DV2019 bekleme odası
-
@dentali sagol kardes
crywolf34 tesekkurler -
bende goremedim
-
Bu ileti silindi! -
Açıklanmadı. Yapmayın şunu 😡
-
@rosa8 iyi dusun iyi olsun kazanırsın ınsallah
-
@mgmar48 yanlış alarm, bugün 01:00 den önce girmeyi düşünmeyin derim ben.
-
@vulture DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Açıklanmadı. Yapmayın şunu 😡
Pardon hocam altta check status de görünce açıklandı sandım,
-
@mgmar48 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Açıklandııııı
Ben giremedim kazanan herkesi tebrik ederim
-
@delikadir54 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben erken kontrol edebiliyormusum ustun vatandasmisim . Ameriga dedi😏
hangi ozelliginize gore ustun secilmissiniz?
-
Şaka maka site yavaşlamaya başladı millet. Çok hızlı olmak zorundayız.
-
@nuhkan34 kardeşim 2 yıl tır sürdum sebebi dükkanı mı kapatmak zorunda kalmam! asıl işim bilgisayar ve donanım teknik servis şimdi uydurma taşeronla üniversitede bilgi işlem işi yapıyorum ama hizmetli maaşı alıyorum
türkiyedeki şöförlük berbat ve zoraldıgını yolda yiyorsun abd de zor ama hakkını fazlasıyla alırsın orada nakliye ve depolamada önemli bekar adam işi ama inşallah çıkarsa şöforluk konusunda yardımcı olamak isterim mecbur kalırsam ben de çoluk çocuk için yaparım ayırmam iş .. -
@nuhkan34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
birde kazananlar kendilerini beli etsi acaba yaş yada meslek fln bir öenmi varmı merak ediyorumda
merak etmeyin, hic onemli degil bu.
-
Arkadaşlar sayılı dakikalar kaldı hepinize bol şanslar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur.
-
Beyler kazanırsanız ilk kimi arayacaksınız ? ☺️
-
Kesin 7'de mi açıklanacak
-
son 13 dk
-
8 diyorlar ya
-
Arkadaslar hangi siteden kontrol edicez bi link varsa atarmisiniz
-
@crazycells Hazır buradayken, Abd'de yaşam kategorisi altında şu eski sitede olan bir genel topic mi açsan,hani oraya gidenlerin yaşadığı deneyimler vs. ya da var mı ben göremiyorum.
-
@resta DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar hepinize selamlar. Siyasi bir kavga başlatmak istemiyorum ama neden tek çareyi ülke dışına çıkmakta buluyoruz? Bende dahil. Neden böyle oldu?
cogu kisinin nedeni siyasi ve toplumsal kanimca :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum