DV2022 Bekleme Odası
-
@TughanTug başınızı taşa vurmayın :) abd sistemi kurmuş asıl talihli kadar yedek seçiyorlar şimdi diyeceksiniz ki e o sallamasa pasaport no yu belki ben seçilecektim malesef o durumda seçilme durumunuz 6.5 milyonda 1 sizin odaklanmanız gereken size çıktı mı çıkmadı mı :)
-
Çekiliş kısmında şartlar tamamen eşit ne yazık ki. Lise mezunu/yeterli iş tecrübesi olmayan, fotoğrafı yanlış, sahte pasaport numaralı, bilgileri yanlış giren kişiler de çekilişte çıkabilir. Evet bu insanlar sonradan mülakatta eleniyorlar ama kriterlere uyan, formu düzgün dolduran dürüst insanların hakkı yenmiş oluyor. Çekilişten önce keşke ayarlanabilse bunlar. Kriterlere uyan kişiler arasından çekiliş yapılsa çok daha iyi olurdu. O zaman derdik ki "kısmet değilmiş". Böyle olunca gerçekten sinirleniyor insan.
-
@Passion sinirlenmeyin şanssızmışız diyin yine :) ki öyle zaten.
-
@Rhonster yedek seçiyorlar derken yedek olanların da yedek olduklarını anladıkları görebildikleri ya da öğrenebildikleri bir sayfa var mı
-
@Passion ya evet gerçekten öyle ama insanların işi gücü yok sahtekarlıkla bişeyler yapmaya çalışıyorlar nereye kadar acaba çok merak ediyorum dürüstlükle yoluna devam eden kişilerin hakkını yemektir bu başka bişey değil
-
@eesra sayfa filan yok sadece case numberden anlaşılabiliyor bir nebze her yılın current sayısı değiştiği kesin bir sayı vermek zor ama genel kanı 30 bin den sonraki numaralar yedek gibi düşünülebilir ama geçen yıl olduğu gibi bütün numaralarda current olabilir bütün numaralar current olursa yedek kavramı kalkıyor randevu alabilen sırası gelen mülakata gidiyor ya da 2018 deki gibi de olabilir 25 binde kapattı 2018 de
-
@eesra hak yenmesi gibi bir durum söz konusu değil başvuran arkadaş sadece diskalifiye oluyor o kadar.
-
bence bu yıldan sonra 20 bin ve üzeri olan arkadaşlar yedek olarak düşünebilir kendilerini.
-
@Rhonster peki yedek gibi bişey olursa nasıl anlaşılıyor kimin yedek olduğu
-
@eesra esra hanım yukarıda yazdığım gibi belli bir sayıdan sonrası diye birşey yok sadece 30 bin ve yukarısı cn ye sahipler yedek diye düşünüyordu kendilerini ama artık 20 bin ve üzeri düşünebilir tabi bu 20 bin benim görüşüm pasaport şartından sonra aradaki boşluklar azaldı.
-
@Rhonster ama kişi o şekilde sahtekarlıkla katılmasa belki işini düzgün yapan başka birine çıkacak bu anlamda söyledim hak yenmesi durumunu yoksa tabiki kimse kimsenin yerine geçemez
-
@eesra belkiler yok burada esra hanım yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydılar bizim ürettiğimiz bahanelerden başka birşey değil sistemin kendisine odaklanmanız gerek o başvuruyu yapmasaydı sahte no ile başvuran siz yine gidemeyecektiniz çünkü zaten o kişinin yedeği seçildi.
-
@Rhonster Hocam mülakat sırasında elenmekle çekilişi kazanmak aynı şey değil ki.
Bu konunun daha önce muhabbeti döndü. Sahte çekilişle kazanan 2 kişi çıkmıştı nereye kayboldu diye bunlar.
Mülakatta eleniyorlar evet ama çekilişi kazanabiliyorlar.
Bu adamlarda randomly selected olduğu için bizim gibi arkadaşların hakları yeniyor belki o kişilere çıkmasa bizde bu yazıyı sayfamızda görüyor olacaktık. -
@Rhonster çok teşekkürler nazik cevabınız için☺️
-
bu arada 20 bin sayısı iyimser olarak söylediğim bir sayı gerçekci olmak gerekirse bence 15 bin civarlarında kalacak cn
-
@Alpkan yukarıda yazdığım gibi yine de gidemeyecektiniz sistem zaten o kişilerin yedeğini seçti içinizde kuruntu oluşturmaya gerek yok canınızı sıkmaya gerek yok sizin odaklanmanız gereken tek şey sonuç sayfasında kazanıp kazanmadığınız.
-
@eesra sonuca odaklanın canınızı hiç birşeyin sıkmasına izin vermeyin etrafta dolanan söylentilere kulak asmayın hedef 8 mayısta göreceğiniz sonuç ekranı olsun motivasyonunuzu yüksek tutun şimdiden başarılar dilerim.
-
@Alpkan çekilişi kazanmaları zaten bu tartışmanın kaynağı ama dediğim gibi yapabileceğimiz hiç birşey yok kurulu bir sistem gayet düzgün çalışıyor herşey rayında.
-
@Rhonster Bu konu hakkında anlaşamıyoruz ben söylediğimin doğru olduğunu düşünüyorum ama konuyu uzatmaya gerek yok.
Önemli olan dediğiniz gibi sayfadaki yazıyı görmek. -
@Alpkan keşke dediğiniz gibi olsa :( ama sayın @crazycells te açıkladı daha önce kaç defa eski konularda belki denk gelirsiniz artık açıklama gereği duymuyor herkes tabi ki istediğine inanmakta serbest ama gerçekler dediğim gibi sonucu değiştirmiyor zaten o adamın yedeği seçildi geriye kalan herşey kuruntu oluyor bu durumda yok şöyle olsaydı böyle olurdu gibi gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum