DV2021 Bekleme Odası
-
@Hyller bu sene sonuçları öğrenmek için şansımı zorlarsam terbiyesizim :) geçen sene de bakmayacaktım, gaza gelip baktım da ne oldu, sonuç hüsran.
Önce herkes baksın, en son ben bakacam. -
Bu ileti silindi! -
Busene kazanmak istiyorum artık. 5 mayısta ds 26ı doldurup yolladıktan sonra gece 3 4 gibi arkadasın 6.2 yi alıp sanayi odasından bestotele kadar burnoutla karısık coal running anasını satayım. polis yoksa tabi
-
çikmazsayı dusunmek bile istemiyorum
-
en son babanı gitmeye ikna ettiğini söylüyordun ne oldu vazmı geçti.
-
Bu ileti silindi! -
kendi işi var o zaman sana da bir iş bulamıyor mu boş durmak olmaz.8 saat ten fazla uyumak zararlıymış
-
univ. bitirmedinmi gerçi oradada sıkıntı var.
-
bu çekilişe bağlı kalmamak lazım 150 bin başvuru olsa 3000 çıksa yüzde 2 olasılık.çok düşük.başka bilen varsa söylesin.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Kazanırsak ben uyurum da, uyanık olduğum her sn başka şey düşünemem, kazandığımı gördüğümde işte o an kafayı kırarım aylarca bilg başından alamaz heralde kimse beni.
Bu mevzulara ilk merak sardığımda 1-2 hafta içinde onlarca konu başlığı yüzlerce mesajı okumuştum, gece gündüz forum okuyodum, onun daha fenası olur herhalde, iş eyalet şehir okul bilet mevsimler bavullar cost of living hesapları edilecek vedalar anneye alınacak turist vizesi ooo, mülakat gerginliği, trump efendinin çıkarabileceği yeni yeni icatlarını saymıyorum bile.. kazanırsak da Allah yardımcımız olsun hee ☺️☺️
Şöyle bir hayal edeyim diyorum randomly selected yazısını gördüğümü, acaba ne tepki veririm, bey ne tepki verir?🧐🧐 hiç kestiremiyorum valla 😁 -
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İngiltere'de yaşıyorum, geçtiğimiz Ekim ayında buradan başvurdum. Bu 2. başvurum, daha önce sanırım 2013 yılında başvurmuştum, çıkmadı. Pek ihtimal vermiyorum çıkacağına ancak yine de her sene deneyeceğim (Çıkarsa tabi ki ABD'ye yerleşeceğim).
-
ingiltere kotumu oraya gecmek ıstıyorsun acaba
-
Günaydınnn ahaliiii
-
Efenim herkeslere günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler 😉
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma yakin zamanda katilan herkese hosgeldiniz diyorum :)
Ayrica herkese bol sanslar...Teşekkürler
-
Günaydın ✌️
-
Şafak #75 🙂 Günaydınlar cümleten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum