Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

dv2021 i etkileyeceğini hiç sanmıyorum dv2020 kazananları adına üzülüyorum onlar etkilenecek konsolosluklar ne kadar geç açılırsa onlar için kötü.

2021 de etkilenebilir, hastalığın bitmesi veya aşının bulunmasına göre şekillenir.

başlangıçta herkesin aşı olmasına gerek yok belli bir kesime aşı yapılması hayatı tekrar aktive edip canlandırır normal hayatın devam etmesi için.

Tamam da hayat normale dönünce kaldığı yerden başlar zaten bir ton işsiz var orada da 1-2 sene göçmen almasa da idare edemez mi alt işler açısından
    *Kötü senaryo yazıyorum bu arada keşke düzelse :)

• @tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

dv2021 i etkileyeceğini hiç sanmıyorum dv2020 kazananları adına üzülüyorum onlar etkilenecek konsolosluklar ne kadar geç açılırsa onlar için kötü.

2021 de etkilenebilir, hastalığın bitmesi veya aşının bulunmasına göre şekillenir.

başlangıçta herkesin aşı olmasına gerek yok belli bir kesime aşı yapılması hayatı tekrar aktive edip canlandırır normal hayatın devam etmesi için.

Tamam da hayat normale dönünce kaldığı yerden başlar zaten bir ton işsiz var orada da 1-2 sene göçmen almasa da idare edemez mi alt işler açısından
    *Kötü senaryo yazıyorum bu arada keşke düzelse :)

idare edebileceklerini sanmıyorum ya bir ton işsiz olsa da büyük bir kısmı tabiri caizse bizim yaptığımız ameleliği yapmıyor.

• @Rhonster yok be kardeşim zaten olmayacaktı.biz yinede bir deneyelim dedik.olmadı napalım.nasip diyelim.hayırlısı.sen naptın?

• Ben ayni fikirde degilim. Su anda issiz kalanlarin cogunlugu mavi yakalilar yani uretim ve hizmet sektorunde ucretli calisan kisiler.

Beyaz yakalilarin buyuk cogunlugu zaten online olarak calismaya devam ediyorlar. Yani onlarda cok fazla is kaybi yok.

• @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Rhonster yok be kardeşim zaten olmayacaktı.biz yinede bir deneyelim dedik.olmadı napalım.nasip diyelim.hayırlısı.sen naptın?

bozma moralini abi en ufak şeyde karalar bağlıyon daha hiç birşey belli değil hele bir kararname çıksın ondan sonra belli olur herşey. bende ders çalışmaya çalışıyorum abi tıkandım kpss de 70 alsam bile yeter ama kafa bir yerden sonra patlayacak gibi oluyor.

• @MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Ben ayni fikirde degilim. Su anda issiz kalanlarin cogunlugu mavi yakalilar yani uretim ve hizmet sektorunde ucretli calisan kisiler.

Beyaz yakalilarin buyuk cogunlugu zaten online olarak calismaya devam ediyorlar. Yani onlarda cok fazla is kaybi yok.

doğru da abi işini kaybedenler süreç normale dönmeye başladıkça aynı şekilde geri dönmeyecekler mi işlerine onlar çalışırken bile iş gücü açığı oluyordu hala olacaktır bence.

• @Rhonster hayırlısı olsun kardeşim.kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz.elimizden bir şey gelmiyor.

• 6 aydır foruma girmiyorum , sonuçlara yakın bir bakıyım dedim , bizim hastanenin acil servisinden daha çok olay oluyor ,

sonuçlar açıklana kadar girmeme kararı aldım :) sanırım hazirana kadar yokum , umarım 6 mayısta çıktı yazmak için geri gelirim.

• virüs devam etsede iş hayaıtı bu şekilde durdurulması sürdürülebilir değil.
    bir çok ülke mayıs ayında hayat belirlri kurallar (maske ve sosyal mesafe kuralı gibi ) ile hayatı normal seyrine dönmesini sağlayacak.
    aylarca hayat durursa insanlar ya acılıktan ya virüsten ölecek açlıkta açlık aynı zamanda iç kargaşaya neden olacağı ve sorumluluk siyasilerde olacağı için
    evde kal hayata katıl olarak önümüzdeki haftalarda yaygın olarak siyasilerden duyacağız.
    iş yerlerini kapanması hızlı bir işsizlik ordusu olmasına sebep oldu .tekrar açıldığında aynı hızla olmazsada kısa sürede toparlanma olacağı bekletisi var
    bir çok ülke için artık göçmenlik zor olacağı gibi normal vize almak bir zorlaşacaktır.

• @Rhonster Evet orasi oyle ama bu kisilerin buyuk bir cogunlugu isyerleri tekrar acilinca, ayni islerine geri donecekler. Tabii ki issizlik orani oyle hemen dusmeyecek. Zaten normale donme sureci de bence oyle hemen olmayacaktir. Kademeli bir sekilde yavas yavas olacaktir.

• @birumut Yazdiklariniza katiliyorum.

• Arkadaşlar bu benim 2. başvurum ve inanın öyle acaba çıkacak mı çıkacak mı? heyecanında değilim. Demem o ki şu an konuştuğunuz konulara gerek bile yok. işsizlik her yerde var (ABD'de de) yani öyle ben yapacağım demesiyle birilerinin yapması mümkün değil. Göçmen hep aldılar hala alacaklar. Kanımca çekiliş olağan tarihinde fakat mülakatlar 1-2 ay ertelenir (oda dv2020cilerin işlerini bitirmesi için)

• @birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

virüs devam etsede iş hayaıtı bu şekilde durdurulması sürdürülebilir değil.
    bir çok ülke mayıs ayında hayat belirlri kurallar (maske ve sosyal mesafe kuralı gibi ) ile hayatı normal seyrine dönmesini sağlayacak.
    aylarca hayat durursa insanlar ya acılıktan ya virüsten ölecek açlıkta açlık aynı zamanda iç kargaşaya neden olacağı ve sorumluluk siyasilerde olacağı için
    evde kal hayata katıl olarak önümüzdeki haftalarda yaygın olarak siyasilerden duyacağız.
    iş yerlerini kapanması hızlı bir işsizlik ordusu olmasına sebep oldu .tekrar açıldığında aynı hızla olmazsada kısa sürede toparlanma olacağı bekletisi var
    bir çok ülke için artık göçmenlik zor olacağı gibi normal vize almak bir zorlaşacaktır.

Kesinlikle. Sadece abd icin degil tabi bir cok ulke icin de vize alma olaylarinda ben kati kurallar bekliyorum ne yazikki

• @mexido ben aksine inanıyorum. Şöyle ki dünyada her gün Covid-19 dan fazla insan ölüyor. Bugün bile şimdilik 17,739 Kaynak

Covid-19 her ülkeyi etkilediği için göze battı. Ekol ülkelere insan" olduğunu hatırlattı. Ben yeni bir uyanış bekliyorum. Dünya aslında o kadar büyük olmadığını anladı. Vizelerde sertlikten yana aslında biraz gevşeme olacağını tahmin ediyorum

• @cthax, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@mexido ben aksine inanıyorum. Şöyle ki dünyada her gün Covid-19 dan fazla insan ölüyor. Bugün bile şimdilik 17,739 Kaynak

Covid-19 her ülkeyi etkilediği için göze battı. Ekol ülkelere insan" olduğunu hatırlattı. Ben yeni bir uyanış bekliyorum. Dünya aslında o kadar büyük olmadığını anladı. Vizelerde sertlikten yana aslında biraz gevşeme olacağını tahmin ediyorum

Iyi niyetli olmayan insanlarin oldugu bir dunyada yasiyoruz. Bizler baktigimizda bunu farkedebiliyoruz belki ama dunyanin bunu anlamasini beklemiyorum ne yazikki. Gonul isterki sizin dediginiz gibi olsa vize diye birsey olmasa ve ozgur olsak isteyen isteyen ulkede yasada ama malesef bu hayalden ote degil.

• Bugün günlerden Delaware. :fallen_leaf:

Demokrat başkan adayı Joe Biden'in bir zamanlar senatörlük yaptığı eyalet.

Wilmington, Newark, Dover bilinen büyük şehirlerinden.

images.jpeg

• @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bugün günlerden Delaware. :fallen_leaf:

Demokrat başkan adayı Joe Biden'in bir zamanlar senatörlük yaptığı eyalet.

Wilmington, Newark, Dover bilinen büyük şehirlerinden.

images.jpeg

Memleketim :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @ayvalik10 bencede beklemekten başka çaremiz yok hayırlısı demek düşer.Şu dolarda zaten tırmanıyor belki ozamana kadarda durulur.

• 5 Mayıs'a 2 hafta süre kalmasını hatırlayıp benim gibi böbrek üssü bezleri çalışıp heyecanlanan var mı? Bu böbrek üssü bezleri de ayrı bir heyecan katıyor yahu.
    Neyse. Volkan Anık adında bir avukat var. Çekiliş sonuçlarının Ağustos'a ertelendiğini yazmış facebook yeşilkart sayfasına. Dvstate'ye baktığımda 5 Mayıs'ta açılacak diyor. Çekiliş sonuçlarıyla ilgili bir şey duyan, bilen var mı?

• @krc41 Ben anca ekşi sözlükte yazar olabilirim ki zaten orada yazıyorum :D Kitap yazsam anlaştığım matbaa tarafından dolandırılırım ki zaten bu tür şeyler gerçekten oluyor :D Amerika'da yaşayıp memnun olmayanlar hicivlerimi döşüyorum orada :D

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k