DV2022 Bekleme Odası
-
@Masda Hee şu green card hüseyin :D Maaaaacera dolu ammmeeerikaa
-
@Talhagokmenn bu soruya cevap aramak için çok erken değilmi :) ayrıca internet sayfasını açabiliyosan doldurabilirsin diye biliyorum
-
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 hayırlı olsun diyeyim şimdiden
-
@ayvalik10 Hocam hayırlı olsun şimdiden. :)
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yanilmiyorsam austinde yakin zamanda ev fiyatlari ciddi anlamda artis saglicakmis sebebi de adi aklima su an gelmeyen bir firmanin uretim bandini oraya tasimasi.
Zamaninda evi alan kazandi :)Tesla diye biliyorum ben
Burada da yazıyor Tesla Fabrika -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Daha yeni yapılan biryer galiba. Hayırlı olsun o zaman şimdiden.
-
Siz gidin kalacak yeri, işi filan ayarlayın. Başvurduğunu mayıs ayından 6 ay sonra hatırlayan insanlara çıksın.
-
@Concorde birde öylesine başvurdum çıktı diyip vizeyi alıp gidip geri dönenler var ve bunu hikaye gibi anlatıyorlar. Bazılarının hikayelerini okumuştum oradan görmüştüm bunları, sonradan green cardları yanmış mıdır yoksa yanmasın diye tekrar gitmişler midir bilinmez
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Siz gidin kalacak yeri, işi filan ayarlayın. Başvurduğunu mayıs ayından 6 ay sonra hatırlayan insanlara çıksın.
Alonso'yu mu tutuyorsun?
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
F1 vizesi varken green card a başvurmam da bir sakınca var mı? -
@Bekoray bennnnnn 18 yaşındayım ilk başvurum
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Alonso'yu mu tutuyorsun?
Alonso'yu tutuyorum demeyelim de kaybedenlerin tarafındayım diyelim.
-
Ben bu sene Türkiye'den talihlilerin oldukça artacağını düşünüyorum. Bence Avrupa'dan başvuru sayısı ciddi miktarda azalmıştır DV2022 için. Başvuru tarihine kadar insanlar neredeyse bir yıl boyunca pandeminin Amerika'da ne kadar ağır şartlar oluşturduğunu, vaka sayısının çokluğunu vs gibi sıkıntıları izlediler. En azından televizyonlar bize ve tüm avrupaya bu şekilde yayın yaptı.
Ortalama bir avrupa vatandaşı için bunlar olumsuz yönler olarak kayda geçti, bu ve çeşitli iç karışıklıklar sebebiyle bir kısım insan muhtemelen vazgeçti. Çünkü zaten ortalama bir Avrupa vatandaşı belirli bir refah seviyesinde yaşıyor. Bizim için bu geçerli değil, ortalama bir Türk vatandaşının bu fırsattan vazgeçmesi için çok ekstrem durumların gerçekleşmesi gerekiyor. Çünkü ortada inanılmaz bir refah seviyesi farkı var. Bizim ülkeden her geçen gün başvurular artarken(pasaport şartı etkileri hariç) Avrupa ülkeleri ve Rusyadan ben azalmış olacağını düşünüyorum.
Tabii bu tamamen benim görüşüm tahmini bir gözlem. İnşallah böyle olmuşsa da olmamışsa da hepimiz DV2022 sonuçları açıklandığı gün kazanmış ve gidebilecek olanlar arasında yer alırız. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@TughanTug ben talihlilerin artacağını düşünmüyorum , başvuran evet ama kazanan değil . çünkü bu programda ülke başında (yanlışım varsa düzeltiniz) %6-7 gibi bir kota verilmektedir.
-
Bu ileti silindi! -
Benim gc'ue başvuru yapmamam için abdnin denize kökten gömülmesi sular altında kalması gerek. Onun dışında her sene devam..
-
@muhammed01 %7 kotası var evet ama o zaten issued kotası. Yani tüm Green Card'ların %7 si. Tüm talihliler GC alamıyor öyle bir durum var. Bir de zaten Türkiye o kotanın sınırında değil henüz. Biraz daha boşluk var istatistiklere göre.
-
Peki sıralama olarak kaç olursa sevinelim, kaç olursa sevinmeyelim? Mesela 40 k + üstüyse sevinç çığlıklarına vs gerek yok diyebilir miyiz . Sizce o sınır kaç bin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum