DV2021 Bekleme Odası
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy internet Explorer dan deneyin. sonucu daha rahat alıyorsunuz..
Teşekkür ederim
-
Ben Adana kebabımı aldım onu yapacağım ardından biraz beer içip yad edeceğiz seneye 2 başvuruyla tekrar deneyeceğim ilk başvuru hüsran çıkanlar adına çok sevindim kimse üzülmesin :)
-
3 kisiye basvurdum 3 umuzude cikmamis
-
Bize de çıktı. Çıkmayan arkadaşlar üzülmesin ve Allah tan hayırlısını istesin denemeye devam etmekten vazgeçmeyin. En son 12 yıl önce ailece başvurmuştuk bu yıl çıktı 2021EU00024XXX
-
Kazanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun artık başka baharlara
-
Forumda kimse kazanmamismi
-
@aayhann sağlık olsun
-
maalasef 3.başvurumdu yine çıkmamış
-
Merhabalar,
Green Card çıktı ancak Case Number 21 binlerde. Geçen senelerde vize alanların Case Number'larına baktığımda 21 bin çıkma olasılığı yüksek bir numara gibi görünüyor. Ancak yaşanan son olaylar vs. bu sıranın gelmesini sizce etkiler mi? Yani sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedim.
-
Kazanan tüm arkadaşları gönülden kutluyorum. Umarım yeni hayatları mutluluk ve başarılarla dolu olur.
Cesaretimi topladığımda bende bakacağım.
In God I Trust🙏 -
malesef eşime ve banada cıkmadı.ilk başvuru ilk depresyon
-
Has Not...
Çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz bi şekilde işlemlerinizi tamamlayıp Amerikaya yerleşirsiniz -
@Gökay-Demir sıfır yok fakat altı ve üstü çizgili I harfi var onun nasıl yazılacağını bulamadım ondan olabilir mi?
-
@MUSTAFA2021USA tebrikler
-
2 adet has not been de benden yaz abi :)))
-
Simdi bakabildim siteye, bendede ikinci kez has not been selected diye yazı cikti... sağlık olsun
-
@Deathamphetamine tebrikler
-
dv 2021 talihlileri için telegram chat grubu kuruldu.talihlileri bekliyoruz https://t.me/joinchat/NGalnBvNI9kNomf3Dg4CNw
-
Eb-5 yatırımcı göçmenlik hakkında bilgisi olan, yada bu yolla giden, "özellikle bu yolla giden" ulaşabileceğim kimse var mı? Herkese teşekkürler.
-
@HPX sağlık olsun kardeşim 2022 bekleme odasına alalım seni de o zaman😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum