@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@Rhonster videoyu izleyemedim, malum bebek uyuyo ama şunu net olarak söyleyebiliriz, kazandıktan sonra değil kesinlikle ama talihli ve diğer hak sahipleri abd ye giriş yaptıktan sonra yani green card basım süreci başladiktan sonra (uscis fee nin ödendiğini varsayıyorum) herkesin süreci ayrı işliyor yani her koyun kendi green cardıyla kendi bacağından asılıyor

Bu arada net ve kesin bilgi şudur arkadaşlar; asıl talihli ve diğer aile bireyleri ilk girişi birlikte yapabilirler ama ilk girişi birlikte yapmak zorunda değiller.
Tek şart asıl talihli giriş yapmadan diğer aile bireyleri giriş yapamazlar. Yani diğer aile bireyleri; asıl talihliyle birlikte veya ondan sonra (sağlık raporunun üzerinden 6 ay geçmiş olmadan, ki vize tarihiniz de bu tarih oluyor zaten) giriş yapabilirler. -
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster videoyu izleyemedim, malum bebek uyuyo ama şunu net olarak söyleyebiliriz, kazandıktan sonra değil kesinlikle ama talihli ve diğer hak sahipleri abd ye giriş yaptıktan sonra yani green card basım süreci başladiktan sonra (uscis fee nin ödendiğini varsayıyorum) herkesin süreci ayrı işliyor yani her koyun kendi green cardıyla kendi bacağından asılıyor

Bu arada net ve kesin bilgi şudur arkadaşlar; asıl talihli ve diğer aile bireyleri ilk girişi birlikte yapabilirler ama ilk girişi birlikte yapmak zorunda değiller.
Tek şart asıl talihli giriş yapmadan diğer aile bireyleri giriş yapamazlar. Yani diğer aile bireyleri; asıl talihliyle birlikte veya ondan sonra (sağlık raporunun üzerinden 6 ay geçmiş olmadan, ki vize tarihiniz de bu tarih oluyor zaten) giriş yapabilirler.işte video da asıl talihliden bağımsız hareket edebilirsiniz gibi birşey çıkıyor ortaya adam vize basıldıktan sonra hepinizin süreci ayrı işler diyor. evet asıl talihli giriş yaptıktan sonra sizde giriyorsunuz sonra süreç ayrı işliyor onu biliyorum.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
lirl
Evet herkesin gc si basıldı eline geldi. Ondan sonraki süreç her kesin gc den vatandaşlığa kadar olan süreci yurtdışına çıkıp geri dönüşlerinde usa da geçirilen süre hesaplarında, ve ya suç işleyip deport olma durumunda falan birbirinden bağımsız. İlk giriş Sağlık raporundan itibaren 6 ay ama vize süresi ekime (örneğin DV2020 için Kasım 2019 da basılan vize ile Ekim 2021 e kadar giriş yapılabiliyor) kadar olmak kaydıyla maksimum 1 yıl. Eğer sağlık raporunu 6 ay geçmişse yeni bir sağlık raporu alınıyor. Sonra ilk girişten itibaren pasaporta vurulan damga ile 1 yıl yine o vizeyle giriş çıkış yapılabiliyor. GC gelene kadar kullanılabiliyor.
-
76 gün vay be hakikaten su zaman gibi .
-
Gecmiyor zaman
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar arkadaşlar. Bende greencarda başvurdum. Yalnız bende şöyle bir sıkıntı var; ben KKTC doğumluyum ailem Türkiye. Ayrıca TC kimliğine de sahibim. Malûm KKTC dünya tarafından tanınmayan bir ülke. O yüzden Türkiye vatandaşlığı üzerinden başvuru yaptım. Başvuru yapmadan önce bu konuyu araştırmış ve tanınmayan ülkede doğanlar için ailesinin doğduğu ülke ile başvurulabildiğini okumuştum. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Eger, anne veya babaniz Turkiye'de dogduysa o durumda sorun olmamasi lazim. Bir problem yasamazsiniz.
-
Foruma yakin zamanda katilan herkese hosgeldiniz diyorum

Ayrica herkese bol sanslar... -
@crazycells Çok yeni değilim ama hoşbulduk diyelim

Bu sene ılk defa başvurdum ve çıkacağına inanıyoum oyle bır hıs var ıcımde şans yanımda olucak bu defa

-
Günaydın. Gününüz saygı, sevgi ve sağlıklı geçsin. Ulu Yaratıcı herkese iyilikler sunsun.
-
Bu ileti silindi! -
2014 den önce avrupa kıtası kazanma oranı %1 in üzerindeymiş sonra yarıma kadar düşmüş sebebi rusya falan mı dedim değil bir dönem uygun değilmiş
-
Kazanma oranı mı vize alma oranı mı 1/200 ?
-
@dmr kazanma oranı kıta bazında
-
3 tane zar atıp üçününde belirlediğimiz bir sayı gelme ihtimali kadar.
Bu sene pasaport şartının 2 zara düşürmesini umut ediyorum. -
@haymatlos_ Türkiyeden her yıl 250 -300 bin kişi basvuryor ve yaklasık 4000 4500 kişi şeçiliyor umarıım bu yıl gelen pasaportt şartı ile bu rakam dahada azalıır bizlerin şansı yükselirr
-
Bu Form da daha önceki yıllara göre katılım yorum vs yoğunluk fark eden var mı?
Daha önceki yillarda form da üye olanlar ve admin bilir mi+???????
yıllara göre Forma kayıtlı üye sayısını paylaşırmısınız admin......?
Başvurup Gitmeyecekler...kararsızlar .......sizlerede selamlar sevgiler -
@nothing34 pasaport şartı azda olsa şansı artıracak orası kesin
-
@aayhann Keşkee bu yıl paralı olsaydı mesela 100dolar
-
........
-
@gokcell ama soylee bır durum var eger o 55 bın kısı arasında numara sırası gelmez ise cogu kişi işlem yapamadıgı ıcın vıze alamıyor
ilk 15.000 sayı cok onemlı yani tam bir hayatın torpili olması lazım
ki ben hayattakı tum sansımı burada kullanmakta ısrarlıyım yukardakı benı duyuyor ise :)))
Benzer Başlıklar
127
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k