Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Gelecek yıl bu zamanlarda California'nın hafif esen rüzgarıyla bizleri serinleten güzel bir plajında vakit geçirmek dileğiyle. 🏖

    Mutlu bayramlar. 🍬

    alt text

  • ⭐⭐⭐⭐

    Tutuklu gibi bir bayram geçirerek kader mahkumlarının da hissiyatlarına ortak olduğumuz Ramazan Bayramımız mübarek olsun.


  • Her şeyin hayırlısı, herkesin gönlüne göre..

    2021 * ?
    2020 * Has not been selected
    2019 * Has not been selected


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Tutuklu gibi bir bayram geçirerek kader mahkumlarının da hissiyatlarına ortak olduğumuz Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

    🤣🤣🤣🤣😂😂😂


  • 6 Haziran'a 13 gün kala, 2006 yılında TRT'de yayınlanan 13 bölümlük "Amerika'da Türk Olmak" Belgeseli... izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler için...

    Amerika Rüyası ve Amerika'da yaşama isteği hep aynı aslında, 2006 yılından bu zamana değişen bir şey yok ! iyi bayramlar, iyi seyirler...

    1. Bölüm - Gitmek -
    2. Bölüm - Özgürlük Anıtı -
    3. Bölüm - Central Park -
    4. Bölüm - Amerikan Rüyası -
    5. Bölüm - Beyin Göçü -
    6. Bölüm - Kremanın Kreması -
    7. Bölüm - Türk Zekidir -
    8. Bölüm - Meslek Kutsaldır -
    9. Bölüm - Yeni Dünyaya Dair -
    10. Bölüm - Amerika'daki Anadolu -
    11. Bölüm - Potada Erimek -
    12. Bölüm - Geçmişin Ayak İzleri -
    13. Bölüm - Gidip de Dönmemek, Dönüp de Bulmamak -

  • Arkadaşlar şafak tekrar sıkıştırmaya başladı. 12 gün kaldığını görünce yine içim kıpır kıpır oldu. Bu arada hepimize hayırlı bayramlar.

    Lütfen ayrımcılık yaptığımı düşünmeyin ama bekar arkadaşları görebilir miyim? Eyalet ve şehir tercihlerini merak ettim. Burada küçük ve uzaktan da olsa bi topluluk oluşturduk. Kim bilir belki göç ettikten sonra da oralarda birbirimize destek ve yardımda bulunabiliriz..


  • arkadaşlar daha önceki mülakatlarda " amerikada ne işle meşgul olacaksınız?" sorusuna , uber driver olucam, ressamlık yapıcam , şarkı söyleyeceğim gibi cevapların kabul edilme derecesi nedir ? Yani demek istediğim kanıt yok , garanti yok, sözleşme yok... Riskli değilmi her önüne geleni kabul etmeleri? Bu kadar kolay mı kart çıktıktan sonra kabul edilmek? Herkes şirketten davet alıp gitmiyordur diye düşünüyorum. Bir dünya uber yapan green cardlı var sonuçta..


  • @Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar şafak tekrar sıkıştırmaya başladı. 12 gün kaldığını görünce yine içim kıpır kıpır oldu. Bu arada hepimize hayırlı bayramlar.

    Lütfen ayrımcılık yaptığımı düşünmeyin ama bekar arkadaşları görebilir miyim? Eyalet ve şehir tercihlerini merak ettim. Burada küçük ve uzaktan da olsa bi topluluk oluşturduk. Kim bilir belki göç ettikten sonra da oralarda birbirimize destek ve yardımda bulunabiliriz..

    ben bekarım ama kazanırsam kız arkadaşımla evlenip gitmeyi planlıyoruz.


  • @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    arkadaşlar daha önceki mülakatlarda " amerikada ne işle meşgul olacaksınız?" sorusuna , uber driver olucam, ressamlık yapıcam , şarkı söyleyeceğim gibi cevapların kabul edilme derecesi nedir ? Yani demek istediğim kanıt yok , garanti yok, sözleşme yok... Riskli değilmi her önüne geleni kabul etmeleri? Bu kadar kolay mı kart çıktıktan sonra kabul edilmek? Herkes şirketten davet alıp gitmiyordur diye düşünüyorum. Bir dünya uber yapan green cardlı var sonuçta..

    ben de merak ettim bunu..


  • @cüneyt-tarıkman Tabi daha önce mülakata girmedim ama yazdığınız işlerle alakalı başlangıç olarak düşündüğünüzü belirtmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bi kariyer yolu çizmeniz (yapmasanız bile) daha iyi olur gibi geliyor. Bunlar benim düşüncelerim, bi dayanağım yok.


  • @travelleth Hangi şehiri düşünüyorsunuz?


  • @Austintx Ben de bekarım, ancak çıkarsa inşallah, kız arkadaşımla birlikte gideceğiz. New York/NYC çok yüksek ihtimalle. Hem daha önce gidip tecrübe ettiğimiz, şehri tanıdığımız için, hem de ben avukat olduğum için New York ve California eyaletlerinde yüksek lisans olmadan da baro sınavlarına girip avukat olabilme imkanım olduğu için.
    Ayrıca benim tecrübe ettiğim kadarıyla büyük şehirlerde iş bulma imkanı çok daha fazla.


  • @Austintx ben de bekarım. Florida orlando yu düşünüyorum. DJ'lik yapıyorum. Bildiğim bir kaç yer var dj olarak çalışmaya baslayabileceğim. İşleri büyütürsem las vegas'a geçerim. Tabi bunların hepsinin olması için kartın cıkması lazım 🙂


  • @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Austintx ben de bekarım. Florida orlando yu düşünüyorum. DJ'lik yapıyorum. Bildiğim bir kaç yer var dj olarak çalışmaya baslayabileceğim. İşleri büyütürsem las vegas'a geçerim. Tabi bunların hepsinin olması için kartın cıkması lazım 🙂

    Bize çıktı da sevinci uzun sürmedi maalesef 😁


  • @miralam ne durumdasınız su anda ? Bekleme ? 🙂


  • @TughanTug California benim de aklımı çok karıştırıyor. İş bulma ihtimali için ben de sizin gibi düşünüyorum. Kalabalık olması alışma süreci için de yardımcı olacak bi faktör.
    @cüneyt-tarıkman Ya Florida'da beni en çok düşündüren şey iklimi, ilk başlarda alışık olmadığımız için hoşumuza gidebilir ama sonrası sıkar mı acaba? Yağmur'u, nem'i, sineği.. Yoksa hayat giderleri ve evler de çok uygun. Youtuber Okan var hepimiz biliyoruzdur. O çocuğa helal olsun kesinlikle, çok güzel düzenini oturttu maşşallah. Bi onunla konuşma iyi olur gibi sanki, bir mail atılabilir. Ama Las Vegas'ı hiç düşünmüyorum ben.. Tatile olursa tatile giderim. 🙂


  • @Austintx benimkisi ergen merakı yada kumar, kız olayı değil 🙂 İnanılmaz sayıda gece clubu ve iş imkanı var djler için.


  • @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @miralam ne durumdasınız su anda ? Bekleme ? 🙂

    Bekliyoruz evet, gidişatı biliyorsunuzdur.


  • @Austintx bende bekarim 3.basvurum cikarsa New york/floridaya gitmeyi dusunuyorum


  • @cüneyt-tarıkman OOoooo tabi ya doğru, Hakkasan'da DJlik işi bulduğunu düşünsene. Efsane olur.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

29
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum