DV2019 bekleme odası
-
Site çevrim dışı:))
-
@reader belki züğürt tesellisi olacak ama bugün hayatın tek birşeyden ibaret olmadığını anladım. Gir ve sonucun ile yüzleş.
-
Ben gece bakıcam umarım kazanmışımdır :)
-
Continue görebildim,bastım ve bekliyorum. Hiç talihli yokmu forumdan,çıkmayan arkadaşlara geçmiş olsun.
-
HAS NOT BEEN SELECTED
-
2019da hanım adına yarışıyorum:))
-
Korkudan bakmıyorum
-
Kazanamayan arkadaşlar hayat devam ediyor bakın rahatınıza
-
Bana da eşime cikmadi ama illaki birileri mutluluk çığlıkları atıyor suan.kazananlarin yolları açık olsun bol sans...
-
@hsndmn daha degil kardeşim
-
Tam da tahmin ettiğim gibi.
Kocaman bir "HAS NOT BEEN SELECTED"
Elimde mendil salya yümük ağlayıp stres atıyorum kendime bir saat verdim toparlanmak için. Bu bir saatin sonunda zihnimden bir sonraki basvuruya dek Amerika'ya dair tüm düşünceleri silip önüme bakacağım.
-
Çıkmadı ya soğan ekmek yemeye talim :)
-
AMERİKA DEFTERİ kapandı trump zaten kaldıracak bidaha başvursam bile kabul edilmem artık avrupa dönüyorum
-
@solita Siz bakabildiniz mi?
-
bende The information entered is not valid. hatası alıyorum neden acaba herşeyden eminim hepsi dogru
-
@tanti istensede bakilamiyir, arkadaslar naisl bakti anlamadim 15dkdir check statusa tikladim bekliyorum :F
-
bende The information entered is not valid. hatası alıyorum sebebi ne acaba herseyden eminim dogru yaptım
-
@denizsak iptalden sonra tekrar başvuru yaptınız mı ?
-
@ekpr pes etmek Yok ... b c d planlarını devreye sok
-
@denizsak iptal edidikten sonra basvuru yaptiniz mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum