DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@badman :)) dua edin bizler için lütfen öteki ay gidelim artık
-
Bu ileti silindi! -
Dv2018 için açıklanan rakam can sıkıcı 21900 inşallah bekleyen arkadaşların sırası gelir. Kaç kişiye kazandığı haberi veriliyorda kaç kişi GC alabiliyor bu nasıl iş
-
Bu ileti silindi! -
@badman Durum ortada zaten ona diyecek bir şey yok da o kadar yükselirse bu kriz kaos ortamında vay halimize derim.
-
@yekta Afrikayı arttırdıkları gibi Avrupa için de ani bir artış yaparlar umarım bunca insan büyük bir hevesle beklerken sistemin bu yıl saçmalayacağı tuttu bekleyişinizin ardından güzel haberler gelecektir belki de.
-
Bu ileti silindi! -
Hadi gel köyümüze geri dönelim 😁
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@yekta Afrikayı arttırdıkları gibi Avrupa için de ani bir artış yaparlar umarım bunca insan büyük bir hevesle beklerken sistemin bu yıl saçmalayacağı tuttu bekleyişinizin ardından güzel haberler gelecektir belki de.
Valla kendine b-c planı yap şimdiden derim.benim b planım da hazır brother likeable ile köyümüze dönüp dogal sebze isine gircez.
-
Bu ileti silindi! -
@badman @crazycells erkek mi? bende onu bayan sanıyordum :))))
-
Bu ileti silindi! -
5 gün uyutacak sağlam bir uyku hapı var mı bildiğiniz :)
-
Yok kardeşim çekeceksin bizim gibi açıklansada yolumuza baksak. Acayip birşey bu
@jesus-christ DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
5 gün uyutacak sağlam bir uyku hapı var mı bildiğiniz :)
-
@likable hocam kazansam da kaybetsem de sorun yok ama artık öğreneyim ya :) Planlarımı yaptım ben iki durumda da güzel şeyler olacak ama artık öğrenmem lazım :) Zaman kavramı bizimle dalga geçiyor sanki :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Herkes aynı dertten muzdarip. Beklemedeyiz. Bu sefer “Randomly Selected” 😁
@jesus-christ DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable hocam kazansam da kaybetsem de sorun yok ama artık öğreneyim ya :) Planlarımı yaptım ben iki durumda da güzel şeyler olacak ama artık öğrenmem lazım :) Zaman kavramı bizimle dalga geçiyor sanki :)
-
@heleniki @badman favebook grubunu takip etmeyenler belli oldu 😂@crazycells ali cihan bey diğer adıyla hero
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum