Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2 gün öncenin videosu

• çok korktum bu bölümde 😃

1. derse kadar videoların tamamını izledim, iş yoğunluğundan diğerlerine bakamadım henüz,
      Dersler nasıl gidiyor? 6. derste bile baya geliştirmiştiniz kendinizi, şu an ne durumdasınız?
      Eğitime başlamadan önce şu konularda kendinizi geliştirin v.s. tavsiyeleriniz var mı?

• güncele geldik arkadaşlar dünün videosu

• @Rhonster çabanızı takdir ediyorum. Tebrikler. Merak ettiğim bu kadar gramere uygun konuşmaya çalışmanız normal mi? Yani bunu kadın mı istiyor yoksa siz mi? Bana kalsa gramer yerine daha akıcı konuşmaya çalışmanız daha önemli.

• @omondoles aslında ben istiyorum çünkü sınava hazırlanıyorum o sadece doğru cevabı bekliyor ötelemiyor bugün yaptığımız ders çok iyiydi. bide 2. ayımdayım daha önce hiç ingilizce konuşmamış biri için iyi gittiğimi düşünüyorum en azından akıcılığım bir nebzede olsa düzeldi çok teklemiyorum artık ama tabi ki hala grammer hatam oluyor bolca 😃

• Ekrem bir yandan bol bol sesli olarak ingilizce kitap okumaya calis yada alanındaki makaleleri, cok cok faydası oluyor. Hem konusurken hemde bir metni okuman gerektiğinde takılmalar bayağı azaltıyor. Su anda gittiğim kursa başlamadan önce bir kitap okuyordum. Herkese de tavsiye ederim (https://g.co/kgs/BSejoa). Kitabi okurken kursta bir metin okumami istediklerinde gayet akıcı okuyordum. Kitap bittikten sonra okurken zevk veren başka bir kitap bulamadım ve ara verdim okumaya, simdi bir metin okumam istendiğinde okurken takılıyorum.

• @yalta tavsiye için sağol abi yapıyorum ara ara ama şuan grammeri biraz karıştırıyorum bugün ki derste hocam biliyorsun neyin ne olduğunu ama kullanırken problem yaşıyor ama bilmen daha önemli konuşma kısmını halletmesi daha kolay dedi. bugün baya övdü you rocking it dedi hahayttt dedim bende 😃

• bu da reading için

• Bu uygulamayı biliyor olabilirsin dostum,ama yine de paylaşmak isterim. Listening için çok kullanışlı. https://www.voscreen.com/

• @Arden evet teşekkürler instavocab ve wordup ta kullanıyorum kelimeler için birde cake var

• bu kısımdaki english in a minute videoları da amerikan ing de sıklıkla kullanılan deyimleri örneklerle açıklıyor.her gün 1-2 video çalışmanı tavsiye ederim.

• @Arden galiba yukarı da paylaştığım sitenin başka versiyonu bunu görmemiştim teşekkürler 😃

• sadece isim benzerliğiymiş english in a minute yazınca listen a minute un başka sitesi sandım 😃

• Voa english in a minute sadece günlük hayatta kullanılan aslında film-dizilerde de karşımıza çıkan deyimlere odaklı.

• sabah ki dersin videosu

• artık günceldeyiz bir ödev daha bitirdim geleneksel yemeklerinden birini gösterebilir misin demişti önceki haftalarda bende kısır gösterdim 😃

• haftada 3 video gelecek aksilik olmazsa arkadaşlar günleri ise hocayla olan rezervasyonuma göre belli olacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |