DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu arada Tarcin bilingual ☺️ Hem Ingilizce hemde Turkce anlar 👍
@Rhonster dan akıllı yani :D :D :D
-
@Ping-PONG bende çok az osmanlıca ucundan kürtçe ucundan da almanca var bu sayılan 2 dil harici :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG bende çok az osmanlıca ucundan kürtçe ucundan da almanca var bu sayılan 2 dil harici :)
Aha Tarçın la yarışa girdi @MySea abi. Hadi kapıştıralım :D
-
@Ping-PONG muhattabım tarçın değil sensin :) bizim kedi Tırtıl vs sen senden akıllı adım gibi de eminim :D
-
@Ping-PONG muhattabım tarçın değil sensin :) bizim kedi Tırtıl vs sen senden akıllı adım gibi de eminim :D
Benim IQ 75 morukcum
Run forrest run :D
-
@Ping-PONG açıktığı zaman gelir karşına sadece 2 kere miyav der kısaca "ben açım" sakin sakin gider yemeğini bekler sonra :) bu psiko motor eylemleri yapamayan yığınla insan var :D
-
@Ping-PONG açıktığı zaman gelir karşına sadece 2 kere miyav der kısaca "ben açım" sakin sakin gider yemeğini bekler sonra :) bu psiko motor eylemleri yapamayan yığınla insan var :D
Psiko netor :D
-
@Ping-PONG kanka burada ne yazıyor böyle ? :D
https://tr.wikipedia.org/wiki/IQ -
https://tr.wikipedia.org/wiki/IQ:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://tr.wikipedia.org/wiki/IQ:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
:D
-
“Ne olmuş yani büyük adam olamadıksa? Hayallerimizi satmadık ya.”
Son 10.. -
@Ping-PONG kanka kendine dikkat et sen bize lazımsın bizim komşunun oğlu Osmangazi Eczacılığa türkiye derecesiyle girdi hocaları filan zekasına hayranmış bazı sunumları dersleri filan buna anlattırıyorlarmış şimdi ben Hazreti İsmail'im diye geziyor bir önceki yaşamımdaysa Hz. İbrahim'dim diyor :D
-
@Ping-PONG kanka kendine dikkat et sen bize lazımsın bizim komşunun oğlu Osmangazi Eczacılığa türkiye derecesiyle girdi hocaları filan zekasına hayranmış bazı sunumları dersleri filan buna anlattırıyorlarmış şimdi ben Hazreti İsmail'im diye geziyor bir önceki yaşamımdaysa Hz. İbrahim'dim diyor :D
:D :D :D
Şimdi yakaladın bak beni :D
Neyse şu yorumu sileyimde görüp gelip yinee sarmasınlar :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
:D :D :D
Şimdi yakaladın bak beni :D
Neyse şu yorumu sileyimde görüp gelip yinee sarmasınlar :D
valla ekrem ekran görüntüsü almıştır şimdiye kadar :D silsende kurtulamazsın dilinden :D
-
Benim IQ 75 morukcum
sidlirmem ula
-
Benim IQ 75 morukcum
sidlirmem ula
HAHAHA :D
-
@Ping-PONG ahaha askhda silsen kaç yazar artık asldhasjd
-
Ben çoktan sildim olum. öteki yorumdan bahsediyordum. 75 IQ aptal IQ su oradan yürümezler. Aaaaa salakmış bu der geçerler.
muckkss :D
-
Şu karizmaya bir bakar mısın :'(

-
@Ping-PONG dlaskd iletilerin olduğu gibi duruyor kanka merak etme :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum