DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_ 19.19'u bozdurmam :)
-
@Old-Traveler Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürüz efenim 🙂
-
atarsa doğan güneş olur inşallah :O)
-
Bence bukadar heveslenmeyin. Kazanamayinca cok uzulursunuz
-
@FreeMen kormak yokkkk. Korkulacak bir durum yok. Ama fazla beklenti çok yılgınlık getirir. Dimdik ayakta kalmaya hazır tutmak gerek zihni. Yoksa kaybolmak olur hiçlikte sonu.
-
Evladı sınavdayken okul bahçesinde yasin okuyan teyzelere döndük yeminle. Gel artık be vicdansız, gel insafsız çağırmazdık acil olmazsa. Bu arada aramızda psikolog varsa lütfen iletişim bilgilerini paylaşsın, yarından itibaren sağlam para kazanacak çünkü.
-
Ve beklenen gün an itibariyle geldi gazamız mübarek olsun
-
Saat 00:00 ve son 19 saat....
-
İlk yılımda yani geçen sene nerdeyse her gün giriyordum.
Türkiye'de işleri rayına koyayım çoluk çocuğum olur anca o zaman çıkar bu kart bana.
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evladı sınavdayken okul bahçesinde yasin okuyan teyzelere döndük yeminle. Gel artık be vicdansız, gel insafsız çağırmazdık acil olmazsa. Bu arada aramızda psikolog varsa lütfen iletişim bilgilerini paylaşsın, yarından itibaren sağlam para kazanacak çünkü.
Hıdırellez de site bahçesine Amerika bayrağı ve bol dolar simgesi çizip gömdüm gül dibine bahçıvan bulmadan yarın geri alayım 😄
-
Benim ilk isin sonuca bakmak degil... bu siteye girmek olacak))))))
-
Bitane video var. Cennetin kapısından dönen adam. Onun gibi olmayalım. Burdan atamam o videoyu :)
-
Uyuyamayan var mı ?
-
@Zelene bi de bana sor ne dualar ne dilekler ne ritüeller yaptım. Adaklar adadım ama harbiden yaptım hepsini ,belki gülenler olacak ama çok istiyorum bee. Yarın hayatımın müjdesini alayım inşallah 🙏
-
@Zelene Aman diyeyim, büyük resmi gören komşularınız es kaza bulursa büyü yapan bir Amerika ajanı olduğunuzu falan zanneder. Çekilişi kazanıp da sicil kaydınız nedeniyle ret yemeyin :grinning_face_with_big_eyes:
-
@texasyoga umarim gelebilirsiniz:) allah kalbinize göre versin:)
-
@Zelene onu Hıdırellez gecesi gömüp sabaha karşı geri almak gerekiyor aslında ama önemli olan niyet :D
-
Ben bi soru sormak istiyorum arkadaşlar nickimle çok ters bi durum aslında ama :) yeşil kart sahibi olarak abdde polis olabileceğimiz eyaletler hangileridir? Bildiğim kadarıyla Colorado'da vatandaşlık şartı yok yeşil kart yeterli oluyor başvurmak için.Başka hangi eyaletler var böyle
-
Şuan totem yaptım sayfa 1000 sayfayı geçerse bana çıksın loto :)
-
@hakangokhan totem ney?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum