DV2022 Bekleme Odası
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG değiştirek mi şirketleri :D london benim için daha iyi :D evli barklı adamız sonuçta
İngiltere de vatandaşlık süreci 11 yıl bu şekilde yalnız uyarayım. PR ı elinize alana kadar 6 yıl geçiyor. Permanent residence la değil de residence la başlıyorsunuz. Tekrar bir düşünün derim. :D
Bu arada ben DV2022 ve 2023 te kazanamazsam yani seneye mayısta ta talihli değilsem Kanada dan devam edicem. Bu arada Almanya ve İngiltere de Kanada gibi puanlama sitemine geçeceklerini duyurdular. Eğer İngiltere sistemi açmış olursa Kanada' dan rotayı İngiltere' ye çeviririm.
Amerika' daki 1 yıl OPT 2 yıl residence olayı İngiltere' de de var. Hatta İngiltere de PR a yürümek biraz daha kolay ama dediğim gibi 6 yılı buluyor.
-
@Ping-PONG tamam ozaman pampa gelüürüm 😂
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG tamam ozaman pampa gelüürüm 😂
Evet gerçekten Hayat adlı bir arkadaşımız size fiske vursa yerden kalkamazsınız diye düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=TGMbNPLj6nY&list=PLEj0VGLwlh7gbcIJEaoZH6CCZRMlCgCix
-
@HAYAT Finans uzmaniyim. Denetleme, audit alaninda. Kalite kontrol da denilebilir.
-
tampa ve timsah seven arkadaşlar için :D
https://www.youtube.com/watch?v=flkUe15AyDU
https://www.youtube.com/watch?v=eoPCF2xjB6w
Seattle candır :D
-
Golf sahasında timsah :D tampacılar alışkındır tabii :D
-
tellere bile tırmanıyorlar :D
-
Seattle hareketi durdurulamaz :D @Rhonster Bir gün herkes Seattle'lı olacak! :D
-
@Chandler bunlar şey değilmi ya 18 gün tam kapanma bittikden sonra gratise koşanlar 😂😂🗽
-
@Chandler kolay gelsin :D
-
-
evet hala istiyor musunuz arkadaşlar tampayı :D
-
@Chandler gayet istekliler merak etme :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler gayet istekliler merak etme :)
görcem ben onları gc çıkınca :D
-
Ben de farklı bir yerden gireyim. Bir gün herkes Chicago'lu olacak :)
-
godzilla gibi mübarek bu ne :D
-
ABD de en pahali mekanda romantik bir yemek 🤣

-
Ben kuzeyin l(ordu) new yorkcu 😂 tampacılara selam 🖐🏻
-
@Chandler Seattle ın sorunu ve durumu Tampa'dan daha vahim evsizler ve uyuşturucu bağımlılarıyla uğraşmak zorundasınız
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Seattle hareketi durdurulamaz :D @Rhonster Bir gün herkes Seattle'lı olacak! :D
GC alamazsak en kötü Canada dan girip Vancouver yapacam zaten. Haftasonları Seattle da partileriz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum