Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mart 2018 vize görüşmesi için Kasım 2018 de 18 ine basan Lise öğrencisine pasaport verilir mi ?

Benzer Başlıklar

• viyana sağlık görüşmesi mmr kkk aşısı tek doz yeterli mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    -3 Oy
    1 İleti
    214 Bakış
    hüzünlükedyH
    yıllar önce 1 doz vurulduğum sistemde görünüyor ancak iki doz görünmüyor antikor testimde ise pozitif olduğu için doktor ikinci doz aşıyı vermiyor acaba orada mı vurulacağım yada yeterli olacak mı
  • CR_1 vize

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    197 Bakış
    crazycellsC
    @bonadea CR_1 vize içinde söyledi: Merhabalar bir sorum olacak. CR_1 vize işlemim Ceac'da , belgeler kabul olundu, randevu zamanı bekliyorum. Sorum şu : Ben 23 Ekim 2018 de Colorado Denver'de evlendim, bir ay sonra Türkiye'ye geldim. Bu 23 Ekim 2019 da evliliğimin 2. yılı doluyor. Ben 23 Ekim 2019 sonra gidersem 10 yıllık Green Cart alabiliyormuyum ? Eliliğimin 2 yıllık süreci Türkiyede geçmiş oluyor. 10 yıllık Green Cart alabilmek için illaki Amerikada geçmesi mi gerekiyor. Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim . Saygılar... Sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Pasaportumun Süresi Yeterli mi?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -2 Oy
    6 İleti
    362 Bakış
    crazycellsC
    Surecle ilgili sorular icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @feyzikertis, içinde söyledi: Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri Evlenirsem yeşil pasaportum iptal olur mu? Merhaba ben hem work and travela hem de green carda başvurdum eğer green card çıkar ise evlenip eşimle birlikte gitmek istiyorum ben babam memur olduğu için kendime yeşil pasaport çıkarttım ama evli olmama şartı vardı eğer ben evlendiğimde yeşil pasaportum iptal olursa hem wata giderken sorun yaşarım hem green card sürecinde bu konuda bir bilgisi olan varmı ne kadar araştırdıysam bulamadım. sorun olmaz. Yeni bir pasaport alip, eski pasaporttaki vizeleri ABD'ye giris icin kullanabilirsiniz. Pasaportu iptal ettirirken, icindeki vizelere zarar vermemeleri icin ilgili memurlari uyarmayi unutmayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k