DV2022 Bekleme Odası
-
@hakangokhan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese merhaba, sonuçlar 8 Mayıs açıklanacak ama kafamda iki soru var. 1.si 8 Mayıs cumartesi ye geliyor hafta sonu açıklana bilir mi ? 2.si ise 9 Mayıs Paskalya bayramı bildiğim kadarıyla bir tatil oluyor ve öncesinden çıkılıyor tatile . Sonuçların tarihi değişir mi ? Teşekkürler
@hakangokhan çok bildiğimden değil ama çok önemli bir şey olmadıkça geçen seneki gibi zannetmiyorum tarihi ertelesinler bunu en başından beri biliyor olmalılar 🤔
-
@Hyller Onun icin taa Cin'e gittiler, ureticilerle anlasma yaptilar, NJ de depo kiraladilar. Urunler gelince, hem satis hemde kendileri dekorasyon isine basladilar. En son covid oncesi gorustum. NJ, DE, PA, MD ve hatta VA da bile ise gidiyoruz demisti.
-
@MySea kendi ustalıkları varmıydı yoksa sonradan mı öğrenmece, bnm amcam kalebodur ustası yola çıkmadan biraz ders micalsam ne 😂 Babamda boyacı alçı düzleme asma tavan, azbuçuk anlarız 🙏🏼
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller ahahaha çok bağlanma canım yaa😀neyse ucuza dekorasyon yapıyorsun eve😀
@bidünya bak dün depo açıyım diyordum bugün tükkan açalım diyorum @ahsenaydgdu in varlığı ile 🙈 ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama sonunda birşeyler kesin olacak ✌️
-
@ahsenaydgdu yaa umarım tüm hayallerimiz gerçek olur❤️🙏 ucundan yakalasak gerisi gelecekte...
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Onun icin taa Cin'e gittiler, ureticilerle anlasma yaptilar, NJ de depo kiraladilar. Urunler gelince, hem satis hemde kendileri dekorasyon isine basladilar. En son covid oncesi gorustum. NJ, DE, PA, MD ve hatta VA da bile ise gidiyoruz demisti.
@MySea ben gelmeden öğrenicem valla kalebodur döşeme, alçı tavan allah ne verdiyse seviyorum da zaten. Demek ki el emeği para kazandırıyor daha çok.
-
@ahsenaydgdu Orasini bilmiyorum. Ama arkadas makine muhendisi mezunuydu. Turkiye'deyken ozel sektorde calismis, sonra birazda restaurant falan isletmis Izmir'de.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu yaa umarım tüm hayallerimiz gerçek olur❤️🙏 ucundan yakalasak gerisi gelecekte...
@bidünya aminnnn hep beraber yoldaşlar 🙏
-
@Hyller olacak olacak hayaller rüyalar derken olacak bir şeyler 🤗
-
Baska bir arkadas insaat isinde calisyor. Ic dekorasyon. Yer dosemesi, duvarlar, boya, banyo tuvalet takma, elektrik, su doseme falan. Pazar gunleri haric hic bos gunu yok. Covid salginda bile bos degil.
-
@Hyller birlikte kuvvet doğaar güneyee inme timsah var sürüngeni çook, kış yarından şaşmaa abla 😂 kuzey unutmazz 😂 ah yine gittim game of thrones a
-
@ahsenaydgdu duymayayım böyle şeyler :D @Hyller aman diyeyim abla kimsenin kanına girmesine izin verme :D
-
@Rhonster ahahahahaha ortak oluyoz biz ya bi dkka 😂
-
@ahsenaydgdu gelirsen Tampa'ya olursun :D yoksa cık olmaz bu iş :D
-
-
@ahsenaydgdu öğrenci vizesiyle mi gitmeyi düşünüyorsun sen :D gc değil yani :D
-
@Rhonster gc senelerce çıkmazsa beklemek istemiyorum öğrenci falan bi şekilde atalım kendimizide sonrasına bakcaz artık okul biter sponsor mu buluruz kendi işimiz mi olur nolursa, sen illa gc çıkana kadar tr mi kalacaksın
-
@ahsenaydgdu yoo toefl ı verdikten sonra hemşire olarak eb3 le gidecem.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster florida ssn istiyo bnm işler orda olmuyo 😭 @Hyller 2 şube yaparız bizde 😂
@ahsenaydgdu netflix de bir yarışma izliyorum evleri yapıyorlar ustalar kadın biz neden olmayalım.
-
@Rhonster bu dediğin eb3 ün h1b den farkı nedir varmı bir farkı hani oluyosa 3 yıl smmmstajyerliği var sigortalı onu da zorlarız gerekirse 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum