DV2022 Bekleme Odası
-
Evet arkadaşlar yerimizi alalım
Önümüzde ki başvurulara bakacağız
Allah hepimizin gönlüne göre versin -
Ah Virginia.....
-
@muhlis amin cümlemizin
-
@pelinbeyazkaya Almanya da mesleği için güzel bir tercih Amerika da. Almanya belki daha rahat olabilir ama ben de Amerika isterdim. Bence nerede daha çok mutlu olacağınızı düşünüyorsanız orası için daha çok çabalayın ama iki seçeneğiniz de masada olsun.
-
@Yahya-Öztürk Çok iyi oldu bu teşekkürler :D
-
@haymatlos_ oo çok iyi ilk gidenlerden olacak o zaman kısmetse
-
@bidünya eşini ikna ederse
-
Merhaba , tüm bilgişeri doğru girmeme ragmen hatalı diyor herkestemi böyle
-
@TughanTug benim b planımda ingiltere ankara antlaşmasıydı bu konuda bilginiz var mı (sağlıkçıyım)
-
-
@Selim-Kocer ankara anlaşması bitti yıl başında gidenler haklarını kaybetmedi ama bildiğim yok ve sanırım ankara anlaşması sadece ingiltere için değil diğer ülkelerden de vardı
-
@Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@TughanTug benim b planımda ingiltere ankara antlaşmasıydı bu konuda bilginiz var mı (sağlıkçıyım)
Elinizi çabuk tutun Brexit yüzünden 2021'de göçmenlik kanunları değişecek İngiltere'de...
DVlottery en iyi seçenekti mis gibi kılçıksız yasal çalışma ve oturma izni. -
@TughanTug Almanya bana huzuru cağırıştırıyor Amerika ise cenneti. Sanırım fazla duygusala bağladım😅 ama böyle bişey. Hakkımızda hayırlısı
-
başvuru yıl sonu bitiyormuş
-
@Mekanik78 evet ya hanerim varda ne iş yaparım ankara antlaşmasıyla ne iş kurucam sağlıkçıyım esnaf değilim ki onu öğrenmek istiyorum yol gösteren olsa ahhh
-
Herkese tekrardan merhaba... Bu sene için kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bende geçen yıl kazanamayınca bu sene bakış açımı değiştirip başvurmamıştım. Şimdi ise Ankara Anlaşması ile İngiltere'ye başvuru aşamasındayız. Tabi kiiii Amerika sevdamız bitmedi. Belki 2022 için şansımızı deneriz. Artık hiçbir şeye tam hayal edip hüsran yaşamamayı öğrendik. Biraz da ailecek bakış açımızı değiştirdik.
-
@Yahya-Öztürk herzaman ki gibi sağolun yahya bey 👍bakayım bi
-
@nilfersev ne iş kuracaksınız yada iş kurmak mecburimi yani
-
İlk başvurumu bu sene (DV2021) yaptım ama çıkmadı. Maddi durumları toparlayamadığım (plan dışı olaylar) için biraz sevindim bile açıkçası çıkmamasına. Çıksaydı elbette yolunu bulurdum ama çok zorlanırdım...
Neyse artık. Şimdiden yerimizi alalım. Kemerleri bağladık, bekliyoruz efendim. Umarım değer katacak, mutlu olacak insanlara çıkar. :)
-
Bu 2021den gelen bildirimleri nasıl kapatabiliriz,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum