DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hahahaha yaa kuçu kuçu 🤣küçümsemiyorum da napalım ya onca insan yaşıyor işte bizde alışırız bir şekilde😬
Abla bir de haşereler bazı insanları daha fazla rahatsız ediyor. İnşallah onlardan olmazsın. :D
Benim kafamda deli gibi dönen sinekler, arkadaşım üstlerine gittiğinde kaçıyorlardı. Ben sabit durunca saldıran sinekler ona yaklaşmıyordu bile. Herif ilaç kullanmazken ben bütün vücuduma ilaç sürüyordum birde :DAbi haşere korkulu rüyam ya 🙄🙄 özellikle arı ya alerjim olması sebebiyle çok sevimsiz geliyorlar bana. Askerde kolumdan sokmuştu da kamuflaj a sokamamıştım kolumu öyle şişmişti.
Onun ilacı var. Yanında gezdirmen gerek. Sakın küçümseme birden fazla sokarsa ölümle bile sonuçlanabiliyor. Allah korusun. Arkadaşım cebinde ilaç taşıyordu onun için.
Alerjim var mı geröekten emin değilim ama soktuğunda kolum davul gibi oldu muhtemelen vardır gidip test yaptırmadım bunla ilgili sanırım gidip test yaptırsam iyi olacak mevsim de geliyo
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG verileri de söyledik aşılamadan sonra ne olduğunu sende araştırdın ve gördün benim sana dediğim şu o kadar vahim durumdan bu kadar hızlı şekilde toparlamaları bir başarı. abd milyon vakayı gördüğünde diğer ülkeler daha yüz binlerdeydi en kötü durumdaki
-
@Ping-PONG hahahaha yaa kuçu kuçu 🤣küçümsemiyorum da napalım ya onca insan yaşıyor işte bizde alışırız bir şekilde😬
Abla bir de haşereler bazı insanları daha fazla rahatsız ediyor. İnşallah onlardan olmazsın. :D
Benim kafamda deli gibi dönen sinekler, arkadaşım üstlerine gittiğinde kaçıyorlardı. Ben sabit durunca saldıran sinekler ona yaklaşmıyordu bile. Herif ilaç kullanmazken ben bütün vücuduma ilaç sürüyordum birde :DAbi haşere korkulu rüyam ya 🙄🙄 özellikle arı ya alerjim olması sebebiyle çok sevimsiz geliyorlar bana. Askerde kolumdan sokmuştu da kamuflaj a sokamamıştım kolumu öyle şişmişti.
Onun ilacı var. Yanında gezdirmen gerek. Sakın küçümseme birden fazla sokarsa ölümle bile sonuçlanabiliyor. Allah korusun. Arkadaşım cebinde ilaç taşıyordu onun için.
Alerjim var mı geröekten emin değilim ama soktuğunda kolum davul gibi oldu muhtemelen vardır gidip test yaptırmadım bunla ilgili sanırım gidip test yaptırsam iyi olacak mevsim de geliyo
Umarım yoktur hocam. Alerjin yokken de tepkime vermiş oılabilrsin diye düşünüyorum. İyimser olmaya çalışıyorum doktor vesaire değilim sonuçta :D Temenni yani :D
-
Bu ileti silindi! -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir hocam atladığınız nokta düşük vaka sayılarında oran orantının bozuk olduğu ve ne kadar çok insan o kadar çok potansiyel hasta o kadar çok etkileşim ve o kadar çok risk olduğu.
Orası öyle. Baktığın zaman her halükarda bizden iyi durumdalar hem aşılama da hem vaka sayısında. Bugün haberlerde gördüm bilmem kaö milyob aşı dağıtacaklarmış
-
@tolgasatir anlayan var anlamayan var :)
-
Lan sil şu yorumu da sivil de görüştüğümüzü samiyetimizi bilmedikleri için yine bana saçma sapan bir yafta yapıştırıcaklar. :D
-
Umarım yoktur hocam. Alerjin yokken de tepkime vermiş oılabilrsin diye düşünüyorum. İyimser olmaya çalışıyorum doktor vesaire değilim sonuçta :D Temenni yani :D
Bende öyle umuyorum :) damara falan denk gelmiştir ondan şişmiştir belki diye düşünmek istiyorım :)
-
Yasaktan muaf olmayan var mı bana hiç denk gelmedi :D kime sorsam izni varmış :D
-
@Ping-PONG :D hangisini sileyim :D
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yasaktan muaf olmayan var mı bana hiç denk gelmedi :D kime sorsam izni varmış :D
Eşim var 😂 bizim bebe de var ben muaf ım havalimanı kartım var 😂
-
@Chandler ben :D
-
Lan sil şu yorumu da sivil de görüştüğümüzü samiyetimizi bilmedikleri için yine bana saçma sapan bir yafta yapıştırıcaklar. :D
😂😂😂 bilmem kaç sayfadır konuşulandan sonra samimiyetinizi anlamayanda ne bileyim 😂😂
-
Aynı ben :D
Bütün Marmara ve Ege bölgesinde fink atabilir belgem var. :D
İşim ile alakalı mecburi bir durum olmadığı sürece arkasına sığınacak kadar karaktersiz değilim ama 1 yıldırda öyle bir hareket yapmadım. Yapana sövmek lazım. Kıçlarını kırıp otursa insanlar kurtulucaz zaten.İtalya başkanının delirişini hatırlıyorum her seferinde milleti sokakta görünce.
Ben yıllardır bu sahilde koşarım bir kişiyi görmedim koşarken diye kızmıştı. Görüntüde de 10 larca koşu yapan var. :D
Normal zamanda kimse köpek gezdirmez. Herkez köpek gezdirir oldu. Hayvanlar bile alışkın değil hoplayarak geziyorlar sokakta.
Herkez birbinin evinde ziyarette. Kimi anasında babasında kimi edesinde dededsinde.
Ulan bulaş kelimesinin anlamını biliyor musun? Zaten onlardan uzak dur diyorlar sana ölecekler senin yüzünden geri zakalı hayvan herif. -
11-13 haziran istanbul park hayırlı olsun :smiling_face_with_sunglasses:
-
Bu ileti silindi! -
11-13 haziran istanbul park hayırlı olsun :smiling_face_with_sunglasses:
Seyirci durumu :D
-
@Ping-PONG Yasak mı var ? içinizde istanbul'u en rahat dolaşabilen ben varım galiba :) İETT şoförü
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum