DV2022 Bekleme Odası
-
Bugün Şafak 26 Eskişehire Selam olsunn....
-
@loups, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
den b
Anlaşma derken, referans babında söylendi o. Elif hanım güven veren ve doğru bilgilerle yönlendiren, güvenilir bir danışman. Sizin bu danışmanlığı kullanacak konunuz nedir. Hangi konuda bu danışmanlıkla hareket etmek istiyorsunuz?
Eğer GC başvurusu konusundaysa hiç gerek yok. Lösev e 50 TL bağışlarsan forum yapar başvuruyu. -
Her şeyin tamam olmasına sadece 1 şey kaldı. ✔
-
@kprelif, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çoğu gitti azı kaldı. Düşük case number ile bir aksilik olmadan vizemi alıp istifamı vereceğim günü hayal ediyorum. Uçaktan indiğimde yaşayacağım şoku, eee şimdi ne b*k yiyeceğiz diye eşimle bakışmayı istiyorum. 😂 Ve en önemlisi de kimsenin yargılarını tabularını düşünmeye gerek duymadan sıfırdan yeni bir hayat inşa etmek istiyorum. Ben özgür olmak istiyorum, nefes almak, birey olmak.
O kadar güzel anlatmışsın ki herkesin hayalini eline sağlık...
-
Bu ileti silindi! -
@loups, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Danışmanlık firması Turquoise horizon ile anlaşma yapıldığını söylemişti @crazycells . Bu anlaşma devam ediyormu acaba. Geçmiş yıllarda bu firma ile başvuru yapanlar oldumu? (Bu konu ile ilgili başlık var ancak 1 senedir pasif durumda o yüzden buraya yazdım)
Evet, devam ediyor :thumbs_up: Adres veya formlar konusunda ucret bilgileri icin direkt kendilerine ulasabilirsiniz:
-
Arkadaşlar merhaba ds 260 formundaki mother bölümündeki surname at Birth ? Annemin kızlık soyismi mi yoksa şuandakimi ?
-
@Tolga-Yıldız, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba ds 260 formundaki mother bölümündeki surname at Birth ? Annemin kızlık soyismi mi yoksa şuandakimi ?
sorularinizi sadece ilgili baslikta sormalisiniz.
-
Konudan çok bağımsız araya giriyorum kusura bakmayın https://vo.ilboa.org/datamart/mainMenu.do linkini açmam ve başvuru yapmam lazım türkitedeyim olmuyor vpn kurduk gene olmadı siz girebiliyormusunuz amerikadakilerden rica edeceğim zahmet olmazsa deneyebilirlermi
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Konudan çok bağımsız araya giriyorum kusura bakmayın https://vo.ilboa.org/datamart/mainMenu.do linkini açmam ve başvuru yapmam lazım türkitedeyim olmuyor vpn kurduk gene olmadı siz girebiliyormusunuz amerikadakilerden rica edeceğim zahmet olmazsa deneyebilirlermi
evet, soyle bir sayfa aciliyor:

-
@crazycells işte ali bey benim bunu yapmam lazım ama türkiyeden giremiyorum nasıl girebilirim bir fikriniz varmı
-
@crazycells işte ali bey benim bunu yapmam lazım ama türkiyeden giremiyorum nasıl girebilirim bir fikriniz varmı
VPN'i actiktan sonra cookie'leri temizleyerek veya incognito mod'da girmeyi denediniz mi?
-
@crazycells o dediklerinizi nasıl yapacağım telefondan vpn açtım amerikayı seçtim siteye girmeye çalıştım ve olmadı. Açıkcası ilk kez vpn indirdim. Türkiyedeki bilgisayardan anlayan ya da yazılımcı arkadaşlardan da destek bekliyorum 🥳
-
@crazycells o dediklerinizi nasıl yapacağım telefondan vpn açtım amerikayı seçtim siteye girmeye çalıştım ve olmadı. Açıkcası ilk kez vpn indirdim. Türkiyedeki bilgisayardan anlayan ya da yazılımcı arkadaşlardan da destek bekliyorum 🥳
Pc'den girersen eğer shift + ctrl + delete
Açılan pencere çerezleri seç. Aynı pencerede temizlenecek zaman aralığı türünde bir şey de var. Onuda kendine göre düzenle ve sil. Telefonda biraz daha karışık sanırım -
Bu ileti silindi! -
@hadi-BE tmmdır bilgisayardan da deneyeceğim 🤟🏽
-
@bitkicel Eskişehir den a.s 🙂
-
@ahsenaydgdu ben de açtım Türkiyeden sadece opera tarayıcı kuruyorsun kendinden VPN var ordan aktif et ozaman site açılıyor
-
@ayvalik10 allah razı olsun hemmen deniyorum
-
@ayvalik10 hallettim abi sağolasın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum