DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler videoyu izlerken daraldım bir gün tutar asarım kendimi burda ben
-
https://www.youtube.com/watch?v=SPDGrgGknOE
Bu daha geniş.
-
@Chandler aman aman uzak dursun 1. videoda daraldım bi hoş oldum 2. yi kaldıramam
-
-
dedemiz olmadıki times squareden daire miras bırakacak :D
-
@Chandler yerler hissini :D
-
@ayvalik10 buu işte buu benm dedğim adam buydu
-
@Chandler işte benim bebeyimm
-
@ahsenaydgdu üzüyorsun bizi 1 eyalet için @Hyller @Zelene @bidünya ekibini satacak mısın ayıp birde ortaklık filan diyordun :D
-
Ekrem artık tüm Amerika'ya Tampa dan ibaret bakıyorum. Nasıl kafamıza empoze ettiysen 🤔
-
@gariban öyle değil miydi zaten :D
-
@Rhonster ahaha gezmeye gelirimm :)))))
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban öyle değil miydi zaten :D
Austin vardı kafamda. Austin de Austin diyordum. Şimdi Austin Sydney gibi oldu başka ülkede sanki
-
@ahsenaydgdu @Hyller abla duy ortaklığı bırakmış haberin olsun.
-
@gariban neden Austin diyordun ki özel bir sebebi mi var
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban neden Austin diyordun ki özel bir sebebi mi var
IT sektörü oraya taşınıyor diye videolar çekiliyor. Belki ITden yürürüm dedim özel başka bir sebebi yok. Yani tanıdık felan Amerika'da sıfır bize heryer aynı yani ekmeğimizi bulalım eyalet şehir fark etmez
-
@MySea hava çok sıcak biz balkona postu serdik daha da kalkmayız açılana kadar😂
-
@gariban evet baya taşınıyor doğru ama iş bulmadan direk gitmemeyi tercih ederdim ben IT alanında öyle tak diye iş bulunmuyor gördüğüm kadarıyla yurtdışında eğitimini almış kişiler için. forumda Çağlar abi vardı ilk SF e gitti baya bir dayandı iş bulabilir miyim diye en son Austin e taşınmıştı orda iş buldu.
-
tampadan bir bir ayrılıklar başladı :D ahhaha
-
@Chandler yoo düşünüyordum ama artık sadece Tampa var diyor görmüyon mu fitneci :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum