DV2022 Bekleme Odası
-
@HAYAT teşekkür ederim.
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Birlikte Gitmek istediklerime çıkmayınca aşırı üzülmüştüm. Kendi adıma sevinecek durumum olmadı. Prosedürlere ve Case Number gibi olaylara yabancı olduğum için hep bir tereddüt vardı..Sanırım o Tereddütte Haklıymışım..:)
@YapayalnızGotoU-S ben 2021 lerin gideceğine inanıyorum. Herşey için zaman var yeter ki açılsın konsolosluklar. Mutlaka vardır bunun da bir hayrı. Gitmek istediklerine belki bu sene çıkar belli mi olur hep beraber gidersiniz 🙏
-
@HAYAT ben de ETO ve AV/IT engineer ım 🤣
Tuzla dayım derseniz tanışmış bile olabiliriz 🤪🤪🤪
-
Söyleyeceğim şey Biraz Karamsarlık gibi Gelebilir Ancak Birşey daha var beni üzen..14.000.000 da 30 bininci olmak şans olsa da , bu şansımızı boşa çıkaran bir pandemi dönemi var. Bir de Umursamayan Ankara..:)
-
@HAYAT georgia düşünebilirsiniz Amerika'da Bir Ada kanalından Ada Georgia da üniversitede basketbol antronörlüğü yapıyor baya iyi olduğunu söylemişti.
-
@Ping-PONG İş olanaklarınız nasıl oralarda?
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG İş olanaklarınız nasıl oralarda?
Marina veya tersane bağımlı değilim ben sizin gibi. Ben tekne üzerinde işletmeci olarakta çalışabilirim. Zabit olarak.
Ben yat tasarımcısı olsaydım eğer Miami ile Fort lea.. arasında biryer düşünürdüm.
-
@Rhonster Burada öneriler geldikçe açıp bakıyorum hemen . Teşekkür ederim. Benim ki seneye liseye başlayacak. bu sneyi de sayarsak 4 yıldır lisanslı sırf onun için istiyorum gitmeyi.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster ömür de ilk baş chicagoda başlamış sonra LA 😂 bu şey değil mi yaa biz @Hyller
@ahsenaydgdu her yola varım ulen
-
@Hyller en doğru bizim yol Tampa abla :D dış minnaklar kafanı karıştırmasın safları sıkı tut :D
-
@Ping-PONG Zaten pek bana düşünme fırsatı vermiyor ilanlar :) Şimdi bir iki ilan buldum ikisi de Tampada:grinning_face_with_big_eyes:
-
@Hyller Gerçekten 2021li ler Gidebilir mi? Numaralar Güncel oldu. Pek Fazla Ümitli Değilim. Kimse de ümitli konuşmuyor..Fakat Bu durum Dünyanın sonu değil. Nasipse olur..
-
@HAYAT bu bir işaret olmalı!
-
@Rhonster Geliyorum oraya ev kiraları nasıl? Saatlik ücret ne olmalı ki insan gibi yaşayalım?
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Zaten pek bana düşünme fırsatı vermiyor ilanlar :) Şimdi bir iki ilan buldum ikisi de Tampada:grinning_face_with_big_eyes:
Kaderin cilvesi @Rhonster a götürüyor sizi. Ama tersaneler genellikle dediğim alanda yoğunlukta. Hatta Miami de bir Türk tersanesi mevcut.
RMK Merrill-Stevens is a Miami based, full-service
shipyard dedicated to the refit and repair of the
world's finest yachts and vessels. -
Söyleyeceğim şey Biraz Karamsarlık gibi Gelebilir Ancak Birşey daha var beni üzen..14.000.000 da 30 bininci olmak şans olsa da , bu şansımızı boşa çıkaran bir pandemi dönemi var. Bir de Umursamayan Ankara..:)
@YapayalnızGotoU-S karamsarlık çok normal ama şöyle düşün eskiden kimse kimseden haberdar değildi. Şimdi Ankara da olan 3 sn sonra herkese ulaşıyor. O yüzden takip edilebiliyor ve şans sizden yana olacak kendi kendine düşünmektense sizin için dua eden çabalayan insanlar olduğunu bilmek de çok güzeldir. Hayırlı haberler inşallah 🙏
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller en doğru bizim yol Tampa abla :D dış minnaklar kafanı karıştırmasın safları sıkı tut :D
@Rhonster nasıl girdik bu yola ama Tampa Tampa
-
@Hyller Gerçekten 2021li ler Gidebilir mi? Numaralar Güncel oldu. Pek Fazla Ümitli Değilim. Kimse de ümitli konuşmuyor..Fakat Bu durum Dünyanın sonu değil. Nasipse olur..
@YapayalnızGotoU-S yorum yapmak çok zor ama iyi dileklerimiz sizlerle 🙏
-
@Hyller İçtenliğiniz Şansını bol kılsın. Sizin de ve durumunuzda olan herkes için duacıyım..
-
@HAYAT ev kiraları okul puanı yüksek olan muhitte bir tık orta kademe 1500 civarı başlıyor evin büyüklüğüne ve lükse göre 8k ya kadar var :D ama genel 1600 2000 arası okul puanları yüzünden ama şehirden biraz uzakta olsun diyorsanız 1100 1200 e çok güzel evler var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum