DV2022 Bekleme Odası
-
Cevaplarınız için hepinize Teşekkürler arkadaşlar.
-
@ibrahimasar abi sana içircekler bu akşam anlaşıldı😂😂😂
-
@ibrahimasar yakın olsam alır beraber içerdik
-
Bir dünya yedek talihli var arkadaşlar o 55K bir şekilde dolar zaten...
-
Arkadaşlar o değil de keşke bana çıksaydı yav
-
İleride, o 15-20 kez başvurup kazanamayanlardan olacağım sanırım :D
-
@Ali-Dmr keşke çıksaydı
-
@haymatlos_ bunlar da ihtimal dahilinde tabi.
-
@ibrahimasar fatih bey ne yapmış
-
yine cikmadi fotografta mi sorun var anlamıyorum . Fotografçıda ayarlatiyorum ama onlar ayarladıktan sonra bir daha green card lottery sistesinden kendim son kesintileri yapip https://www.greencardphotocheck.com/tr/ buradan kontrol ediyorum onayliyor. Ama fotografcinin green card çekimini kabul etmiyor onun kendi programının ayarladigi green card kesimini . Acaba onunki mi doğru anlamıyorum ki
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
evet arkadaşlar yeni maceralara hazır mısınız ? bu seneki totemimde bu Bekleme Odası konusunu ben açtım müsadenizle umarım herkes için en iyisi olur önümüzdeki sene ayrıca konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim. BOL ŞANSLAR HERKESE!
Bende burdayım arkadaşlar
-
Bu forumda online okey odaları falan olsa ne iyi olurdu. Koskoca bir yıl nasil geçecek yoksa.
-
@Drywall ;)) geçiyor valla biz yıl boyunca sizden haberleri almayı ümit ediyoruz (yani şahsen)
-
@haymatlos_ ben de meraktaym Beyhan Fatih bey Oktay abi Çağlar daha bakamadılar mı acaba
-
@bidünya oktay çağlar daha bakmadı çağlar bakar söyler buradan oktay haftaya diyor inatçı
-
Bir aksilik olmazsa eğer 2022 başvurusuna kaldı 121 gün. Geri sayım başlasın :)
-
@haymatlos_ Çağlar abla @Hyller değil miydi? Çıkmadı dedi 2021 bekleme odasıda.
-
@FreeMen en son bakmadıydı evet o
-
Merhabalar tekrar. Eylül ayında tekrar görüşmek üzere diyelim. Açıkçası kendi adıma maksimum 2 yıl daha başvuracağım. Yavaş yavaş hayatı burada oturtuyor gibiyim. Yaş ilerledikçe çıksa bile oraya gidip sıfırdan tutunma için özellikle ilk aylarda yapılması gereken ( uber,lift vb) geçici işleri yapacak yaşı geçiyorum. Genç arkadaşlar eğer gitmek istiyorsanız erken yaşlardan başvurmaya baslayın. Ben parayı bulamam diye gençken başvurmamıstım. Şimdi para var yaş ilerledi. Şuanki kafamla 18 yaşından itibaren başvurup bir şekilde parayı bulsaydım diyorum. Kafadan 13 yıl başvurmuş olurdum.
-
@FreeMen az kalmış
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum