Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @aayhann İmkan olursa sizinle de diğer forum üyeleriyle de yüz yüze görüşmeyi elbette isterim. Oturur sohbet eder, bir şeyler içeriz. O yüzden üstü kapalı tehdit etmenizin kimse üzerinde hiçbir tesiri yok, zira bunun bir tık üstü ''çıkışa gel''dir. Daha da komik bir hal almaya başlamasın her şey. Ayrıca kişiliğiniz veya bundan önce yazdıklarınız beni bağlamıyor çünkü ben şahsınıza değil, yaptığınız son yoruma yönelik olarak düşüncelerimi belirttim. Emin olun Amerika'da da hakaret etmek hoş karşılanan bir davranış değil. O yüzden edilen hakaretlere ve yanlış üsluplara ilişkin eleştiri yaptığımızda bunu düşünce özgürlüğünü kısıtlama çabası olarak görmeyin. Öyle olmadığı bariz ortada çünkü.

    Sizi yargıladığım falan da yok. Sadece yanlışa yanlış diyen insanların zekasını ''adam çoğunuzdan bilgili vs'' diyerek hafife almayın diyorum. Bu sitedeki insanların birbirine olan saygısı ve yaklaşımı ülkemizde ender rastlanan türden. Bunun devamlılığını sağlamanın ilk kuralı da saygılı olmaktır. Konuyla ilgili başka bir yorum yapma niyetim yok. İyi forumlar, bol şans herkese.


  • @aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    insanlar amerika hayaliyle yanıp tutuşuyor ama burada insanların özgürce düşüncelerini söylemelerine izin vermiyorlar bu da ayrı bir ironi

    Amerikadaki Turklerdede boyle cok var, o yuzden takmayin kafaniza!

  • ⭐⭐

    @aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @asilelif yoo forum gayet iyi gidiyordu arada olur böyle şeyler..bence foruma giriyorsunuz fakat bu tip durumlar olduğunda ortaya çıkıyorsunuz..ben hergün takip ediyorum forumu, özellikle bekleme odasını, herhangi bir sıkıntı yok..arada bir calibraturbo karıştırıyor ortalığı onada yapacak bişey yok..(forumun yaramaz çocuğu)....pire için yorgan yakmaya gerek yok

    Ben forma yeni gelmedim beni bilen zaten biliyor sadece tartışmalarda ortaya çıkan bir tip de değilim ama beni yanlış takip etmişsiniz bu bir ay içerisinde forma girmeye fırsatım olmadı daha doğrusu okuyup yazmaya fırsatım olmadı ha bu arada eğer benim geçmiş yazılarımı hatırlarsanız cok faydalı paylaşımlarımda cok güzel arkadaslıklarimda oldu

  • ⭐⭐

    @aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    insanlar amerika hayaliyle yanıp tutuşuyor ama burada insanların özgürce düşüncelerini söylemelerine izin vermiyorlar bu da ayrı bir ironi

    Ben forma üye olduğum zamandan itibaren sizin yazdıklarınızı okuyorum nerede birilerini aşağılamaya çalışan nerede birilerine hakaret eden biri varsa ve bu kişilere form üyeleri karşı çıktığı anda bir de o karşı tarafda sizi görüyoruz önce o kişi aslında iyidir şunu demek istemişimdir ile başlayan konuşmalarınız formdaki kişilerin itirazları neticesinde önce aslinda bende sizle aynı fikirdeyime daha sonrada formda konuşma ve dusunce özgürlüğü yok mesajlarına dönüyor @aayhann bey formda kimse kimseyle konuşmasın diyen yok sadece hakaret etmeden karşısındakinin düşüncelerine dinine ırkına örf ve adetlerine saygı duyaraktan yorum yapın diyen var


  • Sözü süz de söyle gönlü bulundurmasın. Sözü diz de söyle, kulağa inci diye takılsın sözü de yüze söyle, gıybet olup utandırmasın.
    MEVLANA


  • Anlaşılmak gibi bir derdimiz vardı. Ne zaman ki kendimizi anlatamadığımızı Fark ettik. İşte o vakit susmalar Dostumuz oldu.
    ( Hz - Mevlana )


  • Yıllardır takip ediyorum bu forumu hep aynı tarz davranış, konuşma ve yazışmalar ne yazıkki hep tekrar ediyor.. neyse işin o kısmına çok müdahil olmak istemiyorum..
    Çekilişe birçok kez başvurdum ama bir türlü kısmet olmadı bu sene böyle deneyimler mülakat sonuçlarını okuriken sanki bana çıkmışta heycan ile belgelerimi hazırlamam lazım hissine kapıldım.
    Hayırlısı ile kısmetimde varsa bu sene çıkar..


  • İyi akşamlar akıllı uslu forum müdavimleri.

  • ⭐⭐

    Arap zırvaları demesi talihsiz bir açıklama olmuş hakarete girmiş. Yoksa inancında herkes özgürdür. Kim nasil yaşamak ve öldükten sonra nasil gömülmek veya yakılmak veya kuşlara yem olmak istiyorsa bunda serbesttir. Ama toprağa gömülmek isteyen yakılmak isteyene hakaret etmemeli, yakilmak isteyen kuşlara yem olmak isteyene hakaret etmemeli. Çünkü herkes belli bir inanç içerisinde yaşayıp ölüyor. Yaptıgı bu talihsiz hareketten dolayı ozurdileyecegini dusunuyorum. Zaten yorumlarini silmesi de bir ozur sayilir ama yinede ozurdilemesi ve olayi tatliya baglamasi gerekir diye dusunuyorum. Diğer arkadaşlarında bu özür dileme erdemli davranışına mukabil başka bir erdemli davranış sergileyerek baris ortamina katki saglayacaklarini düşünüyorum.


  • Sabah gözümüzü açtığımızda 5Mayıs sabahina uyansak keşke..

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ibrahim-aşar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    İyi akşamlar akıllı uslu forum müdavimleri.

    bana iyi akşamlar değil mi şimdi abi alacağın olsun 😃

  • ⭐⭐

    İyi akşamlar form sakinleri

    Biri itici, aşağılayıcı, tutarsız ve küfürlü konuşuyorsa onu uyarın kim olursa olsun aşağıdan almayın alçak gönüllü görünmeyin sonra alışkanlık yapıyorlar kişilikleri oturmuyor. Konuşmadan önce empati kurun, başkasına saygısı olmayanın kendine de saygısı olmaz.


  • Anammmm form çalkalanıyor. Sakin olun arkadaşlar. Gecen günde dediğim gibi Vakit yaklastikca stres artiyor.


  • Aslinda Sayin @Calibraturbo olaya dinsel acidan degil de finansal acidan yaklamis olabilir belkide. ABD'de olunce gomulmek isterseniz, sececeginiz mezarliga da bagli olmak kaydiyla, ortalama $5K gozden cikartmaniz gerekiyor. Ama eger, bedenimi yakin ve kullerimi bir kavanoza koyun derseniz, ortalama $500 ile $1K arasi.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Rhonster Neden bu bekleme odası ikide bir manasızca geriliyor anlamış değilim. Ama 5 mayısa kadar bir daha bu odaya da 2020 mülakat deneyimleri sayfasına da girmeyeceğim, bir şey yazmayacağım ve yeni yazılanları da okumayacağım. Burada kahvehanede konuşma seviyesine kadar gelmiş durum. Sen yenisin, ben eskiyim, herşeyi ben bilirim, sen ne anlarsın, falanca görüşmeye gitmiş, forumu kullanmış bilgi vermemiş. Filanca amerikaya gitsin ve ya gitmesin. 2020 mülakat deneyimlerine bakıyoruz orda da tartışmalar diz boyu. Bir whatsapp grubu kurduk, arkadaşça sohbet edelim diye, orada da herkes bir ucundan çekip sürüklüyor. Kimi küstü çıkıp gitti. Kimi bir diğerinin konuşma şeklini beğenmiyor. Hayal kurmanın bile keyfini bırakmıyorsunuz. Ülkede kaçtığımız ne kadar gereksiz gündem varsa burada karşımıza çıkıyor ve yorucu. Günü güne bağlayıp sonuçların açıklandığı basit bir ''AN'' a kadar bile kimse kimseye saygısını ve seviyesini koruyamıyor. Şimdiden herkese çekiliş sonucu hayırlı olsun. Birbirinizin gözünü çıkarmadığınız hayırlı günler diliyorum.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Bu forumda beni linc edenlerle Atatürk oldukten sonra istanbuldaki krematoryumu loo bu gavur icadi diye kapattıranların din kardeşleri.. Serdar Gülben Ceceli dinleyen ingilizce bilmeyenlerin Barry white olayını da anlamaması çok normal. Ben kendime güveniyorum!. İçinden kurtulmak istedigim kültürel sosyolojik yıkıklıgın bir parçası degilim.. Gidersem de sunabilecegim türkiyede kültürel referanslarım ve amerikada kilit noktalarda sevmesemde aynı soyadı tasidigim akrabalarım var. Siz kendi derdinize yanin bence. Yada goygoyunuza devam edin... Türkiyedeki kiliselerdeki Alman amerikan pastörler bile Türkce dua ediyor. Bence saga sola saldıracagınıza Oturup utanın.yADA Ikibin beşbin sene daha bademleNMEYE devam edin.500 dolarlık arabaya 180 bin lira para verin. Malikane parasına Ghettoda oturun. Hadi bye

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    e gitmiş, forumu kullanmış bilgi vermemiş. Filanca amerikaya gitsin ve ya gitmesin. 2020 mülakat deneyimlerine bakıyoruz orda da tartışmalar diz boyu. Bir whatsapp grubu kurduk, arkadaşça sohbet edelim diye, orada da herkes bir ucundan çekip sürüklüyor. Kimi küstü çıkıp gitti. Kimi bir diğerinin konuşma şeklini beğenmiyor. Hayal kurmanın bile keyfini bırakmıyorsunuz. Ülkede kaçtığımız ne kadar gereksiz gündem varsa burada karşımıza çıkıyor ve yorucu. Günü güne bağlayıp sonuçların açıklandığı basit bir ''AN'' a kadar bile kimse kimseye saygısını ve seviyesini koruyamıyor. Şimdiden herkese çekiliş sonucu hayırlı olsun. Birbirinizin gözünü çıkarmadığınız hayırlı günler diliyorum.

    iyi geceler abi sonuna kadar haklısın.

  • ⭐⭐

    Günaydın arkadaşlar Gününüz güzel hayalleriniz gerçek olsun


  • Günaydin millet herkeze mutlu günler


  • Arkadaşlar herkeze günaydın


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum