Merhaba iyi pazarlar arkadaşlar
Bugün sizinle benim için manevi olarak çok değerli bir hediye ve hatırayı paylaşmak istediğimi haber vermek istiyorum
Şöyle ki
Bende bir dönemde Amerika ile ilgili tüm YouTube ve instagram hesaplarını yakın takip edip, onlarla yatıp onlarla kalkıyorudum, o dönemde YouTube da yayın yapan Semih Gün bey bir videosunda, arkadaşı Ufuk beyin Türkiye'ye döneceğini söylemiş ve videonun altına yorum yapan kişiler arasında yapacağı çekilişle bir kaç hatıra california plakasını hediye etmek istediğini söylemişti, aşağıdaki ilk videoda hayatımda ilk defa bir çekilişten bir hediye kazandığımı öğrenmiştim, o kadar Amerikayla ilgi merakım vardı ki o hediye benim için çok büyük mana ifade ediyordu, gerçi hala bu hatıra ile duygusal bir bağım var, her gün evimde o plakaya bakar yüzümde bir gülümseme ile hayaller kurardım,hala kuruyorum
Bu hediye benim elimdeki Amerika'dan gelmiş tek eşya olduğu için ayrı bir kıymeti var, bana bu plaka şans getirdi, sizin gibi değerli arkadaşlarada şans getirmesi için sizinle paylaşmak istiyorum, bu plaka sizin uğurunuz olsun, eğer plakaya talip olursanız lütfen bu iletinin altına bir yorum yapın, bir arkadaşımıza bu plakayı göndermek istiyorum, talip olan arkadaşlar arasında 3 gün sonra bir çekiliş yapacağız, hepinize dv 2021 de bol şans,inşallah bu sene sizin gibi çok isteyenlere çıkar
Los Angeles plakası bize çıktığı anı izlemek isterseniz aşağıdaki videonun 02:00 dakikasından sonrasını izleyebilirsiniz
Bu videonun başında dv 2020 çekiliş sonucunu öğrenmeye çalıştığım anlardada yanımda olduğunu görebilirsiniz

Not:Çekilişe 2 adet güzel bir Amerika haritasıda dahil edildi