DV2019 bekleme odası
-
@hsndmn sende durum ne kardeş
-
cikmadi :( . hadi depresyona giriyorum ben
-
@vecihi gördüğün gibi has not been selected 😊
-
yokmu kardeşim çıkan...
-
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyy. Conracitilation you are have been selected. Diye bidey var . Uzunca bir yazi devaminda... wooooooooooo
-
HAS NOT BEEN SELECTED Buda mı gol değil be! :)
-
@hsndmn şimdi farkettim kusura bakma gözüm birşey görmğyor :S
-
Has not been selected 😞
-
@delikadir54 tebrik ederiz de pek yemedik sanki 😅
-
Dararam daramamamaammam👍👍👍👍🙋🏼♂️🙋🏼♂️👍👍👍👍👍
-
@delikadir54 kadir yaş kaç eğitm durmunuz nedir
-
DV2020 bekleme odasına geçelim mi 😄
-
bizi bu hale düşüren ülke yetkilileri utansın. Neden ben doğduğum toprakları bırakıp iyi bir yaşam için başka bir ülkeye göçmeliyim? Neden ailemi geride bırakıp onlara daha iyi bir yaşam için göç etmeliyim?
-
Yas 38 . Lise mezunuyum. Amerikaya gittim. İngiltereye gittim norvece gittim. Kanadaya gittim. Almanyaya gidecem...
-
-
@nuhkan34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
neyse :D seneye görüşürz
Seneye turuncu suray kaldırmazsa görüşürüz, evet 😀
-
@delikadir54 ekran görüntüsü paylaşırmısınız
-
@hsndmn DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Fransız yabancı lejyonunda 5 sene hayatta kalmayı başarırsanız vatandaşlık veriyor. 2000 euro üstü de maaşı var. Ciddi ciddi düşünüyorum. İlgilenen varsa pm atsın Fransaya başvuru için beraber gidelim.
USA Army icin de arastirma yapin isterseniz.
USA'da E, F, L vizeleriyle bulunanlarin dahi basvurabildigi MAVNI diye bir ordu programi vardi. Eger sonlandirilmadiysa incelemenizi oneririm. -
KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM AMA YİNEDE INFORMATION ENTERED ISNT VALID DİYO BU SİSTEM .
HATA NERDE ARKADAŞLAR
-
Bizim tayfada bir iki kişi kaldı sonucunu merak ettiğim. Onları da öğrenip ekime kadar buraya girmeyeceğim biraz kafa dağıtmak lazım. Gülüyorum ediyorum da içeride durum başka..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum