DV2019 bekleme odası
-
@sharm kesinlikle bakacağım.
-
Bana ve eşime de çıkmadı :'(:'(
-
Bana ve eşime de çıkmadı. Hayaller seneye kaldı. Çıkan arkadaşlarımı kutluyorum. Çıkmayanlar üzülmesin. Seneye yine buradayız

-
Bunlar şimdi turist vizesi de vermezler

-
sayın @ikizbabasi ve sayın @Takip sizlerden ne haber ?
-
400 bin kişi den 3.500 kişi kazanmış.
-
Fb'ta birisi cekilisin 1 ay surdugunu soyluyor. 1 ay icinde tekrar bakin diyor. Asli var mi acaba?
-
@carleone geçen sene 4.500 dü bin kişi az açıklanmış Türkiye'den ozman
-
Arkadaşlar site yoğun olur giremem diye ikizlerle parktayiz foruma göz atayım dedim ama sonuçları hemen hemen herkes öğrenmiş eve gidince haber veririm
-
Bu sene de pas geçtik. Güzel haber var mı sizden?
-
malesef bizede çıkmadı.eşimede banada. çıkanlara hayırlı olsun.ama günlerdir konuştuğumuz kişilerin hiçbirine çıkmamış

-
Bir insanın şansı olucak , bu hayatta başka hiç birşeye ihtiyacın yok.
-
@vecihi nedir durum ?
-
Çıkan arkadaşlar şuan Sevinçten evin içinde koşturuyor olabilir ama eninde sonunda buraya gelecekler :)))
-
@jesus-christ ne olabilir hocam tabikide 'Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.' senelerdir görmekten midem bulandı.
-
Umutları kaybetmiyoruz moralinizi düşürmeyin olmadimi olmuyor
HAS NOT BEEN SELECTED.... -
arkadaşlar çekilişi kazanınca ne yazması lazım acil yardım :))
-
Bu nedir ya bence Trump Türkiye'den kimseyi almadı..
-
@metert eşime baktım çıkmadı bana daha bakmaya çalışıyorum morelman üzgünüm artık bakmayı kestim işin kötü yanı siteye girdiğimde halen thank you yazıyor asağı check deyip bakıyorum kafam durdu
-
imzayı güncelleyeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum