DV2022 Bekleme Odası
-
@Mertcan34 Gerçekten şanssızlar 😞 ama içimdeki bir his Dv2021 liler için hızlı bir şekilde herkesi mülakata çağırıp kabul edecekler diye düşünüyorum. 🙃🗽
-
ikinci el satmaya kalksam zaten 10 bin liralık şeye 5 bin teklif edecekler değer mi?
-
@Chandler boşver ya 1k dolar bile etmez
-
@Chandler yani sende haklısın. Ben satarım kümseye bişey bırakmam. En azından Abd deki arabama katarım 😂
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler yani sende haklısın. Ben satarım kümseye bişey bırakmam. En azından Abd deki arabama katarım 😂
ev kendimin olsa komple bırakırdım kilitler binerdim uçağa :)
-
8 Mayısta sonuçların açıklanmasından sonra Dv2022 kaybedenler kulübü, dertleşme odası kurulacak ve kazananların girmesi yasak olacak. Allah o gruba girmeyi nasip etmesin :)
-
@Emtee vize basılı pasaportu elime almadan uçak biletini satın almadan hiçbişeyi satmam kimseyede tavsiye etmem.
-
@Emtee çıkarsa, bütün ev eşyalarını memleketteki eve göndereceğim vizeyi aldıktan sonra. Cumartesiyi birçok duygu eşliğinde bekliyoruz.
-
houston hakkında ne düşünüyorsunuz sayın @Joey :D
-
@Chandler Houston da güzel yer ama BENCE aile ile gidilecek yer, şahsen ben sıcak bir insanım eğlenmeyi partilemeyi severim o yüzden Florida diyorum ben, ama Houston ekonomik yandan iyi bir şehir
-
@Chandler bir de sıcaklık var, Florida tüm yıl sıcak mis gibi 😄
-
@Joey seçeneklerimiz arasına koyalım o zaman ekonomikse
-
@Chandler aynen koyabiliriz ama benim gönlüm Florida'dan yana yine de 😄😄😄
-
@Joey tüm yıl sıcaksa bunun bide kliması var elektriği var faturası var :D
-
@Chandler onlar pahalı değil sen dert etme onu 😉
-
@Joey niye moruk tedaşta tanıdıklar mı var :D
-
florida elektrik dağıtım aş fedaş XD
-
@Chandler ne alaka moruk Amerika'da daha ucuz o yüzden hahahaha
-
@Chandler şaka maka 5 gün kaldı bee
-
@Joey evet 5-6 ay varken konuşuyoduk az kaldı az :D çıkmazsa tekrar başa dön :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum