Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @Fevzi-ÖZYURT-0 Bence sorduğun sorunun konuşulma yeri bu forum değil. Ama sen bilirsin.


  • NashvilleCity.jpg
    90 gun. geri sayim devam ediyor 😀 Nashville

  • ⭐⭐⭐⭐

    @denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Fevzi-ÖZYURT-0 böyle bir örnek var mı? Çok saçma geldi çünkü dediğiniz de ondan sordum.

    Farklı şekilde askeri tecrübesi olanlar amerikan ordusuna katılabiliyor. 35 yaş sınırı var ama. Diğer ülkeleri bilmiyorum. Afganistandayken USArmy üssünde idik. Bayağı sordum bu konuyu. Birliğe afganistanda ve ya ırakda (amerika oradayken) katıldığın zaman (burdan sonraki detayları tam hatırlamıyorum, ya 2 sene orada kalıp öyle GC alabiliyor ve istersen amerikada orduda göreve devam ediyordun, tabii nere denk gelirse yolluyorlardı, ve ya Başvurunu yapıyosun, okey olursa GC hemen çıkıyor. Ama sank amerikadaymışsın gibi, seni bir yerde görevlendiriyor, bu amerika içi de olabilir başka bir ülke de ama büyük ihtimalle savaş olan yerlerden birinde görevlendirir demişlerdi. GC için de 2 yıldan önce ordudan ayrılırsan yanar gibi bir konu hatırlıyorum bu seçenekte) Hangisinin kesin olduğunu hatırlamıyorum. Bir kaç kişiyle ayrı ayrı konuşmuştum.


  • @Fevzi-ÖZYURT-0 ayran yok içmeye mavi donla giderim sahile:)) Trump yasakladı😂


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Fevzi-ÖZYURT-0 Bence sorduğun sorunun konuşulma yeri bu forum değil. Ama sen bilirsin.

    🙃 teşekkürler, araştırıyorum.

    Edit;
    Yoruma eksi verdiğinizi farkedince dikkatimi çekti. Siz sanırım yanlış yorumlamışsınız. Bu tepkiyi vermenizin sebebi swinger olarak anlamış olmanız olabilir diye düşünüyorum. Sokakta yapılacak birşey olmadığı aşikar. Swing ise lindy hop tarzı yani;

    (1920 ve 1930'lu yıllarda, zamanın caz müziği ile Harlem, New York'ta oluşmuş bir dans türü. Lindy Hop gelişimi sırasında ünlü olan ve öncesindeki birçok dansın karışımıdır fakat temel olarak Caz, Tap, Breakaway ve Charleston danslarından esinlenmiştir. Jive, Boogie-Woogie ve akrobatik Rock and Roll'un öncüsüdür.)

    Dansları içerisinde barındıran danslara verilen genel addır. Genelde festival vari oluşumlarda veya davetlerde eşler değiştirilerek yapılan hareketli danslardır.

    Houstan da yemek yemek istiyorum demekten bir farkı yok bu kurduğum cümlenin. Ben yine de yanlış anlaşılmaya açık bir cümle kurduğumu farkettiğim için özürlerimi sunuyorum.


  • @mahmutenis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Fevzi-ÖZYURT-0 ayran yok içmeye mavi donla giderim sahile:)) Trump yasakladı😂

    🤣 yakaladın beni 🙃


  • @mahmutenis kaçıncı denemende kurtardın GC yi söyle bakalım 🙃


  • Ben 2016 dan beri başvuruyorum.ilk sene 75 lira usafis el yaptım.o açıklanınca bana yanlış Bilgi verdiler bakamadım bide 2017 de tekrar açıklanmış belki ozamanlarda kazandım.:)ya benm asıl meselem 2013 kız arkadaşım gitti evlenek demedi g.t bnmde hiç bilgim yoktu.bileydim şimdiye kurtarmıştım:) akıl işte hem sev hem gitmesine izin ver hem gitme.şimdi yalvarıyorum bakalım sponsor ol falan..kısmet bu işler.herkes senin gibi türkiye 1.değil 👍belki gidemem:)hayırlısı olsun yau allah herkese kaderini isteği gibi versin:)


  • @mahmutenis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Ben 2016 dan beri başvuruyorum.ilk sene 75 lira usafis el yaptım.o açıklanınca bana yanlış Bilgi verdiler bakamadım bide 2017 de tekrar açıklanmış belki ozamanlarda kazandım.:)ya benm asıl meselem 2013 kız arkadaşım gitti evlenek demedi g.t bnmde hiç bilgim yoktu.bileydim şimdiye kurtarmıştım:) akıl işte hem sev hem gitmesine izin ver hem gitme.şimdi yalvarıyorum bakalım sponsor ol falan..kısmet bu işler.herkes senin gibi türkiye 1.değil 👍belki gidemem:)hayırlısı olsun yau allah herkese kaderini isteği gibi versin:)

    Dostum, benim gitmek istememin sebebi TR de yaşanmaz, o bu vesaire değil. İdeal meselesi. Yapmak istediğim bir şey var ve yolu bundan geçiyor. Maddi manevi bir problemim yok burada. Ne buradayken orası hakkında ne oradayken burası hakkında kötü yorumlar yapacak tipte bir adamda değilim. Yapacağım bir kötü yorum var ise nerede olduğumun bir önemi yok. Olsa da olmasa da olur onunlada bir problemim yok.

    Egoist olduğumu vurgulamak istemişsin sanırım. Açıklık getireyim. Bir yorum yaptım forumda ve gelen bir tepki yüzünden sonra sildim. Gelen yorumun içeriğindeki ana mantık; (sanki Amerika’ da yaşıyor hasbam her b.k u biliyormuş gibi yorum yapıyor demek istemiş bana)

    Ben de birisine yardımcı olmaya çalışırken yorum yaparken bilgim dahilinde konuştuğumu, araştırdığımı ve baxı arkadaşlar gibi kulaktan dolma veya kendi düşüncelerini başkalarına gerçekmiş gibi anlatma hastalığına sahip olmadığımı belli etmeye çalıştım. 🤣

    Oradakiler Amerika hakkında her haltı bildiğini ve buradakiler de ordakilerin Turkiye hakkında sadece atıp tuttuğunu sanıyorlar. Samimiyetsiz insanlar sidik yarıştırmayı sever.

    Yarıştırılan sidikken bir kaç minik daha gider elden!
    Diyorum ve sözlerime burada son veriyorum. Yazdıklarımın seninle alakası yok. Her ne kadar iğnelemeyi sevsende samimi bir arkadaşsın🙃 başkaları da aynı anlamış ve egoist olduğumu düşünmüş olabilir. O yüzden açıklama getirmek istedim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    ümle k

    Kızlar teklif ediyormuş diyince öyle anlaşıldı. Yaşlıyız olm biz. swing deyince falan gitti kafa. kusura bakma. 🙂


  • 10.10.2020'de başvurumu yaptım o zamandan beri girmiyordum beklediğimden az mesaj birikmiş insanlar başvuru kapanana kadar kalıyor demekki 🙂 benim ilk başvurum bu sene içime doğdu aklımda yokken bir anda başvurdum içimde pozitif bir his var herkes için hayırlısı olsun bol şans 🙂


  • ..........


  • ..........


  • @Fevzi-ÖZYURT-0

    farkettim derken 🤔

    Yaşlı olduğunu mu? 😁😁


  • @daydreamer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Fevzi-ÖZYURT-0

    farkettim derken 🤔

    Yaşlı olduğunu mu? 😁😁

    Hınzır, nasılda yakaladın 🤣


  • Sanırım DV2020 ve DV2021 in çıkmamasında bir hayır var. DV2020 ve DV 2021 talihlisi arkadaşlar bu süreçte çok zorluklar ve stresler yaşıyorlar. Tanrı yardımcıları olsun. İnşallah DV2022 süreci bu şekilde ilerlemez. Bol şans hepimize.

    DV2020 HAS NOT BEEN SELECTED
    DV2021 HAS NOT BEEN SELECTED
    DV2022 ..........


  • Ben sondan bir önceki güne kadar bekledim kafamda hep %50 ihtimalle başvurma olayı vardı. Bir abi ile konuştuk ardından sabahına başvurdum


  • Heyecanla beklemeye devam son 3 ay.


  • @Barcel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Heyecanla beklemeye devam son 3 ay.

    Çıkarsa sat bana 20.000 dolar veririm 🤣


  • @Fevzi-ÖZYURT-0 Olmaz satmam hayallerim var


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum