DV2020 hakkim iptalmi oldu mulakatla ilgili hicbir haber olamadim dv lottery sitesine girip durumumu kontrol ettigimde ise durum goruntuleyemiyorum
-
Dosya Numarasi: 2020EU00022XXX
DS-260 Gonderimi: 21/08/2019
KCC Evrak Istegi: 09/10/2019
KCC Evrak Onayi: 06/02/2020
Saglik Muayenesi: bilerek yapmadim cunku henuz bir mulakat gorusmesi icin tarih verilmedi veya bildirilmedi mail veya internet sitesi yoluyla
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş :Bu durumda yapmam gereken bir sey varmi bilen arkadaslar lutfen yardimci olabilirmi
Dv2020 bu kadar zor olmamaliydi :(
-
@Hussein 2020 eylülde mülakat zamanınız bitmişti. Daha sonra geri alınması için dava açılmıştı siz hiç davaya dahil oldunuz mu eğer olmadıysanız geçmiş olsun hakkınız bitmiştir.
-
@Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
57
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum