Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
-
Merhaba Arkadaslar,
Ben is degistirdim ve Mall'de cocuk ve genc eglence sektorunde Manager olarak calisiyorum. 1 Aralik itibariyle yeni bir store acacagiz ve full-time calisma arkadasi ariyoruz.
Greencard vizesi hazir olup gelmeden ,isini ayarlamak isteyen arkadasimiz olursa yardimci olmayi cok isterim.
Sevgiler.
-
Bu ileti silindi! -
@HockeyUmpire2 Merhaba,
Ben yakın zaman da gelmeyi planlıyorum hali hazırda Green-cartım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler. -
@HockeyUmpire2 merhaba Jacksonville de yaşam hakkinda ilgili başlık altında bilgi verebikir misiniz rica etsem
-
@Orhan-Volkan-Zanbak orhan bey tabiki ne zaman gelmeyi planliyorsunuz ?
-
@basaknaz genel yasam hakkinda daha onceden yazmistim Basak hanim.
-
@HockeyUmpire2 Çok teşekkür ederim ilginiz için henüz netleştiremedim ama Kasım ayı içerisinde gelmeyi planlıyorum.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak Kasim'in 15 I gibi yer acilacak Orhan bey
-
@HockeyUmpire2 tesekkurler
-
@HockeyUmpire2 Öncelikle çok teşekkür ederim. Biraz daha detaylı görüşebilirsek çok iyi olur. Mail adresim: [email protected] buradan watsapp ya da başka bir iletişiminizi iletebilirseniz müsait olduğunuzda görüşmek isterim.
-
@HockeyUmpire2 Yeni işin hayırlı olsun Esin. Kendine göre eglenceli bir iş bulmuşsun.
-
@redsat2000 evet abi kesinlikle eglenceli,insanlarla iletisimde olmayi cok seviyorum 😂
-
@HockeyUmpire2 bi ara çok paylaşılıyordu burda bir şirket vardı adını hatırlayamadım. Mall larda tren çalıştırıyorlardı çocuklar için. O is mi acaba?
-
nedende okurken çok duygulandım ya sizin gibi insanlar iyiki var dünya sizin sayenizde güzel
-
@ortin belki benim eski yazdiklarimi takip etmissindir. Benim buraya gelebilmek icin tek sansim isimin hazir olmasiydi. Ne is olursa olsun ama is olsundu. Herseyi cok bilen insanlar bana asla bulamazsin burda olman lazim dediler. Herneyse ben gelmeden esime,bana is buldum ,hemde gelmeden 2 is buldum kendime. Belki benim gbi olan bir arkadasimiz olur ve yardimci olurum diye dusundum.
-
@damladav Tramboline,Vr ve Fun on Target isleri.
-
@HockeyUmpire2 west side a çalışıyorlar mi? Sadece florida mi?
-
@damladav bazi eyaletler var ama hep calisan var orada.tampa,orlando,Tallahassee gbi.
-
hayirli olsun @HockeyUmpire2 :)
-
@HockeyUmpire2 Oncelikle hayirli olsun! VR olayi buradaki Mall ortamindada vardi ve cok ilgi goruyordu. Uzun zamandir gitmedigim icin su an icin var mi bilemiyorum ama gecen yaz Alanya ve Antalya'da aksamlari sahil kenarinda vardi ve cok buyuk ilgi goruyordu, sirada bekliyordunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg