selamlar sizin hissenizin değeri nedir acaba ? %75 i kadar bir meblağ emlak değeri - 298k -üzerinden mi ?
-
Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz.
Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim.
Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu.
İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
-
Klima Santrali Ustası Aranıyor
Klima santrallerinin üretim, montaj, kesim, büküm ve kaynak operasyonlarında aktif görev almak Arıza tespiti ve giderme işlemlerini yürütmek Proje ve teknik çizimlere uygun şekilde çalışmak AHU iskeleti, panel, kapak, fan, batarya ve diğer ekipman montajlarını gerçekleştirmek
Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
İş Tanımı
Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU),
havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız.
Görev ve Sorumluluklar
Aranan Nitelikler Klima santrali ve HVAC sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli Teknik resim okuyabilen El aletleri ve ölçüm cihazlarını etkin şekilde kullanabilen Sac kesim ve büküm makinelerinde çalışabilecek; lazer kesim ve abkant tecrübesi olan Teknik resme uygun profil kesimi yapabilecek ve AHU iskeleti oluşturabilecek Plug fan, kayış-kasnaklı fan, AC/DC fan montajı ve motor bağlantısı yapabilecek Santral dış paneli, kapak kesim ve büküm işlemlerine hakim Sulu batarya, DX batarya ve nemlendirici montajı konusunda deneyimli Elektrik tesisatı çekme konusunda temel bilgi sahibi olan adaylar tercih sebebidir İngilizce bilen ve ABD’de çalışma izni olanBaşvuru ve İletişim
Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.gmcair.com -
Merhabalar size mail attım.
-
ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
-
Selamlar,
Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
-
-
Merhaba,
Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorumTürkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir.
E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.
Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürler. -
@BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
-
-
-
@caglaror, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
Merhaba bu toplantı grubu ile ilgili bilgi alabilir miyim Austin de yaşıyoruz eşim yazılımcı
-
Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. IMG_9918.jpg IMG_9915.jpg IMG_0300.jpg IMG_9936.jpg IMG_0289.jpg
-
Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop
Herkese merhaba,
Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır.Ilgilenenler bana ulasabilir.
-
Merhabalar
Haftanin birgunu yaklasik 5-6 saatlik IT destegi verebilecek ( bilgisayar destegi- acil durumlarda uzaktan telefonla destek verilecektir.) takim arkadasi ariyoruz. Ogrenciler, part-time is arayanlar da iletisime gecebilirler.
Saygilar.. -
Ankara Anlaşması için 'Business Plan' Hazırlama
-
Herkese merhabalar,
İngiltere'de göçmenlik yolunu da açan Ankara Anlaşmasında son haftalara giriyoruz. @crazycells 'in yönlendirmesiyle bu başlığı oluşturdum. Londra merkezli bir hukuk firmasında business plan hazırlıyorum. Çoğu vize merkezi planlarınıza pek özenmiyor ancak bazıları da var ki tek tek her cümleyi okuyup düzenliyor ve muazzam bir iş yapıyor. Bu anlamda mümkün olduğu kadar planlarınızı incelemenizi ve ikili iletişime detaylı olarak geçtiğiniz, güvendiğiniz yerleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
Kurumsal danışmanlara büyük meblağlar kaptırmak istemeyen, özellikle başvurumu ben yaparım yeter ki 'business plan' olsun diyen yazarlara uygun fiyatlar ile yardımcı olabilirim.
Başvurusunu yapmak isteyenler bana [email protected] adresinden ulaşabilirler.
Herkese sağlıklı günler dilerim!
-
Dogrudur, bu yilin sonunda surec sona eriyor diye biliyorum; eger bu konuda hala basvuru yapmayi planlayan arkadaslar varsa Mine Hanim'a ulasabilirler. Kendisi uzun suredir Ankara Anlasmasi programi icin basvurular hazirliyor ve ucreti de cogunlukla dosyaya gore 300-500 TL arasi degisiyor.
Basvuru yapmak isteyen veya dosyasinda ikinci bir fikir almak isteyen herkese Mine Hanim'i tavsiye ederim.
Herkese basvurularinda bol sanslar!
-
Ankara Anlasmasi 1963 tarihinde imzalanmis Ab ulkeleriyle is yapmak isteyen ve ya ab'de is kurmak isteyenlere yönelik bir anlasma..ingiltere anlasması olarak yanlis anlasilmis olsa da diger avrupa ulkeleri icin de dusunulebilir... ingiltere brexit referandumuyla ortak pazardan ayrildigi icin onceden ankara anlasmasinin son gunu 31 aralik 2020 tarihi olacagini bildirdi...
-
@semra-karababa elinize saglik, aciklama icin tesekkurler. Aslinda diger Ankara Anlasmalarina dair de bilgi var forumda ama dediginiz gibi Ingiltere'deki en populer olani...
Su baslikta Hollanda icin olanina dair bilgiler var, bu konuda da link olarak bulunsun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1735/hollanda-gocmenligi-ankara-anlasmasi
-
selamlar,
bildiğiniz üzere aralık 2020'de brexit nedeni ile ankara anlaşması ingiltere için sona eriyordu. ancak talep yoğunluğundan dolayı ingiltere, ocak ayında da başvuruları kabul etmeye karar verdi. ocak ayının sonuna kadar bu fırsatı değerlendirmek isteyenler business plan başta olmak üzere diğer tüm konular için benim ile iletişime geçebilirler.
özellikle başvuruyu ben yaparım bana yalnızca business plan gerek diyenler için;
-
@Minerva bilgilendirme icin tesekkurler. facebook grubunda da duyurusunu yapacagim.
-
selamlar, netleştirmek adına bir ekleme yapmak istiyorum ingiltere, ocak ayındaki başvuruları kabul etmeye karar verdi fakat randevunuzu halihazırda almış olmanız gerekiyor. yani 31 aralık 2020'ye kadar ''ocak ayı başvurunuzu'' yapmış olduğunuz takdirde konsoloslukla görüşme gerçekleştirebilir, parmak izi verebilir ve evrakları yükleyebilirsiniz.
özetle yeni randevu almak mümkün değil, 2021 senesi için 2020'de almış olunan randevular için süreç her zamanki gibi devam ediyor.
bildiğiniz üzere çoğu insan yüksek vize danışmanlık ücretlerinden dolayı başvuruyu kendileri yapıyor fakat business plan konusuna gelince problem yaşıyor ya da kendileri yazdıklarında ret alabiliyorlar, eskiden ret alanlar yeniden başvuru yapıyorlardı fakat artık yeniden başvuru yapmak mümkün değil, bu aşamada doğru planın önemi artıyor ve ben de isteyen arkadaşlara bu konuda yardımcı olabilirim.
-
Tersine goc durumu da var, hatta bu konuda websiteleri bile var. Brexit sonrasi Ingiltere'den AB ulkelerine goc durumu yani.
-
@MySea böyle bir haber olursa göç neymiş yedi cihan görür valla.
https://londragazete.com/dunya/215726/almanyadan-carpici-cikis-ingiltere-yerine-turkiyeyi-alalim/
-
@ayvalik10 Bu biraz hayalci bir yaklasim olmus!
Ama Ingiltere'den AB'ye gercekten Brexit nedeniyle goc edenler var. Onceki hafta Italya'ya gocen bir aile ile tanistim. Kendileri gibi goc eden cok insan oldugunu soylediler. Ingiltere'nin ekonomisinin Brexit sonrasi gerileyecegini ongoruyorlar.
Ben ayni fikirde degilim, bence daha iyi olacak Ingiltere icin. AB onumuzdeki surecte ekonomik olarak zayiflama belirtileri gosteriyor, covid nedeniyle issizlik giderek artiyor.
-
@MySea babamdan ve diğer aile fertlerinden biliyorum ki sende yaşadın almanya marktan euro geçince battı. Örnek vermek gerekirse 1000 mark maaşı vardı 400 mark ev kirası vardı. Euro geçince maaşı 1000 euro değil 1000 mark karşılık kaç euro olduysa o kadar maaşı oldu. Fakat 400 mark ev kirası oldu sana 400 euro en basit örnek
-
@ayvalik10 Aynen oyle oldu. Biz Almanya'dayken orada karsilastigimiz ve 2000 yili oncesinde Almanya'da yasamis tum Turkler, Euro oncesi ekonominin ve kazanclarinin cok daha iyi oldugunu soylediler. Hatta benim is yaptigim ve Almanya'da yasayan Amerikalilar bile ayni seyi soylemislerdi.
Onceden Mark varken, biriktirdikleri para ile hem her yaz Turkiye'ye tatile gidebiliyorlarmis hemde her 2-3 yilda bir Turkiye'den bir ev veya arsa alabiliyorlarmis. Halbuki biz oradayken, Turkiye'ye tatile gidenler genelde bankadan tatil icin kredi cekip ve araba kiralayip oyle gidiyorlardi.
Benzer Başlıklar
149
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k