DV2021 Bekleme Odası
-
Bu arada arada soranlar olmuş yanıtlayacaktım kaçırdım. Geçen sene forumdan 9 kişi kazanmış. Bu sayıyı da Sayın @crazycells vermişti.
-
En çok merak ettiğim konulardan biri sahte pasaport numarası yazanlar arasından kazanan çıkacak mı? Çok tartışıldı burada ama bakalım gerçekten sistem çekiliş sırasında bunları belirleyip eleyecek kadar akıllımıymış göreceğiz.
-
Arkadaslar ..ben ilk defa basvurdum ve foruma 1 haftadir girdim dolayasiyla cok bilgim yok...şunu sorma istiyorum..mesela turkiyeden kac kis basvirdu ve kac kisi hak kazaniyor
-
Ama soyle birsey duydum..bu sene pasaport numarasi istediklerinden daha az kisi basvurmustur..bu nedenle sans biraz daha yuksek oldugunu duydum
-
@serdal şans sonuçta oran çok yüksek değil hoşgeldiniz
-
@serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ama soyle birsey duydum..bu sene pasaport numarasi istediklerinden daha az kisi basvurmustur..bu nedenle sans biraz daha yuksek oldugunu duydum
Pasaport şartı gelse bile artan YouTube Amerikan ucuzluğu videolarıyla başvuru sayısı artıyor
-
@Kedicik1616 yine de sahte boş başvuruyu engelleyecek pasaport numarası olmasa daha çok olurdu sayı
-
@TughanTug kac kisi varki forumda basvuran acaba
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Kedicik1616 yine de sahte boş başvuruyu engelleyecek pasaport numarası olmasa daha çok olurdu sayı
Evet herkes öylesine basvuruyordu ben 2 başvuru yapamadım mesela 1inden yırttınız

-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu arada arada soranlar olmuş yanıtlayacaktım kaçırdım. Geçen sene forumdan 9 kişi kazanmış. Bu sayıyı da Sayın @crazycells vermişti.
Çok az

-
@Ali-Dmr evet vatandaş olduktan sonra bu mümkün, ilgili konu başlığı
️IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi) https://yesilkartforum.com/forum/post/26271
-
@Muhtaradana yinede public charge e takılıyor yeni vatandaş olsa da sosyal yardım vb konuya
-
@sncr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Neden new york isteyen yok? New York cokmu korkucutu
Ben nyc ÇOK istiyorum ama yaşamın çok pahalı olduğu söyleniyor hep.
Toplu taşıma imkanlarının gelişmiş ve yaygın oluşu oldukça cazip geliyor bana. İş imkanlarının da diğer şehirlere oranla fazla oluşu güzel. Ama ev kiraları ve vergi olayı feci sıkıntı.
-
@mkilyar amin
-
@Passion Eğer maddi durumunuz çok iyi değilse bana New York'a girmek vahşi yırtıcılarla dolu zor bir ormana giriş yapıyormuş hissi veriyor. Welcome to The Jungle

-
@this-time89, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Passion Eğer maddi durumunuz çok iyi değilse bana New York'a girmek vahşi yırtıcılarla dolu zor bir ormana giriş yapıyormuş hissi veriyor. Welcome to The Jungle

Daha ucuz şehirlerde başlayıp, para biriktirip sonra nyc'ye taşınmak mantıklı gibi. Ama gönül söz dinlemiyor
rüyalarıma giriyor times square, flatiron, brooklyn'deki o güzel brownstone evler 
-
@Passion Olabilir. Gerçi benim New York'a pahalı deyip Seattle düşünmem de enteresan
Anladığım kadarıyla pahalılık açısından öyle uçurum fark yokmuş ikisi arasında. -
Son 3 gün, hatta 66 saat falan kaldı Gün saymayacağım,çok kafayı takmayacağım diye totem yaparken gc ile uyuyup gc ile uyanır olduk
Umarım gerçekten isteyen herkes için bu bekleyişin sonu güzel biter
Evdeki sohbetten daha çok forumda ki sohbeti dinler olduk
Bu aralar yeşilkartforuma girmek varken wp- instagram girmek gereksiz geliyor 
-
@quikless, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Son 3 gün, hatta 66 saat falan kaldı Gün saymayacağım,çok kafayı takmayacağım diye totem yaparken gc ile uyuyup gc ile uyanır olduk
Umarım gerçekten isteyen herkes için bu bekleyişin sonu güzel biter
Evdeki sohbetten daha çok forumda ki sohbeti dinler olduk
Bu aralar yeşilkartforuma girmek varken wp- instagram girmek gereksiz geliyor 
Herkes aynı durumda özellikle biz ilk başvurusu olanlar
Fazlaca umutlanmadan çıkmazsa diğer başvuruyu saymaya başlayacağız, ama asla vazgeçmeyeceğiz 
-
@Kedicik1616 Benim için de aynı şekilde, kazanana-gidene kadar her yolu deneyeceğiz mecbur. Bir yandan böyle sürekli başvuru beklemek, bu sürece girmek zaman geçiyor,yaşlanıyoruz. İlk başvurum,keşke önce ki senelerde de şansımı deneseymişim diyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum