DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar birde şu yönden bakalım, diyelim ki bu pasaport olayından dolayı elemeler oldu vs ve çekiliş açıklandı sadece gerçekten gitmek isteyen kişilere çıktı. Bu sefer sizce hangi numaraya kadar vize görüşmesi sağlanır :)
-
@yigitboncuk tahminim 15-20bin o da maksimum çünkü ailelerden dolayı kota çabuk dolar.
-
@dreams_usa kim çıkardı bu rakamı.220 ila,300$ arası unganlar muayene için,330 $ vize için veriliyor yeşil kart için para veriliyormu tam hatırlayamadım şimdi.
-
@clourpoint 280 dolarda green card ödemesi
-
@clourpoint hocam ben excel bir maliyet tablosu yapmıştım aslında daha detaylısı var ama buraya ilk kısmı yapıştırayım.
İLK MALİYET USD1 SAĞLIK RAPORU 1.200,00
2 VİZE 990,00
3 KART BEDELİ 660,00
4 ANKARA YOL OTEL 200,00
TOPLAM 3.050 USD (3 KİŞİLİK BİR AİLE İÇİN) -
@yigitboncuk sağlık raporu sanki 4 kişilik aile gibi yüksek çıkmış.neden öyle oldu kaçtan hesapladın ?400 çıkıyor kişi başı okdar çok mu bu anlamadım
-
@Oradaki vize alacak kişi sayısı maksimum 55000. Bu sene kazanan kişi 90 bin civarında. Aileler dahil .
-
@arnblt 120000 kadar seçiliyor biliyordum 90000 mi olmuş?bu rakama nerden ulaştınız?
-
@dreams_usa mümkünse öyle olsun :)
-
@arnblt Ben tahminimi söyledim :) Herkes gerçekten giderse diye düşünerek.
-
@clourpoint benimde bildigim... 110 bin kisiye greencard cikar bunun 55 bin kisisi green card alir.(ailelerle birlikte toplam 55 bin kisi)
-
Bu sene 83884 kişi kazandı aileler ile beraber. Toplam verilecek vize sayısı 54650 maksimum.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html
Yukarıdaki linkte E bendine bakabilirsiniz. -
@ayvalik10 vayy plakalar da başladı sonunda 🎉🎉🎉
-
@arnblt, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene 83884 kişi kazandı aileler ile beraber. Toplam verilecek vize sayısı 54650 maksimum.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html
Yukarıdaki linkte E bendine bakabilirsiniz.Arada kalan sayının içinde olmak da çok zor 😥 olur
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 vayy plakalar da başladı sonunda 🎉🎉🎉
Bu arada, en guzel plakalar 33 ve 01 🎉🎉🎉🎉 Hatirlatayim demistim :)
-
@MySea 01 gördük mü zaten 2 gün uykusuz kalacaklar heyecandan uyuyamayacak insanlar
-
Eskiden ne guzel mektupla haber veriyorlardi, oyle internetten bakacagiz falan diye gun sayma derdi yoktu. Hatta ben basvuru yaptigimi bile unutmustum. Mayis ayinda birgun bir baktik ki kocaman sari bir zarf gelmisti ve tebrikler kazandiniz :)
-
sene kaçtı abi
-
-
@clourpoint daha evvel 3 kişilik bir kaç aileden edindiğim rakamların ortalamasını yazdım, aşılar vs. tabi biraz üstü ve aşağısı tutabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum