Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
-
@HockeyUmpire2 Yeni işin hayırlı olsun Esin. Kendine göre eglenceli bir iş bulmuşsun.
-
@redsat2000 evet abi kesinlikle eglenceli,insanlarla iletisimde olmayi cok seviyorum 😂
-
@HockeyUmpire2 bi ara çok paylaşılıyordu burda bir şirket vardı adını hatırlayamadım. Mall larda tren çalıştırıyorlardı çocuklar için. O is mi acaba?
-
nedende okurken çok duygulandım ya sizin gibi insanlar iyiki var dünya sizin sayenizde güzel
-
@ortin belki benim eski yazdiklarimi takip etmissindir. Benim buraya gelebilmek icin tek sansim isimin hazir olmasiydi. Ne is olursa olsun ama is olsundu. Herseyi cok bilen insanlar bana asla bulamazsin burda olman lazim dediler. Herneyse ben gelmeden esime,bana is buldum ,hemde gelmeden 2 is buldum kendime. Belki benim gbi olan bir arkadasimiz olur ve yardimci olurum diye dusundum.
-
@damladav Tramboline,Vr ve Fun on Target isleri.
-
@HockeyUmpire2 west side a çalışıyorlar mi? Sadece florida mi?
-
@damladav bazi eyaletler var ama hep calisan var orada.tampa,orlando,Tallahassee gbi.
-
hayirli olsun @HockeyUmpire2 :)
-
@HockeyUmpire2 Oncelikle hayirli olsun! VR olayi buradaki Mall ortamindada vardi ve cok ilgi goruyordu. Uzun zamandir gitmedigim icin su an icin var mi bilemiyorum ama gecen yaz Alanya ve Antalya'da aksamlari sahil kenarinda vardi ve cok buyuk ilgi goruyordu, sirada bekliyordunuz.
-
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan 😊
-
@HockeyUmpire2 süpersiniz. hem tebrik hem teşekkür ederim forum adına :)
-
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
Hayırlı olsun, çok sevindim.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan 😊
Güzel yürekli insan seni kutluyorum .İlk kez gelecek bir Türke iş konusunda yardımcı olmanız, o arkadaşın iş bulması kadar mutlu etti bizleri.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Yeni yaşamın ve Amerikadaki ilk işin hayırlı olsun.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Orada yaşam konusunda biraz tecrübe kazandıktan sonra jacksonville için sen in gözünden de yorumlarını okumak isteriz.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak yeni işiniz ve hayatınız hayırlı olsun. umarım beklediğinizden de güzel geçer.. sn. @HockeyUmpire2 a da kendi adıma çok teşekkürler ederim. bu şekilde destekler sırasını bekleyen bizleri de umutlandiriyor. her şey gönlünüzce olsun
-
@HockeyUmpire2 harikasiniz :) :thumbs_up:

-
@crazycells, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@HockeyUmpire2 harikasiniz :) :thumbs_up:

Reiz mutlu gorunuyor. 😁😀
-
@crazycells hahahhaha 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg