New Jersey'de yaşayıp, Manhattan'da çalışmak?
-
Eğer mülakata girebilip güzel bir şekilde atlatıp vizelerimizi alırsak bizimde yapmayı düşündüğümüz bu, eşim ve bende İnşaat Teknikeriyiz Nj ye yerleşip bir süre sonra kendi sektörümüzde daha kolay işler bulabileceğimiz Ny'de çalışmayı düşünüyoruz. Şuan ki planımız bu zaman ne gösterecek bakalım. İnşaat sektörü hızlı olan eyalet-şehir önerilerine de açığım.
-
@Rec forumda yıllardır amerika da şantiyelerde çalışan inşaat mühendisi var. Youtube kanalı var @crazycells ile amerikaya gitmeden irtibata geçersen tarkan ile seni buluşturur
-
@ayvalik10, içinde söyledi: New Jersey'de yaşayıp, Manhattan'da çalışmak?
t mühendisliği , Amerika da İs bulmak, gezi, kısaca hayata dair hersey. Bu Kanalda Amerika hakkinda gercekleri bulacaksiniz, sadece gu...
Çok teşekkür ederim , umarım sorunsuz şekilde vizeleri alırız o zaman Tarkan beye ulaşacağım kanalını da takip edeceğim.
-
@ozancanan Jersey Citye bakin mutlaka bulursunuz 1400 e 1+1.Haboken da iyidir bulabilirseniz ama JC den biraz daha pahalidir.Suaralar cok insaat var gittikce buyuyor sehir
-
@aliarmgn bey şuan neredesız ? bende geçen yıl bu zamanlar west newyorkdaydım edgewater nj biliyorum biraz.
-
@serkanist ben Jersey city de yasiyorum.
-
@aliarmgn, içinde söyledi: New Jersey'de yaşayıp, Manhattan'da çalışmak?
@serkanist ben Jersey city de yasiyorum.
Yakınmış ama o taraflara gidemedım bir dahaki sefere :)
Havalar soğumuştur kesin.
-
@serkanist serinledi diyelim. daha soguklara var 🙂
-
@aliarmgn Dikkat edin kolay gelsin havalar orada soğuk geçiyor ben mersındeyım hala çok sıcak burası.
-
@serkanist 3 yildir burdayim hocam bn,alistim :) daha once Chicagio tecrubem vardi :)
-
@aliarmgn ooo sen alisiksin kismet bize yasamak istedigim yer nj o bolge fazla uzakalasmak istemiyorum kismet cikarsa artik 😇🙏
-
@serkanist Mersin'in neresindesiniz?
-
@MySea Evet Dostum mersındeyım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum