DV2022 Bekleme Odası
-
@Ali-Ege-Can-0 Bildiğim kadarıyla her sene kazananların büyük bir kısmı sonraki senenin çekilişine yeniden başvuruyor henüz mülakata girmedikleri için. Mesela ben Dv 2022 kazansam Cn 15.000 ile Dv2023 başvurularına kadar mülakata giremeyeceğime göre Ekim ayında Dv2023 çekilişine tekrar başvururum ne olur ne olmaz diye
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir hep öyle başvuruyu unutanlara çıkıyordu sana nasıl çıkmadı :D
yok ben kontrol tarihinde girdim baktım onda sıkıntı yok sadece kafaya takmamıştım anlamında dedim.
-
@this-time89 Ben işe bağlıyım iş nerde ben orada eyalet seçimi yapamıyorum. Zaten olur gc çıkarsa işimi bulup öyle gitmek istiyorum. Tabii bu benim düşüncem hayat ne gösterir bilinmez. Bir laf vardır KUL KURARKEN KADER GÜLERMİŞ derler. Kısmet...
-
Şafak 6... Valla Amerika hayali her sene 6 ay askerlik yaptırıyor bize resmen :D Herkese hayırlı pazarlar umarım keyifler yerindedir.
-
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz peki sevgili arkadaşlar? Türkiye'deki uğraştığınız işle ilgili mi yoksa alan dışı farklı kollarda mı?
-
@tolgasatir Yanlış anlaşılmak, Dv2021 kazananlarının kalbini kırıp, moralini bozmak istemem ama ben geçen sene başvurmayı düşündüm ancak başvuru tarihini kaçırdım. Bugün düşününce iyi ki başvurmamışım diyorum, başvursam ve böyle bir dönemde çıkmış olsa gidemesem gerçekten çok büyük yıkım yerdim. Bence kazanan arkadaşların da bir çoğu geçen yıl kazanmamış olmayı tercih ederlerdi. Umarım durumlar biraz toparlanır da arkadaşlar vizelerini alırlar, ben yanılmış olurum.
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Yanlış anlaşılmak, Dv2021 kazananlarının kalbini kırıp, moralini bozmak istemem ama ben geçen sene başvurmayı düşündüm ancak başvuru tarihini kaçırdım. Bugün düşününce iyi ki başvurmamışım diyorum, başvursam ve böyle bir dönemde çıkmış olsa gidemesem gerçekten çok büyük yıkım yerdim. Bence kazanan arkadaşların da bir çoğu geçen yıl kazanmamış olmayı tercih ederlerdi. Umarım durumlar biraz toparlanır da arkadaşlar vizelerini alırlar, ben yanılmış olurum.
Aynısını geçen gün bende düşündüm, ben birde hemen herşey tam zamanında olsun modundayım, herhalde kurdeşen dökerdim sinir stres falan hiç iyi gelmezdi bana sanırım
-
@abrakadabra Ben buradaki işimle devam etmek istiyorum. Umarım öyle de olur.
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@abrakadabra Ben buradaki işimle devam etmek istiyorum. Umarım öyle de olur.
ne iş yapıyordunuz ?
-
@HAYAT Ben kurumsal hayat ve beyaz yakalılıktan çok sıkılanlardanım. Sanırım daha düz işler yapacağım gidersem.
-
Ben iki iş yapıyorum . Hem Matematik Öğretmeniyim hem de Yat Tasarımcısıyım. Rhino Keyshot Vray Autocad Grasshoper kullanıyorum. Yani işim Yat Tasarımı ama Rhino kullanılan render almak gereken 3d ihtiyacı olan tüm ilanlara bakıyorum.
-
Ben iki iş yapıyorum . Hem Matematik Öğretmeniyim hem de Yat Tasarımcısıyım. Rhino Keyshot Vray Autocad Grasshoper kullanıyorum. Yani işim Yat Tasarımı ama Rhino kullanılan render almak gereken 3d ihtiyacı olan tüm ilanlara bakıyorum.
Aslında kendi içinde gayet özel ve güzel bir iş çok fazla rakip yoktur normal mesleklere bakınca. İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz GC çıkınca yada öncesinde sponsorluk yoluyla
-
@abrakadabra Ben memurum. :) Ayrıca freelancer olarak çalışyorum. O nedenle belki ı-orada da freelance olarak iş bulabilirim. Tek bir firmaya bağlı kalmadan proje bazlı olursa çok harika olur diye düşünüyorum. Tabii bir daha söylüyorum bu benim isteğim, hayat ,kader ne gösterir bilinmez.....
-
California ve New York dışında ABD'de medya sektörünün en hareketli olduğu eyalet hangisi acaba arkadaşlar?
-
@tolgasatir Sponsorluk zor ama gc çıkmazsa deneyeceğim. Artık çocuk için ne imkan varsa deneyeceğim.
-
@this-time89 https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Amerika_Birleşik_Devletleri_merkezli_medya_şirketleri şurada tüm firma isimleri var incelemek isterseniz....
-
@HAYAT herşey onlar için zaten
-
uber lyft devam :D
-
@Chandler ben de sürmeyi çok sevdiğim için cab driver tarzı bahsettiğin gibi işler yapmayı planlıyorum açıkçası 😃
-
Ben çıkacağını sanmam bugüne kadar oynadığım lotodan bile bir rakam tutmayan insanım ben :)
Ben de...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum