DV2022 Bekleme Odası
-
@Melih-Tokal sizler kazanin seneyede biz kazanalim,biz kis tatiline siz yaz tatiline gelirsiniz artik 😀
Rabbim umarim hepimize nasip eder🤲 -
@gokhanbagatur En içten şekilde Aminnnn diyorum 😃 Bakalım 8 mayısta nasip olacak mı görcez.
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Melih-Tokal sizler kazanin seneyede biz kazanalim,biz kis tatiline siz yaz tatiline gelirsiniz artik 😀
Rabbim umarim hepimize nasip eder🤲Ben bir depo miami de ve bir depo da seattle da kiralamayı düşünüyorum. Otomatik ödemeye alıp. Birinde kışlık kıyafetler ve spor malzemeleri diğerinde yazlık kıyafetler ve spor malzemeleri🤣
Asker mantalitesiyle kuruyorum geleciğimi. 🤣
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 miamiden arabana biniyorsun

seattle yaklaştıkça araba bu hale geliyor

-
şu an dvprogram sitesi dv2022 başvuru zamanı gibi açılmış ne olduğunu bilen var mı? begin entry linkine girilmiyor ama fotograf örneklerine ve talimatları sekmesine giriliyor , bu nor mal mi?
-
@muhammed01 sayfada hata var, haftasonu maintenance çalışması olabilir, normaldir.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Fevzi-ÖZYURT-0 miamiden arabana biniyorsun

seattle yaklaştıkça araba bu hale geliyor

Ikisinede ihtiyac oluyor hayatta 😀
-
@aysegul Ne gibi şartları var acaba bunların araştırmak lazım sanırım teşekkür ederim
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
şu an dvprogram sitesi dv2022 başvuru zamanı gibi açılmış ne olduğunu bilen var mı? begin entry linkine girilmiyor ama fotograf örneklerine ve talimatları sekmesine giriliyor , bu nor mal mi?
Keşke yanlışlıkla sonuçları açıklasalar da girip baksak 😅
-
Çekilişin çıkması durumunda sahip olmamızı istedikleri paranın kaynağını ispatlamak için otomobil satış noter belgesi yeterli olur mu ? Alış belgesi veya ruhsatı isteme ihtimalleri var mı ?
-
@Melih-Tokal Bende kocaeli de yaşıyorum eğer çıkarsa ikimizede orada birbirimizi kollarız :)
-
Kocaeli ile orayı bir araya getirip destek patlatmak felan filan hobaaaaaaa 🤣🤣🤣
-
@frk_ctn işi garantiye alıp aracın ruhsatını bulabiliyorsanız noter belgesini internetten alınmış kasko bedelini aracın muadili olan satış ilanlarının çıktısı vs ne kadar çok belge sunarsanız o kadar az incelediklerini düşünüyorum özellikle ds-160 formu ile vizeden kalanlar için gözlemlediğim bu çıkarsa ben özetle bunları yapacağım..
Herkese rastgele
-
@Emtee çok net Brooklyn, NYC :)
Kız arkadaşımla 2017'de orada tanıştık. Kendi şehrimiz kadar ezbere biliyoruz her sokağını, caddesini. Bu sene bize çıksın da JFK Havalimanında inip yolumuza bakacağız inşallah :D -
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee çok net Brooklyn, NYC :)
Kız arkadaşımla 2017'de orada tanıştık. Kendi şehrimiz kadar ezbere biliyoruz her sokağını, caddesini. Bu sene bize çıksın da JFK Havalimanında inip yolumuza bakacağız inşallah :DArtık bizede yol gösterirsiniz 😲😆
-
@Emtee İlk 3-4 yıl kesinlikle new jersey, ilk hedefim new jersey tarafı sonrasında olurda işleri yoluna sokarsam new york olmazsa 3-4 yıldan sonra Massachusetts, boston 😂👍🏻
-
@Emtee Tabii ki, kazanalım gidelim yeter ki :D
-
@Erdembro Hemşeri hemşeriyi gurbette sever diyorsun yani 😃 Bir nasip olsun da, elimizden geldiğince destek oluruz birbirimize.
-
2.basvurumuz birçok kez çıksa da gitsek dedim ama bu kadar dilediğim bir gün olmadı benim artık bu ülkeden ve birçok vatandaşın dan ümidim kalmadı İstanbul sözleşmesi hakkıyla uygulanmasada iptali haberinin altında ki yorumları okuyorum gerçekten ışık yok
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum