DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 bilgi için teşekkür ederim. Söylediğim gibi pasaport süresinin seneye de yetmesi için daha başvurmadım bile
-
@crazycells yeni bir fotoğraf çekildim. Teşekkürler yanıtınız için. :-)
-
Arkadaşlar bir sorum daha var şimdi ben lisans mezunuyum ama tekrar önlisans bölümü okuyorum bu durumda eğitim durumuna yapmalıyım
-
@emine06, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir sorum daha var şimdi ben lisans mezunuyum ama tekrar önlisans bölümü okuyorum bu durumda eğitim durumuna yapmalıyım
Lisans mezunu uygundur.
-
@Chandler teşekkürler 🙏
-
@Erdembro hiç türkçe karakter kullanmamak gerekiyor adreste dahil.
-
Where is my old gang? @Rhonster @Oktay-İbiş ve diğerleri? Başvurdunuz mu? Ne durumdasınız?
-
geçen sene son gün başvurmuştum pasaport başvurusunuda son gün yaptım. pasaport no edevlete yansıdığı için gelmesini beklemeye gerek yok.
-
Çaylar benden arkadaşlar.

-
@ibrahimasar buralardayız abi bu sene yeşilkart forum başvuru merkezini kullandım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar buralardayız abi bu sene yeşilkart forum başvuru merkezini kullandım :D
Hayırlı olsun. Bu sene de öyle totem olsun bakalım.
-
Yüksek lisansa devam ediyorum. Some graduate-level courses bunu mu seçeyim yoksa üniversite diplomasını mı?
-
Merhaba,
başvuruyla ilgili bir sorum olacak. ikametgah kaydım şuan oturduğum yerde değil. Eski oturduğum yerde henüz güncellemedim. Başvuruda şuan ki adresimi yazayım? yoksa eski adresi yazamam gerekiyor mu? Yada nüfus dairesine gidip adresimi güncelledikten sonra mı başvuru yapayım? Bu detayın şuan önemi var mı yoksa kazandıktan sonraki süreçte mi önemli? -
@ahmetaydin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
a nüfus dairesine
Şu anki adresini yaz. Nüfustan da düzelttir sonra. Zaten 5 dakikalık iş.
-
@ibrahimasar aynen yarın sabah gidip güncellicem adresimi. başvuru tarihinde eski adreste görünüyorsun, başvuruda yeni adresini vermişsin diye birşey karşıma çıkar mı diye aklıma geldi :)
, -
@ahmetaydin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar aynen yarın sabah gidip güncellicem adresimi. başvuru tarihinde eski adreste görünüyorsun, başvuruda yeni adresini vermişsin diye birşey karşıma çıkar mı diye aklıma geldi :)
,Şuan oturduğunuz adresi vermek zorundasınız diye bir durum söz konusu değil ki. İstediğiniz posta adresini verebilirsiniz. Zaten size o adreste yaşayan kişinin ismini de soruyor. Olası bir posta gönderimi vs. Hiç sanmıyorum o kadar ayrıntıya gireceklerini.
-
Postayi ailemin adresini yazmak istiyorum, kendi adresimi degil. İn care of kismina ailemden birinin isim soyisimini mi yazmam gerekiyor alabilmeleri icin ?
-
@Wynn ben o şekilde yapıyorum her zaman.
-
@Fehmi Peki isim soyisim nasil yazilmali? Once isim sonra soyad mi yoksa tam tersimi ?
-
@Wynn isim soyisim şeklinde yazıyorum hep. Önce ad sonra soyad.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum