DV2022 Bekleme Odası
-
@Enes-Altuniş bu arada işsizlik oranı en düşük florida şehirlerinden birisi pandemi öncesi %3 civarlarındaydı.
-
@Rhonster sonra gidemeden tımarhaneye kapatılırsın.. 😃
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya kazanırsanız vize alana kadar saklamak zor olmaz mı¿ benim öyle bir durumda ağzımdan havai fişekler çıkar, saklayamam diye düşünüyorum çünkü.. 😂
Ben kimseye söylememek için büyük ihtimalle kanser olurum. Bir de gırtlağım acıyana kadar koşarım sanırım. Ya da @denizci10 a dediğim gibi kandilliden atlar suya vaniköye kadar yüzerim. 🤣
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd koşarım demeyi unutmuşum :D
Run forrest run 😁🙈
-
@hayallerabd :D mümkün ailede kurttepeye yatmışlarda yok değil %93 oranıyla :D rahmetli elinde baltayla gezerdi :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster sonra gidemeden tımarhaneye kapatılırsın.. 😃
Bi de bahsettiği hareketi 2 metre 120 kilo olduğunu göz önüne getirerek yaptığını düşün. Tam tımarhanelik 🤣
-
@bidünya doğru söylüyorsunuz, kem gözle, nazarla insan öldürür o tipler.. 😃 kendimce ben de dostum dediğim insanlar ve anne babam dışında kimseye bahsetmem.. çünkü her şey bir yana ne kadar çok istesek de illa ki içimizde ufak bir korku da olacak.. kendi adıma başkalarının o korkularımı körüklemesini istemem.. laf anlatma kısmına girmiyorum bile.. 😃
-
@Ping-PONG @Rhonster
iki deli ne yapsanız yeridir gibi ya bilemiyorum.. 😃 -
@hayallerabd
National geographic i aç 🤣 -
@Ping-PONG 120 kilo değilim yanlış bilgi verme insanlara lütfen. D:
-
@hayallerabd inanma sen bunun dediklerine :D
-
@hayallerabd o kadar çok neden var ki say say bitmez😀
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd o kadar çok neden var ki say say bitmez😀
Say hadi merak ettik. Say bakalım neymiş onlar :D
-
@bidünya haydi say say. 🤔🤔🤔Ney acaba 🤔🤔🤔
-
Size insanlar neden linç edilir neden toplumsal şiddet diye bir kavram var göstereyim mi?
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Size insanlar neden linç edilir neden toplumsal şiddet diye bir kavram var göstereyim mi?
Sabah felsefe, din, bilim sentezi bir kitap okuyordum üzerine de bunu anlat iyice ayrana döneyim
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sabah felsefe, din, bilim sentezi bir kitap okuyordum üzerine de bunu anlat iyice ayrana döneyim
Yok be kardeşim ne felsefesi bak bu kadar basit.
Ben hariç kimseye çıkmayacak hadi dağılın :D :D :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yok be kardeşim ne felsefesi bak bu kadar basit.
Ben hariç kimseye çıkmayacak hadi dağılın :D :D :D
Ya hepimize çıkar sana çıkmazsa 😂
-
@Ping-PONG sen uçağa giderkende yıldırım düşecek üstüne.
-
@gariban yanlış yaptın ters psikolojiden girecektin düz mantıktan girdin olmadı :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum