DV2022 Bekleme Odası
-
@Talhagokmenn burda olmasada face grubunda liseli arkadaşlar gördüm :D
-
@Talhagokmenn ben ,18
-
@EmreGdk ben varım 🤗
-
Bu sene geçen seneye göre daha hazırım, inşallah çıkar ama daha önemli olan 2020 ve 2021 kazananlarının hızlı bir şekilde vizelerini almaları, kendimden daha çok onları düşünüyorum şu durumda.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Son 100 gün... 💣⏳
İlk başvuruda bende saydım, saydım, saydım. Çıkmadı
Aman yapmayın hocam... umudumu kırmayın...
Sonraki başvuruda da saydım... Saydım .... Saydım... Gene çıkmadı. Saymayı bıraktım, başvurmayı bırakamıyorum.
-
merhabalar. 2021 summer work and travel exchange programına katılacağım. aynı zamanda dv22 için başvuruda da bulundum. green card'ın çıkması durumunda bir sıkıntı yaşar mıyım?
ayrıca j1 vizesinde 2 year rule apply için tam bir bilgi bulamadım neye göre veriliyor, verilmiyor? -
İlk başvurumu dv2022 için 21 yaşında yaptım, bakalım... İlkinde çıkacak, hissediyorum :)
-
@Talhagokmenn ben, 19'a girdim geçen ay
-
@Dex ben 18
-
@davutksck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Soracağım soru biraz paronayaklık olabilir fakat bildiğiniz gibi bir aşılama süreci içerisindeyiz ben askeri personel olduğum için aşıyı zorunlu yapacak gibi duruyorlar ileriki zamanda çekilişten talihli olarak çıktığımızda mülakatlarda aşılama ile ilgili bilgi isterler mi isterlerse çin menşeli aşı olmuş olmamamız bizim için problem yaratır mı merak ediyorum.
sorun olmaz diye dusunuyorum, buyuk ihtimal onumuzdeki yillarda bu coronavirus asisi grip asisi gibi yillik olacagimiz bir asiya donusecek.
-
@josephwesley, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merhabalar. 2021 summer work and travel exchange programına katılacağım. aynı zamanda dv22 için başvuruda da bulundum. green card'ın çıkması durumunda bir sıkıntı yaşar mıyım?
ayrıca j1 vizesinde 2 year rule apply için tam bir bilgi bulamadım neye göre veriliyor, verilmiyor?cekilis durumu sorun olmaz.
konsolos karari, ulkeye veya programa gore veriyor.
-
@crazycells hocam 18 yaş çekilişi kazanırsa direkt annesi babası ve kardeşlerini götürebiliyor mu?
-
@pelinbeyazkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells hocam 18 yaş çekilişi kazanırsa direkt annesi babası ve kardeşlerini götürebiliyor mu?
hayir maalesef. cekilisten secilen kisi sadece esini ve 21 yas alti cocuklarini goturebiliyor.
-
@crazycells anladım, cevap için teşekkürler🙏🏻
-
Bir şey sormak istiyorum, Youtube da bir sürü uber doordash amazon flex yapan adamlar görüyorum genelde oraya gidip öğrenci vizesine çevirip takılıyorlar
bunu nasıl yasal olarak yapıyorlar. genelde nasıl çalışıyorsunuz veya nasıl yıllarca greencard veya vatandaşlık olmadan kalıp çalışıyorsunuz denildiğinde gelince görürsünüz halledersiniz gibi üstü kapalı cevaplar veriyorlar. bu insanlar nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı? -
@crazycells sizede bi sorum olacak şuan üniversite öğrencisiyim greencard çıkarsa üniversite okursan gitmemin bi sakıncası var mı mülakatta.
-
Kıymetli forum sakinleri geri sayımda artık 2 haneli sayılara düştük sizce pasaport zorunluluk şartı getirilmesi Türkiyede başvuru sayısını ne kadar etkilemiştir türkiyeden yıllık 4500 civarı kişi kazandığını varsaydığımızda bu yıl sizce toplam kaç başvuru olmuştur Türkiyeden ?
-
@davutksck geçen sene kazananlar bu senede başvurmuştur~👍
-
@davutksck başvuran sayısının absürt bir şekilde azaldığını yada azalacağını düşünmüyorum. Pasaport çıkarıp başvuran kadar bir yerden geçerli olmayan pasaport numaraları alıp başvuran da var. Yine forumda okumuştum. Ama illaki bir miktar azalma olması normal. Her sene pasaport ücretleri de artıyor.
-
@evrennce yasal olarak yapmıyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum