Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Nothing-Man Banka hesabımda aylık hesap hareketim 50.000 TL bazen 70.000 TL oluyor bu bana avantaj sağlar mı?

  • ⭐⭐

    Arkadaşlar mutluluk belki de çok yakında? Fırsatını bulan Amerikaya gitsin tabi ki. Ama gidemeyen de kahrolmasın. Yeni bir kanal keşfettim. İsterseniz size kanalın linkini paylaşayım:


  • Nasıl hallediliyor bu iş merak ediyorum doğrusu, 15bin dolar falan verip birilerine "kağıt üstünde evli gözükebilir miyiz?" şeklinde mi 😃 @Ramazan


  • @Ramazan Yani yüklü bir miktar para girişi olması, olmamasından her zaman daha iyidir.Sadece sora bilirler.Ona da işlerimden ötürü veya birikmiş param var bankalar arası yatırım için kullanıyorum diyebilirsiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • @Drywall, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar mutluluk belki de çok yakında? Fırsatını bulan Amerikaya gitsin tabi ki. Ama gidemeyen de kahrolmasın. Yeni bir kanal keşfettim. İsterseniz size kanalın linkini paylaşayım:

    Hadi koyumuze geri donelim temasi isliyor videolarinda bu arkadas anladigim kadariyla. Ana tema guzel ama yinede bir miktar gelir olmasi lazim. Baslamak icin de para. Emekliler icin daha cazip olabilir ki Avrupa ulkelerinden emekli olup, Ege ve Akdeniz sahillerindeki kucuk kasaba ve koylere yerlesip, orada organik sekilde yasayan insanlar var.


  • herkese merhaba. Para konusunda aklıma takılan bir soru var. Oldu da GC kazandık ve mülakata çağırıldık. Para olarak hesapta nakit 4-5K $, yanında yaklaşık 250-300 gr fiziksel altın ve 1 ev tapusu göstersek olur mu ? Yani illa bütün parayı hesapta görmeliyiz altınları bozdur hesaba koy öyle gel derler mi ? Evi satmayı düşünmüyoruz sadece altınları bozdurmayı düşünüyoruz. Güncel kur ile bilrikte neredeyse 20 küsür bin $ tekabül ediyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Scorpion bu yazıyı sadece sana değil sürekli aynı soruyu soran kişilere yazıyorum. 2017 - 2018 - 2019 - 2020 kısmen mülakat deneyimlerini okumuyorsunuz. Kısa yoldan buradan yazıyorsunuz. 3500 dolar bir ruhsat ile giden de var. 2000 dolarla giden de. Burada maddiyat değil konsosloluk senin sıfatın gidince ayakta kalabilmek için ne iş yapacaksın. delivery deme çünkü kontenjanlar dolu adamlar ona bakıyorlar burada ki kimse konsoloslukta yada KCC çalışmıyor. Yani mal varlığınızı yazsanız biler kesinlikle geçersin yada kesinlikle geçemzsin diyemez. Kaldı ki sonuçlar 8 mayısta açıklanıyor. Sonra ilk mülakat rakamın 500 altında ise ekimde olacak. 11 ay öncesinden bu sorunun cevabını bilsen ne olur bilmesen ne olur. Bazen bu forumun işleyişini anlamadan paldır küldür yazıyorsunuz. KUSURA BAKMA sadece direk sana değil bu yazdıklarım


  • Beklemek o kadar sıkıyor ki insanı. Bir an önce açıklansın diye bekliyorum nerdeyse.


  • @ayvalik10 bazıları da " artık tamamen cash para görmek istiyorlar kimseye güvenmezler. sonuçta, ev arsa gösterip satmayan çok olduğu için böyle bir yol izliyorlar" diyor

  • ⭐⭐

    @MySea Genç ve çok düzeyli pırıl pırıl insanlar şehir stresinden bıkmışlar ve aileleriyle birlikte güney kasabalarina göç etmişler. Community kurmuşlar. Felsefeleri çok güzel. Maddiyat noktasında çok haklısın. Ama herkesin Amerikaya veya Kanadaya gitme şansı olmuyor. Bu yüzden "madem ki refah düzeyi daha yuksek bir yere gidemiyoruz bari bulunduğumuz ülkenin en iyi yerine göç edelim" demişler. Irgatlık, çiftçilik,hayvancılık yapıyorlar. Yani sıra yetiştirdikleri ürünleri satıyorlar. Gençlerin heyecanlarını ve felsefelerini sevdim. Çok mutlular her şeyden önemlisi. Dediğim gibi maddiyat noktasında söylediklerine tamamen katılıyorum. Ben de maddi sıkıntılar noktasında zorluk yaşayacaklarını zannediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Scorpion, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    herkese merhaba. Para konusunda aklıma takılan bir soru var. Oldu da GC kazandık ve mülakata çağırıldık. Para olarak hesapta nakit 4-5K $, yanında yaklaşık 250-300 gr fiziksel altın ve 1 ev tapusu göstersek olur mu ? Yani illa bütün parayı hesapta görmeliyiz altınları bozdur hesaba koy öyle gel derler mi ? Evi satmayı düşünmüyoruz sadece altınları bozdurmayı düşünüyoruz. Güncel kur ile bilrikte neredeyse 20 küsür bin $ tekabül ediyor.

    Altınlar bilezik yüzük gibi değil de gramajlı ürünler ise bir bankada gramajlı altın hesabı açtırıp yatırabilirsiniz. Bu hesaba ilişkin hesap defteri de yatırım değerinizi göstermede yeterli olacaktır.


  • Sene 2050 olsa nesiller geçse hiç değişmeyecek 2 soru;

    "Geçen seneki fotoğrafla başvurdum, arka planı da tam beyaz değildi, elenir miyim?"

    "Hesapta $15000 olmasa da onun yerine ev araba göstersek olur mu?"

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @daydreamer ben okuyorum ama mezun olucam ne yazıcam


  • @daydreamer Haklısınız, özellikle de $15000 dolar paran olması gerekiyor konusu oldukça fazla insanı korkutuyor. Birkaç tanıdığıma başvurması yönünde tavsiye verdiğimde 15 bin dolar istiyorlar gibi bir dönüş alıyorum insanların aklına kim soktuysa bu bilgiyi artık 😃 bu forumda olmasa da youtube,facebook gibi platformlarda green card konusu gördüğümde "15 bin doların yoksa hiç şansını deneme gidemezsin" yorumu ile birilerini vazgeçirmeye çalışan insanlar da oluyor haliyle.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    2 yıllık açıköğretim okuyorum ne yazıcam


  • @daydreamer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Sene 2050 olsa nesiller geçse hiç değişmeyecek 2 soru;

    "Geçen seneki fotoğrafla başvurdum, arka planı da tam beyaz değildi, elenir miyim?"

    "Hesapta $15000 olmasa da onun yerine ev araba göstersek olur mu?"

    2050'de kim takar greencardi ve lottery'i... 2023'de Lozan'in gizli maddeleri aciklanacak ve Turkiye ucusa gececek. 3 yil kaldi, az daha sabredin!


  • @ayvalik10 Arkadaşlar pasaport numarasını sallayarak başvurdum çıktı ne yapmam gerekiyor 😃


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @daydreamer ben okuyorum ama mezun olucam ne yazıcam

    Doğru, o vardı bir de 🙂


  • @efe-boyunda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @ayvalik10 Arkadaşlar pasaport numarasını sallayarak başvurdum çıktı ne yapmam gerekiyor 😃

    Forumda bu durumda olan birkac kisi var saniyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum