Coronavirus (COVID-19)
-
@bolatmali, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Avrupa’dan Amerika’ya uçuşlar yasaklandığı söyleniyor
Türkiye’den Amerika’ya uçuş ile alakalı bir sorun olmaz inşallah
-
@fetihy şuan için yasak söz konusu değil sadece düşünülüyor yasaklanması içinkarar verilmedi (verilecek gibi duruyor bekliyoruz)
-
Abd washington eyaleti ohal ilan etmiş.
-
Italyada gida ve eczane disindaki butun isletmelerin kapatilmasi karari alindi
Washington dc de ohal ilan edildi
Yalnizca 10 vaka görulen slovakyada tum ulkede ohal ilan edildi
-
Aktarmasız bilet aldım thyden
-
@mexido washington eyaleti değil, dc de ohal ilan edildi
-
Önlemler yayılmasını önlemek için en sağlıklı yöntem.
Fakat bu durum ne kadar sürecek ve bizler nasıl etkileneceğiz galiba zaman gösterecek. -
@Manwe6265
Hayırlı olsun, hangi tarihe aldınız? -
@aysegul, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@mexido washington eyaleti değil, dc de ohal ilan edildi
Washington yada washington dc ne fark eder ona mi takildiniz 😁
-
@mexido hahahha olur da bir gün wa a ya da dc ye gitmek isterseniz bilet almadan önce aradaki farkı öğrenmenizi tavsiye ederim.. wa da yasayan forumdan arkadaslar da var, o yuzden ozellikle belirttim.
-
@mexido hahahha olur da bir gün wa a ya da dc ye gitmek isterseniz bilet almadan önce aradaki farkı öğrenmenizi tavsiye ederim.. wa da yasayan forumdan arkadaslar da var, o yuzden ozellikle belirttim.
Haber sitesinde bu şekilde belirtilmiş malesef habercilerin yalancisiyim :))))
-
Seattle'da yarin itibariyle butun devlet okullari mart sonuna kadar kapatildi. Universiteler zaten gecen hafta online egitime gecmisti. Bugun yapilan resmi basin aciklamasinda vaka sayisinin her hafta ikiye katlanarak artmasi on goruldugu, bunun sonucunda da cok kisa surede cok yuksek rakamlara ulasilacaginin tahmin edildigi aciklandi. 250 kisiyi asan etkinlikler yasaklandi ve genel olarak butun etkinliklerin iptal edilmesi onerisinde bulunuldu.
-
@Manwe6265
Hayırlı olsun, hangi tarihe aldınız?Teşekkürler Bu cuma günü, thy den 4.500 TL ye
Direk miami uçuşu -
Bu ileti silindi! -
Vize verildikten 6 ay sonra giriş yapılmaması durumuna sayın @hpy1999 soru sormuş, Muslu Hukuk Bürosuda cevap vermiş. Soruyla birlikte aynısını yapıştırıyorum;
SORU;
Merhaba,
Forumda bu sorulara benzer sorular bulamadım.
Gözden kacirdiysam affınıza sığınıyorum.Konsolosluktaki GC Mülakatında giriş vizemi alıp, daha sonra herhangi bir neden ile ABD ye gitmezsem ve GC almazsam ne olur hukuki bir yaptırımı varmıdır? Greencard holder statüsünde mi olurum? Vize suresi bitince hakkım yanmış mi olur?
Son olarak tekrar konsolusluga gidip göçmen vizesini turist vizesine çevirme durmumum varmıdır?
Cevaplarınız için teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.CEVAP;
Sayın @hpy1999,
Green card mülakatından sonra göçmen vizesini aldıysanız bu vizenin genelde en fazla altı aylık geçerlilik suresi vardır. Bu sure altı aydan kısa da olabilir. Örneğin medikal sonuçlarınız daha önce sona eriyorsa, sonuçlar sona ermeden ABD’ye giriş yapmanız gerekir. İzin verilen sure içinde (göçmen vizesi veriliş tarihinden itibaren en geç altı ay ve daha öncesi) ABD’ye giriş yapmaz iseniz göçmen vizeniz iptal olur. Ancak eğer olağandışı bir durumunuz var ise ve altı aylık surede ABD’ye giriş yapamayacaksanız, konsolosluğa durumunuzu delilleri ile anlatan yazılı bir mektup ile ek sure talebinde bulunabilirsiniz. Çok iyi gerekçeleriniz olmadıkça bu talebiniz kabul edilmeyecektir.
Turist vizesine göçmen vizeniz red olduktan sonra başvurabilirsiniz. Ancak göçmen vizesi turist vizesine çevrilemez. Turist vizesi ayrı bir başvuru olup ayrı değerlendirilir. Size acil şifalar dilerim.
Teşekkürler. -
Haftaya Turkiye ye ucak biletim vardi 3 haftalik bir seyahat olacakti. Ancak durumlardan dolayi cok tedirginim. Gidipte geri donuste problemle karsilasma veya karantina olaylari cok iyi olmaz. THY degisiklik ucreti almayacagini aciklamisti ama Aktarmali ucus oldugundan ikinci bir ucus daha var. 16 Mart a kadar durumlari gozetip ona gore karar verecegim artik.
-
@Manwe6265
Bol Şans, Dikkat edin kendinize aman.. -
@Manwe6265 hayırlı olsun, iyi uçuşlar
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Manwe6265 hayırlı olsun, iyi uçuşlar
@bolatmali
Teşekkür ederim darısı sizlere
Gidince sağ salim yaşadıklarımı yazarım -
Ancak eğer olağandışı bir durumunuz var ise ve altı aylık surede ABD’ye giriş yapamayacaksanız, konsolosluğa durumunuzu delilleri ile anlatan yazılı bir mektup ile ek sure talebinde bulunabilirsiniz. Çok iyi gerekçeleriniz olmadıkça bu talebiniz kabul edilmeyecektir.
"Çok iyi gerekçeleriniz olmadıkça bu talebiniz kabul edilmeyecektir."
Artık bundan sonra "sağlık raporumun süresi bitti ama yenilerim bende" denilmez umarım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum