DV2021 Bekleme Odası
-
@Breeze tekrar tekrar geçmiş olsun, bizim artık son davada sabırlar taştı tabi, şüküür can sağlığı bu saatten sonra 🙏🏼
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ugur amerika da işte böyle kişileri fişliyorlar ve hayatı boyunca hangi mahalleye yada siteye giderse hemen mesaj geliyor bu tip bir insan taşındı diye
Keşke burdada o şekilde olsa insan kiminle muhattap olduğunu nerde olduğunu bilse.
-
@Rhonster amerika da olsa orlando havalimanın da sıraya girip lyft yapardın
keşke ama Tampa'cıyım ben abi :D
-
Bu ileti silindi! -
@ugur teşekkür ederim, şuan bunları yazarken dışarıdan araba yada ev alarm sesinin gelmesi epey ürkütücü oldu, şaka gibi gerçekten ya nasıl bir memlekete döndük yazık ..
-
@Rhonster tampaya en yakın havalimanı orlando değil mi bu saatte uzun yolcular geliyormuş ondan dedim
-
@Rhonster tampaya en yakın havalimanı orlando değil mi bu saatte uzun yolcular geliyormuş ondan dedim
yok abi kendi 2 havalimanı var 1 i uluslararası biri iç hatlar
-
@ugur ve kesinlikle suça karşı caydırıcı olurdu
-
Bu ileti silindi! -
@MuratUsa Forumdaki yardımlarınızı ben şahsi olarak yorumlamam, olmazsanız bu sizin tercihiniz olur, uğurlar olsun.
Aşağıdaki yazıya karşı hakaret etmeden açıklama yapabilirdiniz. Ben orada haklı haksız tartışmasına girmediğimi belirttim fakat siz hakaret ederek haksız oldunuz, kusura bakmayın.
Hala hakarete başvuruyorsunuz, size sözlerinize dikkat etmenizi öneririm. -
Murat bey nerde hangi sözüyle kime hakeret etti söyler misiniz arkadaşlar
-
Bu ileti silindi! -
@Breeze http://www.criminalwatchdog.com/neighborhood-watch/
Suçluları göreceğiniz site -
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ayrica bende Gumushaneliyim avrupada Gumushaneli dolu oyuzden kaciyorum okİstediğiniz yere kaçabilirsiniz Murat Bey, Gümüşhanelilerin de size hayran olduğunu sanmıyorum. Kimden neden kaçtığınız beni ilgilendirmiyor.
-
İmzayı şöyle yapak bari bizde 😁🤤Trump kardeşim, meşazını aldım, güçlü bir Türkiye için Ortadoğu'da kalmaya devam diyorum.
-
@ugur http://www.criminalwatchdog.com/neighborhood-watch/
Suçluları göreceğiniz sitesi -
@ahsenaydgdu Selamlar hemşehrim çok memnun oldum. İsabetli olur öyle bir karar.
-
Bu ileti silindi! -
@Breeze arabanın egzos sesine verdikleri cezayı hırsıza uğursuza vemezlerse böyle olur yaklaşık 2 yada 3 yıl önce eski eşimin kızının telefonu güpegündüz gasp edildi elimizde telefonun imei numarasi ve kamera kayıtları olmasına rağmen polisimizin malesef bize verdiği cevap aynen şu şekilde sizin o dediğiniz anca televizyon dizisinde olur bulursak sizi ararız. Hâla ariyorlar 🙂
-
İşte insana böyle vay be dedirtiyorlar ondan sonrada neden gitmek istiyorsun 😌
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum