@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.dv2021 talihlileri konsolosluk mülakatında ilk sıralarda olup ta çağrılanlar en erken ne zaman abd ye giriş yapabilliyorlar?pasaport tesliminden sonra kafamıza göre 6 ay içinde giriş yapabiliyormuyuz yoksa konsoloslu görevlilerimi tarihi belirtiyorlar?
-
Bu ileti silindi! -
@Eren98 sorun yok, ben gercekten gülümseyerek yazdım mesajımı

-
Bu ileti silindi! -
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir sorum olacak.dv2021 talihlileri konsolosluk mülakatında ilk sıralarda olup ta çağrılanlar en erken ne zaman abd ye giriş yapabilliyorlar?pasaport tesliminden sonra kafamıza göre 6 ay içinde giriş yapabiliyormuyuz yoksa konsoloslu görevlilerimi tarihi belirtiyorlar?
Abi 2020 talihlerinden ilk mülakata giren arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu. 6 ay içinde giriş yapmak gerekiyor. Konsolos ile herhangi bir tarih belirtmedi diye biliyorum öyle bir şart olmayacağını düşünüyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Eren98 sorun yok, ben gercekten gülümseyerek yazdım mesajımı

ok teşekkür ederim sayın @aysegul hanım. Gerçekten en içten dileklerimle başarılar diliyorum size. İnşallah size çıkar. Çünkü gerçekten istediğinize eminim. Kaldı ki sizle hiçbir sorun yaşamadık.

-
@Eren98 inşallah hakkında hayırlısı olacak olan herkese çıksın, isteyenler hayallerine kavuşsun.
-
@clourpoint atıyorum ilk sıralarda mülakata girdiniz, meselaaaa 3 ekim 2020 de mülakata girdiniz, onay aldınız, 5 ekimde de vize basılı pasaportlarınız geldi, ertesi günü gidebilirsiniz
sadece sağlık raporundan itibaren 6 aylık süreyi geçirmemeniz gerekli hepsi bu
-
Gençler sakin olun.Ortam bilgi paylaşım platformundan çok kavga yerine döndü.Bazen çok uzatıyorsunuz olay bitti hala olumsuz yazıyorsunuz.Böyle yapmayın sizin kadar birizde canımız sıkılıyor.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Gençler sakin olun.Ortam bilgi paylaşım platformundan çok kavga yerine döndü.Bazen çok uzatıyorsunuz olay bitti hala olumsuz yazıyorsunuz.Böyle yapmayın sizin kadar birizde canımız sıkılıyor.
Kesinlikle katılıyorum.
Yinede sakince davranmak gerekiyor, tekrar zeytindalı uzatacağım. Sayın @Drywall Bugün ki postlarımın hiçbirinde ne sizi ne de başkasını kastederek hiçbirşey yazmadım. Sayın @aysegul hanımda gördü zaten. Yanlış anlamınızı gerektirecek hiçbirşey yok ortada. Herkes gibi fikirlerimi ve görüşlerimi ilettim sadece. Postlar ortada, takdir forum halkının. Kötü niyetle bir post asla atmam. Ve neticede siz yaş olarak benim büyüğümmüşsünüz. Bir küçüğünüz olarak haksız olduğumu düşünmüyor, tartışmayı bitirmek adına sizden özür diliyor ve biraz hoşgörü bekliyorum. Gelin uzatmayalım bu meseleyi. Bu saçma ve anlamsız tartışma bitsin. Çünkü sizi tanımıyorum, hakkınızda en ufak bir fikrim bile yok, onun için tartışmak istemiyorum. Şuan neyin içinde olduğumu bile hala anlayabilmiş değilim. Yapmayalım, lütfen. Şu Bekleme Odasını yeterince kirlettik. Gelin silelim bu tartışma mesajlarını ve unutalım bu olayı. Herkesin önünde söylüyorum.Edit: Ekleme
-
@Eren98 bravo

-
şaka maka 1 yıl geçmiş yani neredeyse hee? vay bee..
hele birkaç gün kalsın açıklanmasına, heyecanı gör hele, gerçi virüs belasına pek konsantre olamıyor olabiliriz de ama bilemedim.. -
Konuyu değiştirelim beyler bayanlar zaten karantina dan sıkıldıkça buraya giriyorum bi bakıyorum burdada ayrı bir gerginlik.
Neyse ne zamandır kafama takılan bir mevzu var. Ben de eşimde başvuru yaptık. Hani kura ile oluyorya ikimuzede çıkma olasılığı varmı yoksa birsekilde ayırt ediliyor mu? @crazycells -
@fifadan siz Ali Bey e sormuşsunuz ama ben cevap vereyim, ikinize de çıkabilir, bu sene vardı zaten böyle bir çift arkadaş, birinin case number'ıyla devam ettirdiler süreci, diğeriyle ilgili hiçbir işlem yapmadılar..
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Konuyu değiştirelim beyler bayanlar zaten karantina dan sıkıldıkça buraya giriyorum bi bakıyorum burdada ayrı bir gerginlik.
Neyse ne zamandır kafama takılan bir mevzu var. Ben de eşimde başvuru yaptık. Hani kura ile oluyorya ikimuzede çıkma olasılığı varmı yoksa birsekilde ayırt ediliyor mu? @crazycells2020 talihlilerinden bir abimiz var diye biliyorum hem kendisine hemde eşine çıktı galiba @Muhtaradana @bolatmali hocamız tanırlar
-
1/40000
Çok şanslı insanlarmış... -
@fetihy cvp için teşekkür ederim
şanslı bir ciftmis gerçekten 
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy cvp için teşekkür ederim
şanslı bir ciftmis gerçekten 
Rica ederim ne demek. Çok şanşlı gerçekten
Benzer Başlıklar
129