DV2022 Bekleme Odası
-
@Ali-Ege-Can-0 ilk defa göreceğin isimlerin profiline girince kayıt tarihi 5 - 10 mayıs arasında patlayacak
-
@ayvalik10 selamlar fatih abi ✋
-
@ayvalik10 Allah Allah ben bu foruma yeni kayıt oldum. Bu sene ilk kez göreceğim için
-
@fetihy kardeşim benim
-
@Ali-Ege-Can-0 bizdensin sen yeni sayma kendini bu kişiler işleri bitince bir daha foruma uğramazlar.
-
@ayvalik10 Eyvallah abi.
-
Vizeyi aldıktan sonra 6 ay içerisinde giriş yapmak gerekiyor. 1 hafta girip çıktıktan sonra aile üyeleri ile beraber sonraki giriş için süre veriyorlar mı tekrar 6 ay veya 1 yıl gibi ilk 6 ay içindeki giriş çıkışı yaptıktan sonra tr de maks ne kadar süre geçirilebilir
-
@Aas20 yanlış yazıyorsun. Vize aldıktan sonra değil ungan sağlık muayenesi gittiğin tarihten itibaren saymaya başlayacaksın. bu arada ilk girişten itibaren 1 yıl sana damga basıyorlar. Green kart elinde olmazsa 1 yıla kadar bastıkları damga ile daha sonra daha fazla kalacaksan o zaman gelmeden permit denilen belge doldurman gerekiyor
bu başlığı incelersin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1905/re-entry-permit?_=1615136257308 -
@ayvalik10 teşekkürler
-
@Aas20, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Vizeyi aldıktan sonra 6 ay içerisinde giriş yapmak gerekiyor. 1 hafta girip çıktıktan sonra aile üyeleri ile beraber sonraki giriş için süre veriyorlar mı tekrar 6 ay veya 1 yıl gibi ilk 6 ay içindeki giriş çıkışı yaptıktan sonra tr de maks ne kadar süre geçirilebilir
Eğer Amerika’da yaşamak ve 5 yıl sonra vatandaşlık başvurusu yapmak istiyorsanız; ilk girişi yaptıktan sonra 180 günden fazla Abd dışında kalmamalısınız. Sadece kartı korumak için giriş çıkış yapacaksanız; ilk yıl için giriş tarihinizden itibaren 1 sene içerisinde gelirseniz sorun olmayacaktır. Ancak 2. yıldan itibaren neden Amerika dışında olduğunuz sorgulanmaya başlayacak ve giriş yaparken sıkıntı yaşamaya başlayacaksınız.
-
Son 62 gün.. Kalp ritimlerini alalım 🤍🇹🇷
-
@Emtee Daha detaylısı için https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20210508T20&p0=107&msg=Green+Card&ud=1&font=slab

Tabii çıkarsa böyle tepki vermem, maymun gibi oradan oraya atlarım. -
Her gün foruma giriyorum ama zaman geçmiyor bir türlü...
-
@skaterah Zaman, geçmeye mahkumdur.
-
@Ali-Ege-Can-0 lafın gelişi, göz açıp kapayıncaya kadar mayıs olacak farkındayım :slightly_smiling_face:
-
8 nolu koltuk benim.
-
Kasım'da, bu süre nasıl geçecek yaa diyordum. Sonuç 61gun falan kaldı.
-
@skaterah 👍🏻
-
Bana çıksa üniversiteyi bırakıp gitsem dayımın yanında 3-4 sene çalışıp parayı biriktirip ingilizceyi üst düzeye çıkarıp ticari helikopter pilotu lisansı alsam iş bulabilir miyim acaba diye düşünüyorum bu aralar
-
@Bekoray iş bulamam düşüncesine nasıl karar verdin sonuçta özellikle büyük şehirlerde iş adamları araba yerine helikopter kullanıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum