DV2021 Bekleme Odası
-
@ahsenaydgdu heleniki olayi kapatmisken siz neden devam ettiriyorsunuz ki
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu buradaki hemcinsinizi yedirmemek için başka hemcinsini yedirdiniz. Sizi alkışlıyorum.
-
@tanti @network çok tşkler bakalım nerede olduğunu bulabilecekmiyim :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@MuratUsa yani öyle bir ayrım yok belirtme ihtiyacı duyan söyler cinsiyetini. Bence çok fazla kötü konuşma oldu. Ahlaksız kelimesi ülkemiz şartlarında hakarettir. Bence özür dileyip konuyu kapatın. Tabi size kalmış murat bey
-
Bu ileti silindi! -
@yayakaldim34 bekleme odasında amerika konuşulması zorunludur uyarısı varsa gösterin yayakaldım bey ben öyle bir şey görmedim çünkü 💁🏻
-
@yayakaldim34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Vay vay vay, Yahu gülmek için skeç falan izlemeye gerek yokmuş buradaki yorumları görmek yeterli 😂 Maşallah Amerika dışında ; Cinsiyet ayrımı, Siyaset, Ekonomi, Güncel haberler, Irk ayrımı, Ailevi meseleler, Kişisel meseleler, Psikoloji daha neler neler.. Her alanda bir yorum ve tartışma görmek mümkün.. Tebrikler 👏😂
Kötü girizgah 👎🏼
-
Bilmiyorum bana garip geldi biraz konu seçimleri 😂 İyi tartışmalar 👍
-
Bu ileti silindi! -
@yayakaldim34 git burdan bence 😂😂😂
-
@ahsenaydgdu bence bu sahte pasaport numarası bir tek ülkemizde yaşanmamıştır. Yani bizim ülkemizde kurnaz kişiler olabilir ama dünyada başvuru yapılan bütün ülkelerde numara sallayan çıkmıştır. Ayrıca ülkemdir diye söylemiyorum ama bizde sahtekar çok malesef.
-
Sakin olun sunun şurasında az kaldı heyecan var mı?
-
@maestro ben 1 hafta önceye döndüm murat beyin iletilerine bakıyorum öğrenci viesiyle çalışma serbest orda öğrenciler kendi çalışıyor ödüyor yazmış, beyfendi de plan çok ama bilgi yok.. kusura bakmayın sizlede tartışır gibi olduk..
-
@Kedicik1616 hayır yok eğer çıkarsa bandırmadan antalyaya taşınır gibi gidicem🙂 çıkmazsa zaten yoktu diyeceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum