Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Ping-PONG sittin sene yemem denizden çıkan herşeyi :D ben seçiciyim küçük kılçıklı balık türlerini hayatta yemem anca deniz balığı olacak iskeletten tutup çekecen kılçığını rahat rahat öyle yiyecen yoksa yok. sebze olarakta öldürseler bamya yemem pırasada yemem ama pirincini yerim güzel oluyor o ekşi ekşi :D başka da içime sinmeyen herşeyi yemem herhalde başka aklıma gelmedi şuanlık bu kadar :D

• @tolgasatir ben hiçbirinin tadına bakmadım sen gene iyisin fiyatını biliyon :D

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Şöyle söyleyeyim. Denizden babam çıksa yerimciyiyim. İşim gereği de denizle haşır neşirim. Çevrem hep denizcilerle (Kaptan, Çarkçı, Stewardess) ve özellikle kalantor şef (aşçı) dolu. Her şeyin en kalitelisini tatma şansım oldu. Mesela ton balığı eti hiç zannettiğiniz gibi değil. Dünya' nın en güzel etidir. Kıpkırmızı dana eti gibi. Ben ömrü hayatımda böyle. lezzet görmedim. (Kaliteli ton balığı yiyebilirseniz.). Umarım bir gün yersiniz.

Ama genel olarak balık konusunda Minekop Fener balığı ve tereyağda karides severim. Diğerlerini her zaman yemem. :D

Karides güveç nedense favorim

Ben güveç sevmiyorum. Tereyağda seviyorum. Sadece tereyağ, pul biber ve sarımsak. :D

Gece gece kaşınıyormuyuz acaba arasak da bulamayız bu saatte 😂😂

• @tolgasatir videolarda denk geldiydi balıkçı balıkçı gezerken :D

• @tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Şöyle söyleyeyim. Denizden babam çıksa yerimciyiyim. İşim gereği de denizle haşır neşirim. Çevrem hep denizcilerle (Kaptan, Çarkçı, Stewardess) ve özellikle kalantor şef (aşçı) dolu. Her şeyin en kalitelisini tatma şansım oldu. Mesela ton balığı eti hiç zannettiğiniz gibi değil. Dünya' nın en güzel etidir. Kıpkırmızı dana eti gibi. Ben ömrü hayatımda böyle. lezzet görmedim. (Kaliteli ton balığı yiyebilirseniz.). Umarım bir gün yersiniz.

Ama genel olarak balık konusunda Minekop Fener balığı ve tereyağda karides severim. Diğerlerini her zaman yemem. :D

Ben güveç sevmiyorum. Tereyağda seviyorum. Sadece tereyağ, pul biber ve sarımsak. :D

Dostum ben 1 sene çin restaurant ı işlettim. Elimden gelir biraz. :D

• @Ping-PONG sen hastasın :D

• ⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir ben hiçbirinin tadına bakmadım sen gene iyisin fiyatını biliyon :D

Valla bizde hergün yediğimizden değil eskiden dışarı çıkılabilen zamanlarda söylerdik ortaya şimdi hanım deniz böceği o diyo söyletmiyo bile masaya 🤦🏻‍♂️

• @Ping-PONG @bidünya @Hyller ablam hemen ifşaladı bak kendini kaçırmayın sakın hiç elinden gelmezmiş güya nasıl tongaya düştü ama kendi kendini ele verdi :D

• ⭐⭐⭐

Dostum ben 1 sene çin restaurant ı işlettim. Elimden gelir biraz. :D

Hazırda karides varsa helal olsun yoksa mutfak benim hobim her türlü tarifi denerim yeterki tarif ve malzeme olsun😋😋

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir çok özel değilse ne satıyorsunuz acaba

• ⭐⭐⭐

Şimdi konsolosluklar kapalı ya peki turist vizesine başvurmak istesek açılmasını bekliyeceğiz o mu 2022 ye ertelendi kafam karıştı :( @denizci10

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG @bidünya @Hyller ablam hemen ifşaladı bak kendini kaçırmayın sakın hiç elinden gelmezmiş güya nasıl tongaya düştü ama kendi kendini ele verdi :D

Olum benim bildiğim 3-5 spesifik bişey.

Pilav yapmayı bilmem ama risotto pişirmişliğim var bir kaç sefer :D Çünkü hazır paket makro center dan al at suya pişsin. :D

Sushi ustasından roll sarmayı ve balık pişirmeyi öğrendim ama pilav pişirmeyi bilmediğim için sushi yapamam. :D Angry shrimp yapmayı öğrendim. Bir de ördek pişirdim bir kere.

He ama çok güzel balık ayıklarım. Pratiğim olmadığı için yavaşım ama usta gibi temizlerim.
    Bu arada büyük balığın beynini severim. Siz gövesini yiyin ben kafasını o derece :D

Ben canavar gibi temizler pişiririm. Sen masayı kurarsın. @hayallerabd salatayı yapar. Sofrayı da hep beraber kurar kaldırırız.

@Hyller le @bidünya oturur sofranın başın keyfine bakar. Yağımıda yaktım daha ocağa koymadan :D :D :D

• ⭐⭐⭐

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Yok çok özel değil tabikide mutfak malzemeleri ( saklama kapları küçük el aletleri), ev süs eşyaları , yastık kılıfı kulaklık falan listediledim çoğunu kafama göre kendim seçtim mutfak eğitmenin tavsiyesiydi, ilk satışımda mutfak saklama kabu oldu

• ⭐⭐⭐

Yok çok özel değil tabikide mutfak malzemeleri ( saklama kapları küçük el aletleri), ev süs eşyaları , yastık kılıfı kulaklık falan listediledim çoğunu kafama göre kendim seçtim mutfak eğitmenin tavsiyesiydi, ilk satışımda mutfak saklama kabu oldu

Valla çok tebrik ediyorum çok zor karmaşık görünen bir yolda adımlarımızı atmışsınız. Bol kazançlar olsun inşallah. @tolgasatir

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu ev süs eşyaları bizim alana girebilir belki ama kırılma riski çok demi :(

• ⭐⭐⭐

Valla çok tebrik ediyorum çok zor karmaşık görünen bir yolda adımlarımızı atmışsınız. Bol kazançlar olsun inşallah. @tolgasatir

Amazon sistemi gerçekten ilginç biraz can sıkıcı benden daha pahalıya satan adam sepete ekle butonunda daha güvrnilir diye falan, şuan işim var düzenim de iyi bunu ek gelir pasif gelir dedikleri olay için yaptım açıkcası tek umudum bu olsa stress yapardım sanırım 3 haftada 1 satış oldu çünkü gerçi 2 3 aydan öncr düzenli satış olmuyormuş

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG yağcılarda inecek var 🙈

• @Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG yağcılarda inecek var 🙈

Kulübeyi hak etmem lazım. Çaktırma :D

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu ev süs eşyaları bizim alana girebilir belki ama kırılma riski çok demi :(

Kırılma riski yok ben ürünler görmüyorum 😁

• @Ping-PONG az değilsin ha kıvır kıvır :D bu arada bende paçada beyin ve dil favorim ama şu beyaz beyaz olan paçayı kastetmiyorum batı taraflarda yapılan bildiğin hakiki adana paçasından bahsediyorum :D @hayallerabd in çok seveceğine eminim :D

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k