DV2021 Bekleme Odası
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@JohnColt Merhaba ben cok kararsizim Chicago cok guzel ama soguk deniliyor. Cokmu soguk acaba?
çok fazla soğuk hemde :D
-
@MuratUsa Benim aklımda da orası vardı. Sonradan Indiana ya bakmaya başladım ki daha iyi olur sanki.
-
@burakaltanaktan Suan isimiz yok vakit geciriyoruz :)
-
@burakaltanaktan Ben de işsizim
-
-
@Rhonster Houston cok sicak Chicago cok soguk California cok pahali Newyork cok kalabalik ee ne yapmamiz lazim acaba :)
-
ayrıca genel olarak yazayım bazı arkadaşlar için burası Bekleme Odası arkadaşlar burada hakaret vs vs forum kurallarına aykırı birşey yapılmadıktan sonra herşey serbest istediğiniz geyiği çevirebilirsiniz.
-
@burakaltanaktan çok yanlış düşünüyorsunuz , elbtteki şans ama şartlar sağlanırsa
lise diploması olmayıp kazanan bir tanıdığım , gidemedi...
Belki olur ikna olurlar vs vs... OLMADILAR.
Şartları tutmayıp insanların hakkına giren herkes bedelini mülkat günü ödiyecek..
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster Houston cok sicak Chicago cok soguk California cok pahali Newyork cok kalabalik ee ne yapmamiz lazim acaba :)
çok güzel yerler var sır gibi saklıyom kendime heauheuhue
-
Ben de keşfettim bir kaç yer. Nezih güzel 👍
-
AHAHAHA o zaman yardırmaya devam. Chicago soğukmuş. öyle mi acaba :D
-
bana konsolosluk cevap verdi. acaba kazanmışmıyımdır ?? :D :D
-
@Rhonster Bu arada fotoğraf yüzünden elendiniz diye bi ibare yoksa canımı da sıkmam :) Diğer türlü valla uyuyamazdım
Aslinda ben kazanamadim demek ki, şimdiden belli :) hay allah bu sene de gitti
-
@burakaltanaktan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bana konsolosluk cevap verdi. acaba kazanmışmıyımdır ?? :D :D
konsolosluk cevap verdiyse bilmen gerekir zaten kazandın mı ? :D
-
Sizde yazın bakalım dönicek mi sizede :D
-
Arkadaslar orta amerikada issiz yerlere dagilip kaybolmayalim .Guzel bi mekanda toplanalim..O nedenle guzel fikirlerinizi paylasin bizde bilelim.
-
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster Bu arada fotoğraf yüzünden elendiniz diye bi ibare yoksa canımı da sıkmam :) Diğer türlü valla uyuyamazdım
Aslinda ben kazanamadim demek ki, şimdiden belli :) hay allah bu sene de gitti
karamsarlığa kapılma hemen ya sistem bazen göz kırpabiliyor önceki yıllarda var tek tük örneği ama çoğunluk değil tabi ki. kazanamazsan da resim yüzünden değil merak etme :)
-
Arkadaşlar. Fotoğraf uygun olmadığı zaman zaten kabul etmiyor. Kırmızı yakıyor. Eğer ki kabul olup başvuru yaptıysanız boşuna bu tedirginliğiniz. Geçen sene bende olmuştu. Uyarı verdi format hatalı. Uymuyor diye. Bennde 300 dpi 600x600 yapıp yükledim. Çıkın şu psikolojiden
-
@vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar. Fotoğraf uygun olmadığı zaman zaten kabul etmiyor. Kırmızı yakıyor. Eğer ki kabul olup başvuru yaptıysanız boşuna bu tedirginliğiniz. Geçen sene bende olmuştu. Uyarı verdi format hatalı. Uymuyor diye. Bennde 300 dpi 600x600 yapıp yükledim. Çıkın şu psikolojiden
hocam dosya boyutunu sağladıktan sonra kabul ediyor şuan aktif canlı örneği var :) sayın @Batuhan-Koçbuğ 480x480 yüklemiş kaç senedir.
-
@vulture Ben de sıkıntı yoktu valla kanıma girdiler :)
Şuan dil okullarına bakmaya başladım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum