Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Çok az kaldı.

    Heyecan dorukta. 🙂


  • Arkadaşlar bu kadar olumsuzluğa karşı yeterki gc çıksın diyorum.Herhalükarda gideriz diye düşünüyorum.isterse ülke girişinde karantina süreci olsun.Bu süreçte çok sıkldık ve üzüldük.Genede umut var yeterki hevesimizi kaybetmeyelim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    madım

    Evet

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    brik ed

    Umut fakirin ekmeği 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    siye ed

    Totem 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bu kadar olumsuzluğa karşı yeterki gc çıksın diyorum.Herhalükarda gideriz diye düşünüyorum.isterse ülke girişinde karantina süreci olsun.Bu süreçte çok sıkldık ve üzüldük.Genede umut var yeterki hevesimizi kaybetmeyelim.

    Böyle giderse, bu hızla yayılırsa, haziran sonuna kadar tüm dünya enfekte olmuş olacak zaten, istese de istemese de. Umuyorum hayat da ondan sonra normale dönecek. Kuş gribi, domuz gribi sars 1 de oldukça öldürücü ve çabuk yayılan hastalıklar idi. Onlar olduğunda da çok korktuk. Dikkat ettik, bulunamaz yapılamaz edilemez denilen aşılar bulundu, hatta bazıları aşıya karşı geldi ve kullanmadı. Evet virüs ve öldürücülüğü farklıymış, anladık. Ama bu virüsün etkileri biraz fazla şişiriliyor galiba, birileri sanki bundan keyif alıyor. Bilinçli bir şekilde bir ekonomik daralmayla bir kesim çok ezilirken bir kesimin tuzu kuru. Anlamadığımız bir takım oyunlar dönüyor sanki. Neye panik olup neye dikkat edeceğimizi şaşırdık.


  • Dv 2020 green card cikanlarin isi zor .amerika zaten bitik tr den gidenlerin hepside multi zengin degil....dv 2021 de kazanacak olanlar dua etsinde vizeleri verildiginde bu virus olayi olmasin amerikada yoksa onlarinda isi zor...hatta kazanip virus olayinin devam etmesi durumunda bir cok kisi islemlere devam etmez... en mantiklisida bu aslinda... amerikada is yoksa niye gidecen


  • Amerika zaten bitik derken ne anlamda?

    2020 şubat ayı itibariyle işsizlik oranı % 3.5 ki bu bazı eyaletlerde (Vermont, North Dakota gibi) % 2'lere kadar düşüyor.

    Elbette Corona virüsünün ekonomik anlamda olumsuz yansımaları olacaktır ancak olumsuz düşünüp karamsar olmaya gerek yok.


  • Bugün de bitti kaldı 40 . Allah yardımcımız olsun . Artık kalabalık ve büyük eyaleti geçtim öyle bir şehiri bile eleyecek durumdayım . Hayırlısı . Hele bir kazanalım o zaman bakarız ne yapacağız ne edeceğiz .

  • ⭐⭐⭐

    Umutsuzluuğa kapılmaya gerek yokelbet buhastalığında çözümü bulunacak ve herşey eski haline dönecek zaten süreç uzun illa ozamana kadar güzel gelişmeler olacaktır, gc çıkarrtan rabbim işi gücüde rast getirir diye düşünüyorum 🙏🏻

  • ⭐⭐

    @delikadir54 Kadir bey bakıyorum yine neşeniz yerinde umut saçıyorsunuz 😀


  • @Ramazan gercekleri soyluyorum


  • @muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bugün de bitti kaldı 40 . Allah yardımcımız olsun . Artık kalabalık ve büyük eyaleti geçtim öyle bir şehiri bile eleyecek durumdayım . Hayırlısı . Hele bir kazanalım o zaman bakarız ne yapacağız ne edeceğiz .

    Ben kalabalık ve büyük bir eyaletten ziyade keşfedilmeyi bekleyen şirin ve güzel bir eyalet istiyorum.

    Trafiğin bol olduğu, karmaşa dolu eyaletler (Kaliforniya vs.) ilgimi çekmiyor.


  • Bugün irlandayla ilgili bir facebook grubunda bir yazı gördüm. İrlanda bu süreçte işini kaybeden herkese haftalık 350 euro verecekmiş ve 12 hafta ile sınırlıymış işin ilginç tarafı dil kursu için oraya giden ve işini kaybeden başka devletin vatandaşları da aynı haktan yararlanacakmış. 350 euro öğrenciler için güzel miktar. Buradan avrupa bitti amerika bitti yeni dünya düzeni diye çığırtkanlık yapanlara gelsin.

  • ⭐⭐

    @Concorde Almanya’da yeni pakette corona virüsüne karşı halka 756 milyar euro dağıtılacakmış

    Biz kolonya dağıtınca hemen kıskanmışlar


  • @Ramazan
    -Evet malum kişi hep kendi seçmenine oynuyor.

    -Bu adama oy veren kesim DAĞITILAN O KOLONYALARI UNUTMAZ , SIRF O KOLONYALARIN HATRINA BİLE MÜHRÜ MALUM İSME BASAR!

    -Şu virüs durumunda bile alacağı oyu düşünüyor ve halka yardım yapılması gereken destek paketi açıklanması gereken kısıtlı parayla 65+ ya kolonya dağıtıyor.

    Bazen nefes alamayacak gibi oluyorum.

  • ⭐⭐

    @dmr O malum kişiye oy atan kişiler bu formda ABD gidip yaşama hayali kuruyor benimde zoruma giden bu, o hayali ve sıkıntıyı size yaşatan kişiye hâlâ oy atıyor olmaları ayrı bir konu İnsanın bazen boğazı düğümlenir, yutkunamaz ve öylece sessizliğe bürünür ya, işte aynen o durumdayız Hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyor


  • @Ramazan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Concorde Almanya’da yeni pakette corona virüsüne karşı halka 756 milyar euro dağıtılacakmış

    Biz kolonya dağıtınca hemen kıskanmışlar

    Ben kendim almanyada yasiyorum öyle bisey daha yok ortada.

  • ⭐⭐

    @HPX Patatesi günü bankalar kurulundan geçti dün meclisten geçti Cuma günü ise federal konseye sunulacak. Maliye Bakanı Olaf Scholz açıklamalarını takip edin


  • @Ramazan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @HPX Patatesi günü bankalar kurulundan geçti dün meclisten geçti Cuma günü ise federal konseye sunulacak. Maliye Bakanı Olaf Scholz açıklamalarını takip edin

    @Ramazan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @HPX Patatesi günü bankalar kurulundan geçti dün meclisten geçti Cuma günü ise federal konseye sunulacak. Maliye Bakanı Olaf Scholz açıklamalarını takip edin

    6 saat önce karari verilmis, simdi okudum. 750 milyar € nun 600 milyar € borc olarak verilcekmis büyük firmalara, faizsiz yaziyor. Ufak isverenlere, restoranlaranve hizmet sektotunde ufak firma sahip olanlara (250 isciye kadar) 9000 ile 12.000€ borc verilxekmis (KFW bankasindan) —-> Devletin özel bankasi. Bakalim durumlar nasil olucak.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum