DV2022 Bekleme Odası
-
Bu nasıl bir duyguymuş nasıl bir üzüntümüş yaa insanlar 10 yıl 15 yıl nasıl dayanıyor her sene her sene has not. Bu ilk yılımdı yıkıldım resmen 😭😂
-
@Tayfun-Durkaya 1 aya kalmaz unutursun sonra bi bakmışssın seneye tekrardan çekilişin açıklanmasını beklıyorsun :D aynısı banada oldu nasıl geçicek 8 ay diyodum bak şimdi tekrar burdayımn ve sonuç gene hüsran :D
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu nasıl bir duyguymuş nasıl bir üzüntümüş yaa insanlar 10 yıl 15 yıl nasıl dayanıyor her sene her sene has not. Bu ilk yılımdı yıkıldım resmen 😭😂
Aynen çıkacağından umudum yoktu ama genede çıkmayınca baya üzdü :) seneye 2 başvuruyla deneyeceğiz artık
-
-
@Tayfun-Durkaya biraz hangi yıl daha çok istediğine, hangi yılın senin için daha uygun olduğuna göre değişiyor. Ben ilk iki başvurumda bu yıl kadar hayal kırıklığına uğramamıştım. 3. seneyi de boş geçtik, hayırlısı.
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Lütfen üzülmeyin elden bir şey gelmiyor ancak hayat devam ediyor umudumuz var
-
amerikalı bulmak en kolayı diyecem turist bile gelmez ki ülkeye :) piyangoya devam
-
@önder-çalışkan evet?
-
Kanada ve Avustralya'nın göçmenlik için açtığı ihtiyaç listesine bakın arkadaşlar. Bazı alanlarda ABD'den bile iyi yaşarsınız. Ben şu ana kadar maalesef o gereklilikleri karşlıyamadığım için başvuramadım ama tekrar bakacağım bu aralar.
-
@Tayfun-Durkaya 2 . Yıldan sonra cıkmaması normal gibi geliyor insana takma . Ne diyeceğiz mevlam hayırlısını versin...
-
@akıf_turk kendimizi mutlu haber alacağımıza çok inandırmıştık.herşey hayllerdeki gibi olmuyormuş malesef bunu bir kez daha anladım.inşallah dediğin gibi olur ve bu olayın etkisinden tez zamandAa kurtuluruz :)
-
@this-time89 yaş eğitim dil istiyor zor
-
10 yıllık 2 tane pasaport çıkar fotoğrafçıya git birikim yap mekan 2022 bekleme odası olsun..
-
Ben fazla üzülmedim, ama eşim çok üzüldü belli etmiyor, totem yapacakmış seneye
-
Ben bir türlü giremiyorum neden acaba confirmation numaram var ama hata diyor unuttum diye giriyorum yine soy isim hata diyor onu da düzeltiyorum çıkmıyor
-
Benim eşimde üzüldü belli etmemeye calisiyor ama kısmet bundada vardır bir hayır.. yeni umutlar için 1 yıl daha
-
@önder-çalışkan umarım çıkar sizede insan üzülüyor mu evet ama seneye belki daha güzel olur temennisi 2020 leri gördük mesela
-
Benim morali sıfır sıfır sıfır
-
@TughanTug benim için bu yıl çok önemliydi çünkü geçtiğimiz yıl zaten başvuru yapmadan forumu takip etmeye başlamıştım. gününü kaçırmıştık çekilişin. ama bu yıl yakaladık basvuruyu çok ümitliydik olmadı maalesef. herkes için hayırlısı olsun. ne diyelim artık
-
inş o sene bu senedir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum