@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG türkiye ile abd yi kıyaslama kanka
burda kapalı alanlarda bile dip dibe giriyor millet maskeyi filan umursamıyorlar kurallar boş hele ki 50+ yaş grubu için.
Ya güzel kardeşim bu güzel memleketin geri zekalı saçma sapan insanları hakkında hepimiz aynı düşünüyoruz ama bu bir oran orantı durumu. Bu şekilde olmayan insan sayısı da çok fazla. Farzı misal burada sohbet insanlara sorarsan, forum ahalisi olarak hepimiz insanlığa faydası olan, belli bir bilinç seviyesinde bireyleriz. Ya he he hepimiz öyleyizdir kesin.
Burada da emin ol vardır 3 5 tane o tipten. Türkiye' ye gelince genelleyip diğer ülkelere gelince bla bla nın anlamı yok. Verileri veriyorum yine de başarı diyorsun. Yapma olum tamam sen en çok kızanlardansın da. Ayrı ayrı değerlendirelim artık bırakalım şu kıyaslamaları. Ben oranını bilmediğim anguta rağmen seviyorum memlektimi.
ABD de sandığın gibi başarılı değil. Sadece bol aşı dağıtmışlar. Bu sadece aşı dağıtımında başarılı olduğunu gösteriyor. Ölen sayısı yarıya düşmüş. Tamam bu bir başarı ama her şeyin üstesinden geldik koronayı bitirdik diye şakşaklamanın izole toplum görüntüsü yaratmanın anlamı yok.
Öptüm hadi. Kurul biraz, verilere felan bak. Bak sana mesgale çıkardım.